Trombofilia o cauza a infertilitatii - 24 -
Raspunsuri - Pagina 2
kitzy spune:
Balanta felicitari!!!!!
Iti urez sarcina usoara si la termen fara nici o problema
Eu luna asta am terminat cu B-urile, le reincep luna viitoare.
Vad ca la multe dintre voi vi se recomanda Clexane inca de cand ramaneti insarcinate, oare mine de ce nu mi-a zis asa? Mi-a spus c-o sa-l fac dupa nu mai stiu cate sapt de sarcina, 8-12, cam asa. Tre s-o intreb chestia asta.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
rocris75 spune:
Terry, multumesc ca m-ai luminat! Da, iau 2 de 100 pe zi oral si unu de 200 seara vaginal. Nu prea stiu cum o sa rezolv problema asta...cred ca o sa ma trezesc mai devreme un pic si le pun si alea de 100 vaginal.
Pe de alta parte, am fost azi la eco: 169-171 bpm . A zis doctorita ca, potrivit americanilor, e fetita (nush ce tot masoara ei, si la concluzia asta au ajuns, ca daca bate peste 160 inimioara e fetita). Nu stiu daca e adevarat, si nici nu conteaza.
Pentru clujence, am fost la Daniela Rotaru, si o sa mai merg la ea, ca stie de Uscatescu si e super faina.
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 8 s.
Looana spune:
rocris75 asta uc bataile inimie am auzit-o si pe o fost Dr.de a mea la fel spunea si ea ca feteele au bataile inimi mai rapide si mai des si baieti mi lente si nu la fel de paride.Chestie care mi-a confirmat si mie la vremea aceai ce ar fi.
Bafta si mult sanatate.
Salutari la toate fete si succes ,eu párca m-am dat la fund parca astept o minune asa de la DD fara sa mai fac de la mine, nimica parca am lasat asa de la sine.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alla76 spune:
Balanta_tm felicitari! sarcina usoara si la termen!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
balanta_tm spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune.
magduta10, m-ai intrebat de tratamentul de sustinere dpdv trombofilie. Cu 4 luni inainte de FIV am facut 3 luni tratament cu Medyn forte. Cam la o luna, am inceput FIVul. Am avut protocolul lung, si pe perioada inhibarii am facut tratament cu 1 Thrombo ass/zi (100mg) + 5mg acid folic + 1 Femibion (initial medicul spusese sa iau Medyn forte pe perioada inhibarii ca si vitamine, dar s-a razgandit). Cand am inceput stimularea, am renuntat la Thrombo ass si am inceput Clexane de 0.6. L-am intrerupt cu doua zile inainte de punctie si l-am reluat imediat dupa; testul de sarcina fiind pozitiv, fac in continuare Clexane de 0.6. Vitaminele au ramas aceleasi: 5 mg acid folic + 1 Femibion. Cand se va vedea inimioara/inimioarele la eco, o sa introduc si o pastila de Folmit (contine: acid folic 300 µg, vit B6 1.6 mg, vit B12 3 µg).
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
p@ulici spune:
Balanta felicitari. Veste mai buna nici ca se putea.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
p@ulici spune:
Fetelor, nu cunoasteti pe nimeni care in sarcina sa aiba corioangiom placentar? Daca da, ati putea sa imi dati detalii?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune. magduta10, m-ai intrebat de tratamentul de sustinere dpdv trombofilie. Cu 4 luni inainte de FIV am facut 3 luni tratament cu Medyn forte. Cam la o luna, am inceput FIVul. Am avut protocolul lung, si pe perioada inhibarii am facut tratament cu 1 Thrombo ass/zi (100mg) + 5mg acid folic + 1 Femibion (initial medicul spusese sa iau Medyn forte pe perioada inhibarii ca si vitamine, dar s-a razgandit). Cand am inceput stimularea, am renuntat la Thrombo ass si am inceput Clexane de 0.6. L-am intrerupt cu doua zile inainte de punctie si l-am reluat imediat dupa; testul de sarcina fiind pozitiv, fac in continuare Clexane de 0.6. Vitaminele au ramas aceleasi: 5 mg acid folic + 1 Femibion. Cand se va vedea inimioara/inimioarele la eco, o sa introduc si o pastila de Folmit (contine: acid folic 300 µg, vit B6 1.6 mg, vit B12 3 µg). mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
Multumesc mult de informatie. Dupa cum se vede mai am niste ''bucurii''la semantura si sa ma pregatesc de dinainte.
iti doresc tot binele din lume, sa ai o sarcina usoara si sa fiti cei mia fericiti parinti.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/5G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
letzy81 spune:
Paula ma gandesc ca n-ar fi rau sa-i trimiti un email dr Uscatescu,ma gandesc ca tine mai mult de hematologie.Poate ma insel eu.
Off,peste mine a dat o viroza respiratorie.Asta imi lipsea,oricum n-am de gand sa iau nimic.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
rocris75 spune:
Si eu sunt racita...oare am voie sa iau Oscillococcinum?
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!