Bobocei de sept-oct 2008 (270)
Raspunsuri - Pagina 7
tzitziri spune:
Babytza, acum am citit...prin ce ati trecut
.Dar partea buna daca e sa o luam asa e ca acum stii clar ca nu e nici o problema si ca nu mai are nimeni dreptul sa mai zica de diagnostice dupa masuratori....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Paula-Laura spune:
Dyanira eu din cate stiu raceala este foarte transmisibila in primele 2-4 zile de la aparitie si se manifesta la 2-5 zile de la infectare.
Nici eu nu il scot pe Mihnea la locul de joaca cand e in plina manifestare, dar tinand cont de faptul ca el este pe tratament cu sumetrolim de 48 de ore chiar nu cred ca mai e un pericol de infectie!
Pe de alta parte toate cresele /gradinitele(de stat sau particulare) primesc copii daca au doar ceva muci /tusesc, fara febra si alte complicatii, asa ca nu ai cum sa te astepti ca in parc sa nu vina si copii raciti
asta pentru ca ai postat imediat dupa mine si m-am simtit...targetata

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
Multumesc tuturor pt. chiftelutele virtuale!
Eu chiar am pofte in sarcina asta, dupa ce mananc bolesc dar asta nu mai conteaza.Azi m papat multe chiftele si s-a bagat si fii-mea de nu o mai opream.Ii cam place porcutul prajit
.A nu se intelege ca i dau prajeli in general, nici noi nu prea mancam prajeli.Dar tare bune mai sunt!
clau degeaba ma duc cu jucarii dupa mine, o data imi e cam imposibil sa le car, avand in vedere ca momentan invatam sa coboram scarile( etajul 3 fara lift) si ambele maini sunt pt ea.Si doi: copiii sunt copiii nu toti vor sa faca schimb, am incercat ieri pt o minge dand alta la schimb care nici aia nu ne apartinea, nu a vrut copilul respectiv si pe urma a iesit tam tam mare.Nu mai zic ca a venit cineva cu o tricicleta in parc...a fost horror, a trebuit sa plecam fortat, iesea razboi 3 copii se luptau pt ea, insa Karina plangea cel mai rau.![]()
Despre imbracat, nu-i mai pun strampi sub panataloni,insa ii pun strampi la rochitele care le etalam momentan.![]()
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
abe spune:
hello
sunt si eu pe aici, doar ca mi-e tare rau si mai mult dorm decat stau treaza...
babytza, imi pare rau ca ati trecut prin momente asa nasoale, bine ca ati aflat ca e totul in regula.
ada ce dulce e Teo! vai, si pe mine m-ar fi apucat plansu'...am avut si eu azi parte de o mangaiere (la propriu) si o privire asa dragastoasa de as fi vrut sa opresc timpul in loc
anamona, superbe pozele! sunteti o familie tare frumoasa si fotogenica!
referitor la imbracat, maria a avut azi prima zi de gradinarit si am imbracat-o in pantaloni de trening, care s-au ridicat la un moment dat de a ramas cu gambele goale, body cu maneca scurta si o bluzita tricotata foarte subtire. fara caciula.
pentru imunizare eu nu i-am dat nimic pana acum...
mami de Maria si
7+
nikolici spune:
clau ca imi aduc aminte din urma, intai felicitari pt. baietelul tau destept foc care le zice el din ce in ce mai bine si mai multe.
GO GO Razvanelu
Asa si ca intrebai ce dam pentru imunizare...eu una nimic nu dau si nici nu am de gand sa dau.Noi nu am crescut cu nimic ajutator in afara lucrurilor luate din alimente sau natura...nu?
Eu si sora mea nu am fost bolnavicioase, nu am avut nici o boala a copilariei, cateva raceli scurte si atat.Personal nu cred ca ""chestii"" pentru imunizare.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
abe de ce te simti rau?
abe spune:
claudina sunteti mortali cu mamaluta si tataluta & co! mare vorbaret ai tu acolo!
nikolici cum esti cu gravidenia?
mami de Maria si
7+
Mimihoo spune:
Paula, da, sunt 2 camere amenajate pentru cei mici. Cei mici-mici au intre 1 an si 7 luni si 1 an si 9 luni si ceilalti din camera alaturata cred ca au in jur de 2 ani pana in 3. sa vezi baia, toate "utilajele" sunt mici, desene pe pereti, patuturile sunt mici ... zici ca esti in casa piticilor :)
babizu-le, sper sa treaca odata toata treaba asta urata, sa puteti zambi linistiti!
Seara buna si somn dulce puilor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
abe spune:
hi, hi, ce telepatie!
sunt rau pt ca mi-e greata aproape tot timpul...sunt cateva momente in care as putea manca ceva, dar ceva-ul ala e asa de special ca pana il fac sau il procur imi trece si dup-aia mi se intoarce stomacul pe dos numa' cand il vad...
si mi-e sooooomn!!!
in rest e ok, nu-i bai
am trimis o invitatie pe mailul comun cu poze de azi...
mami de Maria si
7+

hai ca o sa fie totul bine!!