Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina_feier spune:
Felicitari chichiutza pt fetita....adevarul e ca dupa ce v-am citit pe aici si majoritatea fetelor au aflat pe la 12 saptamani ce este m-am dus cu speranta mare ca o sa aflu si eu si cand colo cat pe ce sa nu il vedem, tare nazdravan bebita al meu.
Alina
12+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
Mari-Mariuk spune:
Nu am fost atenta daca mai am intepaturile dupa ce merg la toaleta, si merg foarte des de vreo cateva zile...o sa vad data viitoare, adica peste vreo ora sigur
...inca nu am luat nospa...il tin in geanta pentru orice eventualitate...nu am considerat ca e o durere pe care sa o tratez cu pastile, stau cat mai mult timp relaxata si parca e foarte bine...
Mariuk 12+
mihaelka77 spune:
Pupici la burtici. M-am intors de la control; noua mea doctorita e super; l-am vazut pe bebe, i-am numarat degetele de la maini si de la picioare, am vazut femurul, gama, stomacelul, craniul...era tare neastamparat, se intindea, se agita, la un moment dat s-a uitat cuminte la noi, si-a dus mana la ureche ( acesta e ticul sotului meu). Dupa masaratori are cam 15 sapt. si 4 zile. Maine fac TT si poimaine titrare anticorpi.
MULTUMESC din suflet ca ati fost alaturi de mine
.
nikolici spune:
Nu stiu dc am citit bine dar parca cineva, imi cer scuze nu am retinut numele, era interesata de piscina cu program pentru gravide.Eu stiu de Club Atlantis in Pipera.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
crina-s spune:
Mihaelka felicitari pentru bebita jucaus.
Multumim pentru vestile bune inainte de culcare.

13+
crina 
Karin25 spune:
Salutare burtici!
Felicitari pt carucioarele colorate!
Masajul anticelulitic e permis la orice varsta a sarcinii dar trebuie facut DOAR de persoane CALIFICATE sa o faca!. Cele care faceti masaj la domiciliu sau oriunde altundeva; daca cea care va face masaj nu vrea sa se bage NU insistati pt ca ea stie foarte bine de ce in stare si de ce nu. Mai bine cautati pe cineva cu studii in domeniu care va va face cu siguranta. Va dau sfatul asta pt ca exact cuasta ma ocup eu si stiu ca foarte putina lume isi ia un asemenea angajament pt ca daca nu esti pe deplin stapan pe meserie poti sa faci mult rau!
Va pup dulce pe toate si ne vedem maine!
Pupici pe burtici!

Edith
10+
fulguta28 spune:
Alina, si eu am avut intepaturi in zona pelviana acum 2 zile, parca ar fi fost pe os. din minut in minut ma intepa.
Azi am la dr. pt un control. Mi-a zis ca sunt mici contractii si ca se pregateste uterul pentru locuitorul sau temporar. Am luat no-spa si abia a doua zi mi-au trecut intepaturile. Totusi, suna-ti dr. si prezinta-i situatia.
Ai grija de tine si stai in patut la caldurica
uta28 este
11+
andra_b spune:
Salutare salutare! 
Natalia bine ai venit! 
Kamy eu am luni intalnire cu bebe si doctorul, abia astept. O sa il intreb ca am ceva scurgeri care au o tenta usor maronie pe absorbantul zilnic si asta de multa vreme... Oare o fii ceva infectie? Sau e normal... Sau iarasi aiurez?!
Fistiq eu iau elevit... si utrogestan...
Maya 
Ariciu imi pare rau de vestea pe care ne-ai dat-o, Dumnezeu sa te intareasca! 
Chichiutza felicitari, ma bucur ca e fetita!!! Eu imi doream inainte baietel dar nu stiu de ce acu tot incep sa trag intre fata... Ce-a vrea Domnul, sanatos sa fie! ![]()
Klarisse poate iti spune si tie ce bebe ai maine, abia astept sa citesc seara rezultatul!!! 
Fulguta iti doresc numai bine cu sarcina! ![]()
Alina bebele tau e jucaus, de-acum a invatat v-ati ascunselea
dar ma bucur ca totul e super!
Mihaleka felicitari, credeam ca ne zici ce este fetita sau baietel! Dar e bine ca e bine! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
Ana_Perianu spune:
salutare fete
Despre masajul in sarcina: tocmai m-am interesat zilele trecute
Ideea e ca prin masaj se si plimba toxinele in corp si asta nu e ok
In al doilea rand e vorba de fluxul sanguin care e stimulat putand duce la accelerarea circulatiei sanguine. Daca nu e efectuat corect, datorita fluxului mai mare de sange, se poate ajunge la hemoragie
15+