Cu ce putem inlocui faianta din bucatarie
Raspunsuri - Pagina 2
bebec07 spune:
Eu am inlocuit faianta din bucatarie cu geam sablat ( vitrat ) si arata spectaculos.Sfatul meu, pentru gospodine, este sa gaseasca un geam rezistent la caldura.
Zi frumoasa!
diana_jors spune:
Mie nu imi place faianta din principiu, si eu m-am gandit la panouri decorative din pluta, am citit ca ar fi ignifuge, nu absorb umezeala, mirosurile, si ar fi rezistente la pete si la mucegaiuri. Dar inca n-am studiat problema in amanunt, daca aveti voi detalii pe tema asta le astept
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
felicia74 spune:
sa inteleg ca ati inlocuit faianta de pe toti peretii sau numai de pe cei fara mobila de bucatarie?
Am vazut in mai multe cataloage de decor interior faianta doar pe un perete. Ar merge vopsiti ceilalti 3 pereti cu vopsea lavabila, gen Savana teflon??
jenn spune:
Dar de ce ar vrea cineva faianta peste tot?Ca doar nu e macelarie.La noi e pe peretele langa plita,acolo e necesar,mai sare grasime,etc.
jenn spune:
Fiecare face ce vrea la el in casa,dar stiu ca nu lasa peretii sa respire ,mai ales in bai.Si mai e un aspect, acela al stersului faiantei.
wonderful spune:
Buna seara.Am o hota inox si nu stiu cu ce solutie sa o curat de praf si de grasimea care se depune deasupra.Imi dati un pont?Multumesc.
carolinah spune:
Eu am faianta strict in dreptul blatului care incorporeaza si chiuveta, aragazul etc. O fasie cam de 50 cm.
In rest o lavabila foarte portocalie.
Am ezitat intre faianta si tapet pt bucatarie, a invins faianta, pt ca noi gatim mult si curatam pe masura.
Ideea cu sticla sablata mi se pare absolut geniala, cred ca arata superb. O voi retine. Multumesc.
Teodora D. spune:
Eu am vazut la cineva, in jurul chiuvetei, un tapet cu un model dragut, acoperit cu sticla, arata f bine.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Buna seara.Am o hota inox si nu stiu cu ce solutie sa o curat de praf si de grasimea care se depune deasupra.Imi dati un pont?Multumesc. W |
stiam ca exista cif pentru inox (cu pulverizator)
si in gama produselor sano ar trebui sa fie un produs special pentru curatarea si intretinerea inoxului
ai incercat cu solutie pentru spalat geamul, eventual una care sa contina si alcool ? teoretic ar trebui sa curete si sa degreseze, nu stiu insa daca lasa sau nu urme pe inox...incearca eventual pe o portiune mai mica, intr-o zona mai putin vizibila...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)