Ati emigra in alta tara?
Raspunsuri - Pagina 9
maru spune:
intrebarea era: ati emigra?
nicidecum: regretati ca ati ramas acasa...
as mai zice, dar mi-e ca imi iau avertisment...
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Ramona, pot sa imi fac sperante ca veniti aici? :) Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Sint cu ochii pe anunturi!
maraki spune:
Copiii se integreaza mult mai usor decat adultii. Atunci cand ne apuca dorul de tara, sa nu crezi ca incepem sa ne smulgem parul din cap si sa urlamdeci copiii nu simt si nu sant afectati de trairile noastre.
Si culmea: mult mai patrioti sant emigrantii decat cei care traiesc in tara natala. Santem mult mai interesati de ce se intampla in tara, urmarim mai des stirile, talk-show-urile, ducem dorul traditiilor de sarbatori...mergem la vot
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ina-bubulina spune:
Buna Poti sa-mi spui te rog daca tu ai emigrat in Germania si daca da ce pasi ai urmat.Multumesc
Ramona J spune:
citat din mesajul lui Guestus pai daca nu esti acolo trimiti bani sa-ti tii familia....ca doar nu trimiti in contul Guvern04045 sau poate vrei sa le dea bani simali..ca tu esti busy si esti in deplasare |
Hai ca nu-i nevoie sa-ti explic eu cum functioneaza economia, nu?
columbiana spune:
Unduchtable,
postarea ta imi aminteste o intimplare din studentie:
in 90 eram studenta in Bucuresti, dupa evenimentele din martie 90 citiva batrinei intr-un autobuz m-au auzit vorbind ungureste cu amicul meu in autobuz si au hotarit...sa ma dea jos din autobuzul ce ma ducea de la Leu la Romana; aveam atunci vreo 48 kg asa, si au facut roata in jurul meu mai impingindu-ma cu umbrele si genti, pe motiv ca "daca nu-mi place viata in Romania s-o iau de la Tisa-n sus";
vai s-amar de ea vitejie si patriotism demonstrat in felul asta, ca si povestea ta cu turcii, sau a lui simali cu kitschul si ca si toate aiurelile pe care le-am citit cu alegerile, la adresa diasporei;
nu obliga nimeni pe nimeni nici sa stea nici sa ramina, au existat dintotdeauna non-conformisti, curiosi, aventurieri care au batut lumea de dragul schimbarii, nu e nici mai bun nici mai rau nici cel care ramine nici cel care pleaca; emigrarea nu-i moda rochiei de matase cu care face cucoana dimineata piata, e un mod de viata diferit si fiecare isi hotareste singur soarta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
paula2003 spune:
Daca ar fi bine in romania nu ai pleca din tara. Cine a plecat si a trimis bani, a fost pentru ca nu avea de nici un fel aici. Acum se intorc pe capete inapoi si nu sunt nici macar someri. Aici au sustinut copiii in scoli, casele sau ce nevoi au avut. Dintr-un salariu de Ro. nu poti sa traiesti decent.
Cine spune ca pleaca, acum ar pleca definitiv. Eu nu m-as intoarce niciodata decat daca nu as reusi acolo.
Ramona J spune:
Eu respir usurata ca nu venira turcii cit a fost Unducthable prin tari straine. Cine stie ce iesea!
unducthable spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Fiecare face ce ii place in viata. Daca este multumit cu deciziile lui, este asa, mai "laid back", mai relaxat si mai omenos. Chiar daca vin turcii :)) live and let live |
Sunt foarte relaxed , acu am pus viteza in mesaj , pentru ca am cumparat peste si am descoperit cativa ca sunt vii , si gata , i-am pus in borcan sa mai respire si ei , si restul acu sa ii pregatesc ca moare poporul de foame .
am prieteni si sotul mei are colegi in cercetare care s-au intors dupa doctorate , germania , anglia , usa , s-au intors , lucreaza la companie internationala americana cu reprezentanta in bucuresti si sunt si ei ok , si au ales sa se intoarca. Acu o parte din ei si-au luat si terenuri , unii am reusit sa ne facem si o casaa pentru la batranete. sunt si oameni care se intorc si au multe de facut in nici un n caz nu se plictisesc
Weekend placut, relaxat , calm cum zicea cineva , va doresc si voua , o conditie e sa nu mai scriem pe forum . o pauza, in natura
paaaaaaaaaaaaa, Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
Happy_in_TO spune:
citat din mesajul lui Ramona J Eu respir usurata ca nu venira turcii cit a fost Unducthable prin tari straine. Cine stie ce iesea! Lume multa, oameni putini |
Iesea macel, ca stringea ea o oaste mare si venea pe invalurite dinspre hotare... Nu mai scapa picior de turc, ba dispareau si aia din Dobrogea