Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Aelita cand ai timp poate ne spui si noua cu alimentatia in alaptare ca nici eu nu stiu nimic! tU LUCREZI? H, nu vreau sa deschid discutia dar in Africa nu se moare deasemenea din lipsa vaccinarii ? Sunt destul de putin documentata, dar stiu ca rata mortalittii infantile e asa de ridicata mai ales din aceasta cauza, de fapt acolo se asteapta sa se implineasca varsta de 5 ani sa se spuna daca supravietuieste ( acum dus la extrem)! |
dar NU cele pline de vitamine si fier.
nu ca varza ar fi nula,dar se inlocuieste lejer cu altcea.
eu nu lucrez,ca nu aveam cum sa ii las la 4 luni la cresa,din cauza asta am tras tare la tinerete si apoi m-am oprit si m-am pus pe facut copii,si crescut 2-3 ani acasa.
despre Africa,copiii aia,in afara de vaccinuri,si de faptul ca cei mai multi mor din cauza apei(dizenterie ),mise pare ca e prima cauza .mor din cauza laptelui pt ca mananca DOAR lapte.dupa 6 luni copilul trebuie alimentat cu legume si fructe,deja laptele e necesar dar nu mai e suficient,si un copil care continua doar cu lapte,e clar ca nu are sanse de supravietuire,dar nu din cauza laptelui,ci din lipsa celorlalte.
19+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
hbro spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Aelita cand ai timp poate ne spui si noua cu alimentatia in alaptare ca nici eu nu stiu nimic! tU LUCREZI? H, nu vreau sa deschid discutia dar in Africa nu se moare deasemenea din lipsa vaccinarii ? Sunt destul de putin documentata, dar stiu ca rata mortalittii infantile e asa de ridicata mai ales din aceasta cauza, de fapt acolo se asteapta sa se implineasca varsta de 5 ani sa se spuna daca supravietuieste ( acum dus la extrem)! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 21+ cu ![]() |
Ah, tare as vrea sa discut cu tine pe tema asta dar uite ca nu mai zic nimic ca cine stie cine se mai supara fara ca macar sa fie vizat!Am inteles bine?Tot in media lucrezi si tu?
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Poti lucra part time dupa un an? http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 21+ cu ![]() |
Ma intorc la universitate full-time, pana acum am mers part-time ca ma duceam si la munca, mi-am luat cate 1 curs pe saptamana.
Nu vreau sa ma mai intind asa ca ma intorc la scoala sa o termin.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
aelita spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu De acord cu tine cu femeile gineco, si eu tot experiente din astea am, iar sora mea mai urate, soldate cu pierderea fatului la 7 luni, asa ca fug de femei gineco! Tot fara a generaliza, poate una o fi trecut prin ce am trecut noi!! Si o fi altfel!! ![]() |
si eu sper sa nu se inteleaga ca generalizez,doamne fereste,ca totusi nu stiu de ce inca trag la femei,parca vreau sa imi schimb parerea...
oricum,avantajul slabei mele statistici,e ca la femei exista ginecolaga cea mai draguta,si la barbati nu exista cel mai dragut
DRAGAICA e voie branza topita pt ca e cu lapte pasteurizat.
iti raspund dpdv al celor mai grave,toxo,listeria...sau alte infectii..
Nu ma bag la Euri ca nu ma omor dupa ele sa le calculez..nici nu ma dau in vant dupa alimentatia super sanatoasa.ma feresc doar de cele strict interzise,si clar periculoase.la cele ipotetice si la care stiinta inca nu si-a dat un raspuns clar,nu ma pronunt.eu mananc de toate din cele care nu au risc de infectare cu ceva.
19+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
maya71 spune:
Dragaicooooo, referitor la nasterea naturala..... ma bag...eu vreau asa ca trece/ma si pe mine pe listuta asta... sustin.
btz_ovi spune:
Buna seara gagici!!!
Aelita din pacate pana ce ne mutam impreuna acolo sta,cu mamica lui draga.Ma bucur ca nu il influenteaza,el stie clar ce fel de om este,i-a facut mult rau si inca ii face,dar a ajuns sa fie un "nesimtit" la faptele ei.Am noroc ca socrul meu ii este lui alaturi,este un om minunat si sufletist.Eu deja nu mai pun la inima cuvintele ei,o las in pace,oricum clar ca pe bebe nu il va cunoaste niciodata,nici ea nici cretinu de cumnatul meu.Aaa,si da...ea sufera foarte mult,ca i-am furat "portofelul"..intelegi tu.Zice ca am ramas insarcinata cu altii si i-am zis ca e al lui numai sa il prind in plasa,de parca el ar fi in TOP 300 si eu o sarantoaca.Da cand a auzit cum traiesc ai mei i se scurgeau ochii deja.Isi imagina :fata are apartament,primeste masina,facultate,alea alea,m-am scos.Nebuna si psihopata!!!!
Maya iubita,stai relax,am noroc ca sunt la 120 km departare de dansa si bebe e bine sanatos.Mc ca esti alaturi de mine scumpa.Multi
pt tine!!!
Cris2010 eh,acum m-am convins si eu ca si in viata reala exista specimene din astea.
citat din mesajul lui nela_didea Apropo de soacre ! Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor. Iti poti imagina cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa? Ok!!! Te simti mai bine acum ? |

