Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
trimis mail pe gmail nov.dec, Lavi tu sa te uiti in special, dar este ceva frumos pt toate
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
dankutza spune:
Fetelor, va rog, daca va duceti la Kidex, sa ne imparatasiti niste pareri. As vrea sa ma duc si eu, dar nu vreau sa bat drumul de pomana. Ceva interesant? Reduceri? Noutati? Se merita? si sa aveti o zi buna.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
laviniablaga spune:
Vreau sa o pe Raluci si sa ii multumesc mult pentru surpriza, si sa multmesc tuturor pentru vot!
S`a trezit Rares, care vrea si el sa tasteze!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
ionelamaria spune:
buna dimineata
Dienutze, sper ca bebe e mai bine
Noi nu suntem bine. Luam augmentin, eurespal, aerius, picaturi in nasuc de colargol si aerosoli... inca sper. Noaptea trecuta Mihnea a dormit prost, numai in brate, deci eu nu am dormit. Acum doarme tot in brate. Daca il pun jos plange tare... si cand il iau inapoi in brate, dupa plans continua cu "auuu" "auu" "auuu" minute in sir... cu lacrimi siroi de mi se rupe sufletul... Ii dau si probiotice.... sper sa nu patim alte alea.
Ancutza
Am citit f putin din ce ati scris... placuta atmosfera.... mi-e dor de voi
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata, oferim frapucina ceruta de Monis si va invitam la www.youtube.com/watch?v=njRZnlwIuxk" target="_blank"> o sesiune de gangurit si la o prezentare de palarioare / caciulite cu care ne chinuie mami Lili Ai inteles aseara ca era o gluma, nu? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria buna dimineata Dienutze, sper ca bebe e mai bine Noi nu suntem bine. Luam augmentin, eurespal, aerius, picaturi in nasuc de colargol si aerosoli... inca sper. Noaptea trecuta Mihnea a dormit prost, numai in brate, deci eu nu am dormit. Acum doarme tot in brate. Daca il pun jos plange tare... si cand il iau inapoi in brate, dupa plans continua cu "auuu" "auu" "auuu" minute in sir... cu lacrimi siroi de mi se rupe sufletul... Ii dau si probiotice.... sper sa nu patim alte alea. Ancutza Am citit f putin din ce ati scris... placuta atmosfera.... mi-e dor de voi Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Pupacim mamica suparata si baietelul bolnavior! Sper sa va refaceti cat mai curand!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
dienutze spune:
Neata!
A trecut febra de tot dupa supozitor cu paracetamol la 2!
Azi la 9.15 s-a trezit toata un zambet, a papat si a cazut rupta.
Sper sa nu mai revina febra! Nici nu stiu, sa ies in parc azi??
Va multumesc mult pt sfaturi si pt ca ati fost alaturi!
Ionela, pup tare lipiciosul sa se faca bine!
Ramo, cum mai esti cu psihicul?
Mmmm, ce cafea buna!
Pe vremuri, inainte de sarcina, nu ma vedea omu' decat atarnata de cana de cafea! Acum, ma abtin cu greeeu! Beau doar 2 cani de dimineata si gata! Una de la Lavi si una de la consoarta :))
Azi e sarbatoare, pt cine tine sarbatorile, deci lasati smotrul. Cred ca Tinei trebuie sa-i multumesc, ea a zis ieri, eu habar nu aveam.
edit: Nu inseamna ca nu gustaresc si din celelalte cafelute oferite!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
dymomo77 spune:
Ionela multa sanatate lui Mihnea si tie multa putere. Va pupam pe amandoi si va asteptam si cu vesti bune.
Andre ce mare s-a facut Chiara!! Si e absolut superba...
mami fericit de Dan Mihail
laurairina13 spune:
Ionela, Sa treaca mai repede chinul asta pt Mihnea cel mic!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria buna dimineata Dienutze, sper ca bebe e mai bine Noi nu suntem bine. Luam augmentin, eurespal, aerius, picaturi in nasuc de colargol si aerosoli... inca sper. Noaptea trecuta Mihnea a dormit prost, numai in brate, deci eu nu am dormit. Acum doarme tot in brate. Daca il pun jos plange tare... si cand il iau inapoi in brate, dupa plans continua cu "auuu" "auu" "auuu" minute in sir... cu lacrimi siroi de mi se rupe sufletul... Ii dau si probiotice.... sper sa nu patim alte alea. Ancutza Am citit f putin din ce ati scris... placuta atmosfera.... mi-e dor de voi |
ce pot spune, va imbratisam si ne rugam sa treaca repede sa va fie bine
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu