In Banat la noi Acasa (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
offff, ce bine ca mai scrieti si voi pe aici
credeam ca raman singura cu gandul la sub asta
va multumesc la toate pt urari, sper ca macar anul urmator sa sarbatorim impreuna
eu ma gandesc sa vin acasa peste cateva sapt, asa ca sper sa am atunci mai mult timp de forum
va pup pe toate si va urez din nou o vara placuta voua si piticilor
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Salutare, dragele mele!
Uite, cu suceala asta de vreme, parca mi-e si frica sa visez la concediu. ... Firar, iar am inceput cu vaitatul, in loc sa ma laud cu vestea cea mare: Vladut a crescut 4 cm in 3 luni de zile, ceea ce-i absolut fabulos, tinand cont ca de la 2 ani ai lui pana acuma, in cel mai bun an de crestere a pus 4 cm! Sunt in culmea fericirii si nici nu-mi gasesc cuvinte ca sa va spun ce simt!Sper sa fim pe drumul cel bun si in curand sa ne incadram si noi cu talia in limitele normalitatii. Partea mai neplacuta a acestui tratament este ca prin inmultirea accelerata a celulelor se elibereaza in corp o cantatate suplimentara de energie, ceea ce ma dispera teribil, caci fix energia nu-i lipsea nici inainte cupilului meu!... Va dati seama ce-i acuma la fundul lui...
Cristina, mai stai mult prin strainataturi? Cum este vremea pe la tine, ca pe noi aici ne-a naucit cu totul?? Cadem dintr-o extrema in alta!
Giova, cum ti-s baietii? Mai mergeti pe undeva vara asta, sau ramaneti doar cu vacanta in Egipt?
Mihi, draga mea, mai zi si tu ceva despre trupa ta vesele! Ce face minunea cu ochi de-azur?? Ma intreaba Raducu aproape zilnic cand ii fac si lui asa o surioara frumoasa ca "bebelusha din parc"?
Gabi, da si tu un semn de viata, sau mai iesi pe la geam sa-ti trimit o bezea de la fereastra mea! Voi cand mergeti in concediu?
Claudia, sper ca v-ati intors cu bine acasa si ca ati petrecut un concediu de vis! Astept cu nerabdare vesti-povesti!
No, nu stiu ce sa va mai zic, asa ca ma retrag in coltul meu de soba, sa mai "torc" un pica!
V-am pupacit si-o vara cu mult soare-n suflete si-afara va doresc![flo]
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Pisicuta, noi suntem bine, am fost plecata iar vreo 2 sapt. in delegatie.
Aia mici huzuresc la bunica la Cluj in vacanta, iar noi acasa ca doi porumbei in cuib la ei
De fapt, intrasem sa va impulsionez sa votati orasul nostru drag la un concurs online:
http://www.evz.ro/orasul-de-vis/vizualizare-oras/nume-oras/timisoara.html
Cam duce lipsa de voturi de popularitate .... eu cred ca se poate mai bine, caci este unul din cele mai placute orase din tara in care sa traiesti. Pentru mine chiar cel mai ... dar clar ca niciunde nu e ca acasa si la fel ar considera oricine si din alte orase.
Va pupez dragelor
![](images/user_woman.png)
LauraBubu spune:
LA MULTI ANI EDIpintisor de mamica IOANA!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos!
Ioana, asteptam pozici de la marea aniversare!
In sfarsit se mai animeaza lucrurile si pe-aici. Se vede ca e perioada concediilor. Noi nu cred ca o sa mergem niciunde, prin urmare am inscris-o pe Anamaria la inot - va incepe de marti. Sunt curioasa cum va fi si daca-i va placea - cu toate ca e inebunita dupa apa. Dar pt ca nu lasa parintii inauntru... sunt cam sceptica. Dar, o sa vedem noi dupa prima ora. Oricum nnu va fi total stinghera acolo pt ca va fi si o prietene de-a ei - Sara - ceea ce-mi inspira putin mai multa incredere.
No, acu va las ca mi-or vinit mesterii sa-mi monteze clima si mi-s singura cu ei. Noroc ca unu-i cumnatu'.
Laura, mami de 2 fete cucuiete
claudia74 spune:
helau na gata concediul,ne-am repatriat si noi ptr anul asta gata spatareala,mersi de urarile ptr Denisa,spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI PTR DENIS,Cristina sa-ti traiasca baietelul cred ca ti-a fost tare greu sa fi departe de el :((( cat mai stai? am sarbatorit-o pe fuga printre bagaje,in 18 am plecat in Turcia si ieri am ajuns,a fost super fain,la Tm ma bucur ca am revazut o parte din fetele dragi :)
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
deya spune:
Fetele am o rugaminte. Daca stiti pe cineva de incredere care vine din Nordul Moldovei( Botosani),sau aveti vreo idee cum sa o aducem pe sora prietenului meu aici(cam vag aici Timisoara,Resita, Caransebes). Are 9 ani si ne e cam teama pe autocar singura. Parintii nu o pot aduce....ne-am gandit la cuseta..dar sa fie cineva de incredere...totusi e micuta sau masina. Avionul e scump...Any ideea?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
Deya, la 9 ani mie mi se pare cam devreme sa o lasati singura, chiar si cu cineva "de incredere"...din auzite, persoana pe care fata o vede pentru prima data in viata ei. E vorba de un drum ingrozitor de lung (daca excludeti avionul)si cu inundatii si alte tampenii...nu se stie niciodata e intarzieri pot sa apara.
