Crestinismul si evolutia spirituala 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Despre Mirna din Siria, sau Miracolul din Damasc ( aparitii aprobate atat de Biserica Catolica, cat si de cea Ortodoxa)

http://www.freerepublic.com/focus/religion/694702/posts

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Mamabear, era nostim, bre, n-ai vazut? Traditie: cica sa iei o secure cu tine si dupa ceva rachiu (cred ca norma e de jumate de litru la prima ora in unele parti) sa ameninti copacii. Mie mi s-a parut hilar, ia mai citeste odata.
Azi dupa ce m-am impartasit, dupa ce s-a terminat slujba, brusc mi-am amintit de tine, ca ai spus ca praslea tocmai ti-a zis mama. Ce bucurie, cat chin pana sa zica micul superglue asa un cuvant mare. Si fii atenta: ti-a zis in ajunul Buneivestiri. Eh? Este ca azi te simti mai implinita ca oricand?
Cat despre faianta nefrecata si restul...Daca tu crezi ca vreuna din noi e o nebuna din aia care sta toata ziua cu carpa in mana, te inseli. Am avut si io crize dn astea, da-mi trec repede si au ca background anii de facultate in care la microbiologie invatam seriile de bacterii (bacili, coci, cocobacili, virusi). Acuma mi-am revenit, de cand sunt femeie moderna care are pe langa servici (ma rog, de obicei, nu acu in momentu asta) si familie, copil, casa de intretinut, teancuri de carti de citit si prietene pe internet Sunt lucruri mai importante in viata decat praful de dupa aragaz. Ca de pilda sansa pe care am avut-o sa va intalnesc pe voi -toate gagicile de aici. si (stie ea ptr cine e)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Katya. Ai trimis asa de tarziu mesajulllllll. Pai Conchita ma rugase la prima ora si acuma cand ai trimis mesajul la mine e pranz. Iarta-ma, trebuia sa astept. Imi simt inima in gat acuma cat o nuca, te rog iarta-ma.
Ce ma fac, fetelor, iaca am suparat pe Katya noastra scumpa fara sa vreau. Mai rugati-o si voi sa ma ierte.

Mergi la inceput

Crinuta, este adevarat ca nu peste tot slujba de Inviere se face la 12 noaptea. Anul trecut a venit Sfanta lumina la Sfantul mormant pe la 2 ziua (sambata). S-a adus lumina si la noi (cu avionul, si s-a raspandit in toata tara). Dar cred ca teoretic slujba se face la 12 noaptea ca o conventie. Pentru ca in fiecare an lumina se pogoara la ore diferite. Mai mult de atata nu stiu, da poate vine mamabear, daca o lasa bebelu, si ne zice mai multe.

Cu nasul infundat e de groaza, acuma ma doare si capul de nu mai pot..am tacam complet.

Dorothee, am trimis la fete scumpa. Dupa ce imi trece durerea asta de cap, mai citesc odata sa vad ce si cum, cine doreste si cine mai pofteste ca io am ametit de tot. (doar stiti ca io-s si asa o ametita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetele!

Stai linistita,Iasmin draga,nu-i nicio pb,doar ca de ex Crinutei si lui mamabear le trimisesem din alt set,in care nu se vad asa picioare groase,dar n-are nimic,ce daca mi le vede si Conchita.

Nu v-am citit(doar am aruncat un ochi),nu m-am uitat la pozele de la Dorothee,abia am venit,eu inca n-am mincat,voi deja cred ca v-ati pus burta la cale,ba chiar in vreo 2 rinduri,a fost o slujba f frumoasa,buna vestea de azi nu?Pai aia era Bucura-te Marie de-o tot ceream:cea spusa de arhanghelul Gabriel Mariei...

va pup!

