Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
dymomo77 spune:
Lavinia eu de cand gatesc(adic de vreo 16 ani ) nu am ars atata mancare ca acum de cand am nascut. Da e buna si asa cand imi e foame .
Krelia dupa poze puse de tine mi s-a facut o de mancat falcute .
Lalu eu am cumparat supozitoare Novocalmin. Se fabrica la Antibiotice. Chiar sotia tatalui meu a lucrat la cateva loturi.
mami fericit de Dan Mihail
lylyana.ion spune:
cu platatiile astea...dimineata am votat la ancutza 34 monede si simina 74, acu am votat si restul:
lidia 67
rgagapie 42
lavi 41
simina2 64
succes
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
mi-am mai amintit ceva
am intrebat pediatra ce parere are de zvonul cu rotarixul, si mi-a spus ca defapt a fost descoperit doar un lot, in nu mai stie ce tara, care ar fi fost contaminat cu o tulpina...porcina(???). mi-a zis ca ea le-a facut copiilor ei toate vaccinurile optionale, inclusiv rotarix, si ca nu au avut nimic...
asa ca cine doreste sa faca vaccinul in continuare, sau l-a facut deja, poate se mai linisteste
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
Lyly multumesc!
Dy, te cred....si eu am patit-o...si mai nasol e ca am reusit sa imi ard si niste oale!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Lavi Ai PM Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
PM back!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
floricik spune:
Moamaaa ce mult am de citit din urma.
Vad ca aveti treaba cu gatitul, plimbatul , plantatiile. Tare as vrea si eu sa ies cu Ema pe afara dar are azi un program...A papat si a adormit. O astept la cotitura.
Daca tot am venit la parinti cu pitica, vor sa o vada vecinii, colegele de la sora-mea, rudele etc Si asa ca orasul fiind micut ma intalnesc din metru in metru cu cineva cunoscut. Si nu prea am chef...Is dusa si io
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
magdaz_ina spune:
Am reusit sa citesc ieri cate ceva si mi-am amintit ce se zicea despre cresterea in greutate a bebelusilor pana la un an "cand eram noi mici":
- in primele 3 luni cate 1 kg pe luna;
- in urmatoarele 3 luni cate 500 gr pe luna;
- apoi 250 gr pe luna.
Nu stiu care mai e "moda" acum dar poate e de folos pt. mamicile suparate ca puiutul lor nu mai creste asa mult in a 4-a luna de viata.
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Ramonika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionelamaria
din carrefour, parca 140ron Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
io am platit 60 lei paturica + 15 lei transportul = 75 lei
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
aloooooooo, unde ati disparut, gata cu golaneala, treceti acas imediat
Di- cum stai cu curatenia ?
monis-trezirea
lavi baga la fete o cafea si un chec, si Lili hai cu bacardiul ala
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu