pentru cei ingenunchiati!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Tora,iti doresc multa fericire in continuare;bucuta-te de tot ce e frumos;
de la Cristina si bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaana spune:

Ma bucur pentru voi trei.
Pupici, sanatate si toate visurile frumoase sa devina realitate.
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Draga Tora,
Esti nemaipomenita si bravo tie ca ai avut resurse sa nu ramai in genunchi !!! Meriti alaturi de minunea ta tot binele din lume! Sa fiti fericiti toti trei si sa traiti in continuare povestea voastra de iubire adevarata.
Adriana in 23 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

O, Doamne!... M-ai facut sa am lacrimi siroaie pe obraji si sunt la servici!!!!...
S eu sunt una din cei ingenunchiati, traiesc in turnul meu de fildes, alaturi de un dar minunat pe care mi l-a facut Dumnezeu, baietelul meu Vic - 3 ani. Si viata mea a luat-o razna in urma divortului de cel pe care il iubeam nespus, si am trait un an rasturnarea zilnica a valorilor, dar m-am trezit apoi luptand pentru o supravietuire decenta si m-am razboit cu tendinta de a ma imprastia, mai ales ca nu mai aveam acea "idee" de familie in care credeam eu ca pot functiona normal.
Imi doresc sa am o viata demna si poate semnificativa, poate de aceea inima imi sangereaza uneori si inca ma mai intreb unde am gresit, dar in general am comutat toate gandurile spre bucuria de a-mi creste minunea de fecior, care este impulsul primit pentru a merge inainte cu gandul ca poate, vreodata, viata imi va aduce inainte momente bune pe care sa fiu in stare sa le primesc. Adica imi doresc sa nu ma ajunga blazarea si oboseala, sa-mi pastrez doza de optimism si suflul de tinerete, puterea de a continua, in ciuda tuturor eventualelor dezamagiri.
Poate ca asa a vrut viata. Nu stiu cat timp va fi asa, poate tot viata imi va oferi solutii...

Iti multumesc din inima pentru randurile tale cu dedicatie speciala, pentru ca mi-ai redat speranta in existenta unei iubiri frumoase si nu in ultimul rand multumesc si eu ca exista acesti prieteni virtuali. Va doresc tuturor o viata impecabila alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Multa sanatate si bucurii, sa aveti intotdeauna casa inimii plina si indestulata. Sa fiti fericiti.
Miha&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Va doresc sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batranete.
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Hey !!! va urez toate cele bune ....

Frumos gest de incurajare pt cei din jur ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

si inca ceva !!

MAI VREM UN BEBEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Eu sunt "membru junior" nu numai pe forum ci si in ceea ce priveste taramul asta atat de misterios numit MARIAJ. Gasesc in tine un exemplu demn de toata admiratia: puterea sa treci peste esecuri si mai ales puterea sa te ridici din nou si sa-ti gasesti fericirea. FELICITARI. Esti o femeie deosebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Sa va dea Dumezeu numai clipe frumoase impreuna!

Catrinel

Mergi la inceput