Daca n-o pot aduce parintii sau altcineva, nu puteti merge voi dupa ea?
Claudia, bine ai revenit din concediu!
Unde ai fost in Turcia? (vrem si noi sa mergem... si in afara de faptul ca mergem u prieteni tare apropiati, parca nu am mare tragere de inima...prinde bine sa aud de la cei care au fost recent ca le-a placut)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Giova spune:
si de la noi.
Laura multumim de urari, da a facut puiutul mic 1 anisor vineri.
L-am sarbatorit asa mai restrans sambata, petrecerea mare va fii in 10 la Alba. atunci puteau numai si nashii lui de la Cluj.
aici sunt ceva poze din ultimul timp si de la mini party-ul din 3 iulie:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea
eu sunt inca melancolica...nu stiu cand a trecut 1 an...parca ieri s-a rupt apa si am plecat vai de curu' meu la maternitate.
In rest....ne luptam inca cu streptococul buclucas....nu a disparut dupa cele 5 fiole de pnemoccocinum, dar a devenit mult mai sensibil la o groaza de antibiotice. asa ca pediatra ne-a recomandat o injectie/sapt. Mai avem 4 de facut...sper sa dispara, ca mult ne-a mai chinuit.
Marco e ok, i-am facut sapt. trecuta un set complet de analize, ma dispera durerile lui de genunchi, asa ca pe maine merg sa iau rezultatele si dupa ce venim din Alba, dau o fuga si cu el la Malai sa vedem ce zice.
am luat bilete la marea noastra, ca tot ma intreba Dorina daca mai mergem undeva. din 2-9 august
http://www.clubdunarea.ro/despre.php
sper sa ne simtitm bine, mergem cu vreo 3 familii, prieteni din Alba, cu copii cu tot. Mai mult pt. copii, sa faca o cura de aerosoli.
Pisicutza ma bucur enorm pt. prgresele lui Vladut. doamne ajuta sa fie la fel de bine in continuare. nasol cu energia...of ca si pe mine ma dispera Marco cu ea.
Gabi bine ai revenit! am votat orasul.
Ma bucur ca sunt rasfatati copiii la bunici la cluj si le place acolo.
Laura unde ai inscris-o pe Ana Maria la inot? la voi in Dacia? multa bafta si sa nu-i fie frica de apa.
Claudia welcome back? cum a fost? poze?
Deya e cam micuta fetitza sa vina singurica. de ce nu merge fratele ei dupa ea?
Dia noi mai vb. si dincolo. eu recomand Antalya cu mare drag. Lux ca acolo nu prea este peste tot. Noi am fost in Lara de 3 ori si nu am regretat si tare bine ne-am simtit.
acum am lasat-o balta ca e cam scump, asa ca ne-am reorientat. Poate la anul sa fie mai ok ca mi-e dor de vacantele de acolo. si o sapt. faina sa aveti.
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
deya spune:
Nu putem merge, pentru ca Andrei are slujbe dese acum iar eu sunt cu licenta. Tatal e bolnav si mama e la lucru in ture, oricum o intoarcem nu ii dam de cap.
Mihi spune:
NEATA DRAGELOR!
...iaca vin sa va salut dupa ceva vreme...nu-mi mere rds-ul...si am si fost plecata la ai mei...arpi a ramas acolo,...Lori e in tabara...iar kinderii cu mamuka lor...o storc de vlaga si ziua si noaptea...
Am de felicitat niste saarbatoriti:
LA MULTZI ANI DENIS!...Cristinutza...sa-ti traiasca te pup ...cum mi rezisti?
LA MULTZI ANI DENISA!..Clau pupici drago...cum mai esti sper sa apucam sa vb pe mess...sau m-ai sters din lista
LA MULTI ANI EDI!...Giova distractie la mare si succes cu streptococul..tre sa-i fac si io Americanului un exudat sa vedem daca am scapat...am studiat oferta de la clubdunarea...gratis primul copil ce inseamna ca primeste si el mic dejun...sau numa acoperis deasupra capului?
PISICUTZA...imi pare bine ca te-am cunoscut...si ma bucur nespus pt centimetrii in plus...poate ne mai vedem vara asta cand ii aduc pe cei mari incoa...
GABI, DIA, LAURELELE VA PUP
mihi