Mergi la inceput

Katya, azi m-am impartasit, si nu mint: nu am vazut picioare groase. Daca n-am vazut, n-am vazut. Tu arati asa de tanara, eu ti-am mai zis ca m-asteptam la cat esti de serioasa sa arati mult mai in varsta. Si eu personal n-am vazut nici o femeie urata in pozele trimise de voi, din contra doar femei frumoase. Are fiecare farmecul ei, iar cand scrieti si pot sa vad in sufletul vostru sunteti cu mult mai minunate.
Da, am mancat in doua transe pana acuma.
Aseara mi-a dat parintele duhovnic si doua sticle de vin (cabernet si nu mai stiu ce) si o carte "Indrumar pentru restabilirea sanatatii". Cadou, asa ptr mine ca sunt fetita cuminte si il ascult.
Ma uitam astazi (evit cat pot sa il privesc), este atata de frumos, arata ca un inger: blond, cu ochii mari albastri, cu gura mica, si barba e blonda, parul strans in codita la spate, pielea alba, mainile perfecte, va zic, ca un inger arata. Te astepti sa il vezi cu crini in maini.. Si o voce asa de frumoasa si clara. Si se vede ca are cearcane sub ochi, de la post, de la nedormit.
Mi-a placut cand am zis ca ne-am lacomit la mancare si el zice "Ati pus lemne pe foc". Ca la trup daca ii dai mancare, pe urma se leneveste si cere mai mult, stiti voi..
Fiind racita, m-am impartasit la urma. Si pe urma o bucatita de paine si un paharel de vin.. Am simtit ca s-a dus impartasanie si tot peste tot in corp. Intai prin vene, in maini, apoi ca o sageata de foc in stomac si abdomen, si la sfarsit dupa vreo jumate de ora in maduva oaselor. Nu-mi mai trebuia mancare si nici nimic. Peste o ora eram acasa, nimic nu ne trebuia, nici peste (oricat de bine gatit si mirositor), nici altceva, nimic nimic. Am inteles de ce sfintii cand se impartaseau nu mai mancau in ziua aceea: nu simteau foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Conchita, eu merg la sarbi. Imi place mai mult decat la rusi (unde fac slujba in rusa si nu inteleg nimic) si decat la greci, care sunt cam ecu.. si nu-mi aduce aminte de nimic de acasa slujba de acolo.. Oricum, cred ca o sa te traga firul undeva, sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, mama, pai tu nu mi-ai vazut dintii? Nu te-am "certat " pe bune, era asa, in joaca, cu scopul de a vedea cele ce ne citesc din umbra ca noi nu tinem astfel de traditii, sa nu ia de buna ce ai scris tu ca o gluma. Sper ca nu te-am suparat.

Dorothee esti o scumpa si o frumoasa!

Eram asa de bucuroasa de dimineata, ne-am si impartasit cu totii, dar acum sunt cam amarata, ca am niste probleme de sanatate cu cel mic, sper sa se rezolve odata.

Va pup pe toate si mai vorbim cand mai am voie.

Mergi la inceput

Macrina, ce mai face bebe din burtica? S-a mai astamparat?
Mamabear. Si zi asa, superglue e blonavior?. Poi ce are? Cum a fost cu oaspetii, i-ai indopat un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, "Pampers-man" al meu (asa ii spunem noi cand ne jucam ca zboara si-i salveaza pe cei mari) are probleme cu burtica, dar nu stim ce e. Am deschis mai demult si un topic, si ziceam ca ii apar in scaun cateva firicele rosii ca de sange. Am facut tot felul de analize, dar nu a iesit nimic. In cele din urma , dupa ce a luat antibiotic pt o raceala, au disparut. Acum, dupa 6 saptamani , au reaparut. Trebuie sa mai ducem iar probe, dar daca nu iese nimc, o sa ne internam la Iasi pt investigatii mai complexe. Sper totusi sa rezolvam fara spitalizare, mai ales ca ar presupune si introducerea unui tub, prin nasuc, in stomac.

Mergi la inceput