pentru cei ingenunchiati!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Va transmitem un pupic si multa fericire!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Felicitari Tora !!! Fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Felicitari si multa multa sanatate !!!

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Tora,
Ai dovedit ca esti o femeie puternica si cei puternici castiga intotdeauna.Sa va dea Dumnezeu numai zile senine si insorite ca cele pe care le traiti acum, le meritati din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

fetelor,.. oameni buni, nu stiu ce sa zic.. m ati lasat interzisa... nu ma asteptam sa primesc atitea mesaje, de fapt nu asteptam nimic...

mesajul meu era unul de imbarbatare pentru cei ingenuncheati de viata, pentru cei inselati, pentru cei ce si au pierdut speranta.. atita tot.dar va multumesc.. mi ati dat fiori de la bot si pin la coada... va citeam mesajele si mi s au umezit ochii... sinteti fantastice!!!

ce sa zic acum? sa ne dea Bunul Dumnezeu tuturor fericire, si iar fericire... iar cei a caror soare este acum umbrit de nori, sa spere, indiferent ce ar putea fi..

pupici super grasuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Ca de obicei, sunt mai intarziata in mesaje!
Nu am cuvinte! Esti o femeie curajoasa si sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

doamne mi s-a facut pielea gaina la inceput dar ma bucur ca acum esti bine. Bravo tie. sa fii fericita ca meriti.
Flavia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Felicitari pentru taria pe care ai avut-o de a pune capat unui cosmar din viata ta! Dumnezeu ti-a aratat ca poti trai si altfel si ca atunci cand incetezi sa mai speri, minunile se intampla, chiar si noua muritorilor de rand!
Va doresc multa fericire si morala e clara : Niciodata nu e prea tarziu, chiar si atunci cand esti ingenuncheat de viata sa renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa!
Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

denisa, citeste urmarea povestii "in genunchi din nou".....

Mergi la inceput