pentru cei ingenunchiati!

pentru cei ingenunchiati! | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

in urma cu 5 ani, pe un 14 octombrie introduceam divortul si plecam la vesnica mama, impreuna cu o minune de 1 an... teodora. faceam acest lucru, disperata, dupa 1 an de certuri, de "negocieri" in care el, cel pentru care mi as fi dat viata, imi spunea calm: divortez. nu te mai iubesc si asta e! plecam dupa o cearta in care primeam, drept pedeapsa pentru incapatinarea mea de a nu accepta divortul, o lovitura cu piciorul peste fata..
plecam innebunita de durere, plina de "de ce-uri" si de "unde am gresit"
dupa 2,3 luni de "pierdere", cind ajunsesem sa vorbesc singura pe strada, cind plingeam intr una, ma redresez si hotarasc ca viata este musai sa mearga mai departe, in primul rind pentru Thea...

au urmat ani de singuratate, nu fizica, singuratate sufleteasca, de cautari mai mult sau mai putin a unui om care sa accepte sa fie alaturi de noi doua, sa ne iubeasca, sa ne respecte...

in final, am renuntat.. ma resemnasem, si incepeam sa mi construiesc propriul turn de fildes...

si tocmai atunci, a aparut un om absolut minunat.. care ne iubeste, ne resepcta, ne alinta... un om acceptat de Thea din tot sufletul, lucru care m a facut si pe mine sa l vad asa cum este el, sa l accept, sa am incredere in el...

de ce scriu acest "curriculum vitae"? simt nevoia sa va impartasesc si voua din fericirea noastra

ca deh, stiti cum se spune: cind esti fericit, iti vine sa ti strigi fericirea in cele 4 zari!

am postat subiectul aici, pentru cei ce merg mai departe, desi sint ingenuncheati.. care desi viata i a trintit cu genunchii in tzarina, se silesc a se ridica si a merge mai departe, cu singele siroindu le din rani, cu sufletul zdrobit... toti acesti oameni sint niste martiri.. dar Doamnee cit de minunat este sa revedem Soarele pe ulicioara noastra...

va imbratisez pe toti, va multumesc ca existati! asa, am cui sa strig fericirea mea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

felicitari Tora .
Atata timp cat ramane o speranta, uite se poate..Sa fiti sanatosi , sa va iubiti, si nu in ultimul rand sa va respectati.Frumos.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Speranta moare ultima, Tora!
Multa fericire si mult noroc, si sa ai mereu cat mai multe motive sa iti strigi bucuria aici!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tora, m-a impresionat titlul pe care l-ai pus. Ma bucur ca exista si un happy-end. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Orice sut in... un pas inainte ! Bafta ! Si sa fitzi iubite !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Povestea ta m-a impresionat pana la lacrimi.Spun asta fiindca si eu mi-as da viata pt sotul meu fara sa clipesc si ma gandesc ca daca ar face ce a facut fostul tau sot as innebuni! Nu cred ca as avea curajul s-o iau de la capat. Felicitari, e nevoie de foarte multa tarie de caracter ca sa poti avea din nou incredere in cineva si sa poti sa iubesti din nou. TU ai fost cea PUTERNICA nu LASUL ala si iata ca exista un Dumnezeu pentru toti!!
Multa fericire, iubire si sanatate la amantrei si sa va iubiti pana la moarte si chiar dincolo de ea!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Am incercat pt o secunda sa traiesc durerea ta si chiar mi s-a facut frica! Eu sigur nu cred ca as fi la fel de puternica intr-o situatie asemanatoare. Apoi am incercat pt o secunda sa traiesc clipele tale de fericire. Si chiar m-am simtit minunat! Felicitari si sa stii ca fericirea o gasesti in "gramaje" ff mici si mare norocos e acela care o gaseste! Tu ai gasit-o!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

si multa fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Draga Tora,

Este minunat! Ma bucur pentru tine si va doresc tot binele din lume, tie, lui si fetitei! Si iti multumim pentru increderea pe care ne-ai dat-o si noua in realitatea zilelor cu soare si in viata!

Lai

Mergi la inceput