Asta a fost tare.Am citit printre bucatele din discutia voastra mai inainte.Sincer eu m-am saturat sa primesc "sfaturi" de la persoane mai in varsta ca e mai bine sa nasc natural,ca asa e sanatos,ca daca fac cezariana e rau si etc etc.Si aici pe forum mi s-a spus ca voi ramane cu o taietura urata,ca nu stiu ce ma asteapta,ca medicul meu nu e intreg la cap daca accepta cezariana doar ca pe un moft al meu.In fine..este decizia noastra si numai a noastra cum vrem sa nastem,avem optiuni,nu mai suntem pe vremea bunicii care venea de la sapa si nastea in sura cu fan.Iar daca eu aleg cezariana o aleg pe corpul meu,doar pe mine ma va afecta psihic si fizic,nu pe altcineva,iar "sfaturile" de genul "tu nu stii la ce te expui daca...." pe mine nu ma intereseaza.Cred ca suntem suficient de mature pentru a sti la ce pericole ne expunem.Iar in legatura cu cezariana:de ce sa nu ma gandesc si la optiunea asta?La urma urmei multe cum am mai spus si aseara : multe femei se bat cu pumnul in piept ca vor naste natural si ajung la acea taietura urata.Asa ca ce o fi o fi nu?
22+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui maya71 Dragaicooooo, referitor la nasterea naturala..... ma bag...eu vreau asa ca trece/ma si pe mine pe listuta asta... sustin. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Mai da nu e nici o lista.....off Doamne promit ca nu-mi mai da cu parerea de acum, vad ca s-a lasat cu intepaturi subtile (nu ma refer la tine )
si nu-mi plac.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita DRAGAICA e voie branza topita pt ca e cu lapte pasteurizat. iti raspund dpdv al celor mai grave,toxo,listeria...sau alte infectii.. Nu ma bag la Euri ca nu ma omor dupa ele sa le calculez..nici nu ma dau in vant dupa alimentatia super sanatoasa.ma feresc doar de cele strict interzise,si clar periculoase.la cele ipotetice si la care stiinta inca nu si-a dat un raspuns clar,nu ma pronunt.eu mananc de toate din cele care nu au risc de infectare cu ceva. 19+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Multumesc de raspuns
, nu stiu ce -a apucat da mi-e pofta de niste branza topita cu rosii http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
bumblebee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Mai da nu e nici o lista.....off Doamne promit ca nu-mi mai da cu parerea de acum, vad ca s-a lasat cu intepaturi subtile (nu ma refer la tine ) si nu-mi plac.http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 18+ de si ![]() |

Stai linistita si nu o lua personal! Imi esti tare draga si nu ai voie sa te superi!
Ne dam cu parerea, la sfarsit facem ce credem si ce se poate.
Acum chiar ma retrag

Alina
21+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
Dragaica nu te mai ingrijora nici eu nu-l simt cand pun mana, simt doar loviturile din burtica fara a se misca burta vizibil.
pana in saptamana 19 nu l-am simtit absolut deloc, abia dupa a inceput spectacolul
saptamana 22
Ducu