gradinita smart kids club

gradinita smart kids club | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

am vazut de curand aceasta gradinita, nu stiu daca e de curand deschisa sau nu am observat-o pana acum. este cea din spatele omv de pe timisoara. sunt curioasa daca aveti piticii aici si daca sunteti multumite.
ma intereseaza pentru o vecina care e in cautare de gradinite pentru pitica (5 ani) si inca nu s-a decis. e important ca grupa mar si cea pregatitoare sa fie ok, pitica va merge la scoala in 2 ani si mamica vrea sa se asigure ca activitatile pe care le face la gradi sunt chiar pregatitoare pt scoala.
multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

acum inteleg de ce nu stie nimeni nimic de aceasta gradinita..... a fost deschisa luna trecuta, pana acum avand doar after school. mamica respectiva a vizitat-o intre timp, totul e nou, frumos, curat, dotarile sunt super, taxa este mai mult decat acceptabila (780 ron program lung). insa fiind deschisa de curand, prietena mea nu e convinsa ca e cea mai buna varianta. fiind la inceput de drum, mai dureaza pana se pun la punct anumite lucruri, pana vad ce si cum trebuie sa ofere copiilor, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am avut copilul la aceasta gradinita si nu o recomand mai ales pt copii sub 4 ani...
Personal necalificat, management defectuos!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput