Ati emigra in alta tara?
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
Prevad scandaluri pe aici, am un feeling ca va fi o "dezbatere" pro- contra de zile mari...sper sa gresesc
Eu sunt o persoana foarte legata de familia mea. Stam foarte aproape unii de ceilalti si cu parintii si cu socrii. Restul rudelor apropiate stau in acelasi oras.
As vizita f multe tari, din continentul nostru mai ales, apoi as merge si pe alte continetne.
Cred ca si in alte tari sunt si lucruri bune si lucruri rele. Mie imi place tara mea si o iubesc asa cum e ea.
E adevarat ca pana in prezent nu m-am lovit de lucruri grave in tara, care sa ma scarbeasca. Nu am avut probleme cu doctori care nu-si fac meseria cum trebuie, nu am avut probleme cu procese "lucrate" de diverse terte persoane interesate,etc.
In concluzie : eu nu as emigra.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Guestus spune:
vad ca lumea a mai progresat si asta este f bine ...acum emigrarea e cu firma de recrutare pt forta de munca si etc.
e un pas urias si pt emigrant si pt aia unde emigreaza
Laura25 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143138
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116414
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Llaura spune:
Mireluta, unele firme de recrutare sunt sigure, da. Sunt si angajatori care angajeaza din Ro si sunt seriosi. Eventual poti intreba concret pe aici, se gaseste experienta cu vize de munca prin toate partile pamantului. Multa bafta!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana-Laura Si ce daca a mai fost un topic de asta? Nu avem voie sa ne dam cu parerea? Tu cand mergi la doctor el iti spune: a mai fost un pacient cu aceleasi simptome? Daca nu ai ceva de spus, mergi pe alt topic. |
Tonul putin mai jos, ca nu o sa auziti interlocutorii din cauza tipetelor proprii, va rog!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Nu - nu as mai emigra pentru ca stiu ce inseamna si stiu de asemenea ca exista regrete la nivel emotional care nu pot fi balansate de nici o situatia materiala si sociala.
Guestus spune:
buflea...daca erai pe vremea lui ceausescu inteleg ca regreti..ca deh..ala nu te mai primea inapoi.
dar acum cine te forteaza sa stai in LA pe malul marii la soare ?
la fel si invers nu inteleg ...ce mare filozofie este sa pleci sa lucrezi undeva in Munchen sa zicem ..iti taie aia capul sau care e problema?
bine...sa pleci dupa potcoave prin canada nu prea inteleg ..trebuie sa-i enervam putin
Delia21 spune:
Un mare DA!!! Am facut-o si nu am nici un regret.I never belonged there!Toata copilaria m-am simtit ciudat...prea multe mentalitati care nu mi se potriveau de nici un fel!!!Asa ca mi-am luat lumea in cap dupa terminarea liceului...si bine am facut!
Problems are only opportunities with thorns on them. ~Hugh Miller
Sorrow enlarges the capacity of the heart for Joy" Richard Mahew
"Often we look so long at the closed door that we do not see the one which has been opened for us." ~Helen Keller
"God whispers to us in our pleasures, speaks in our conscience, but shouts in our pains:it is His megaphone to rouse a deaf world".C.S. Lewis
,,Thankfulness is the secret of joy."
adelyna spune:
Si noi am facut-o deja si nu regretam nici o secunda decizia.Simtim ca suntem acasa aici,fetitele sunt foarte fericite ,iar noi multumiti si lipsiti de stres.Depinde foarte mult si de motivatia pe care o ai sa parasesti Ro.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
A_Iulia spune:
Da, as emigra, as lua si ce mi-a ramas din familie cu ocazia asta, din nefericire decizia de emigrare imi da cu minus, desi inca mai evaluez situatia.
Mi-as alege tara de emigrare dupa:
-clima
-limba vorbita
Inteleg suferinta celor plecati peste ocean, familia e departe, nu se ajunge chiar asa rapid. Dar pentru cei plecati in Europa - hai sa fim seriosi, cu avionul in maxim 3 ore esti in Bucuresti din orice oras mare al Europei, preturile sunt f.ok acum, mai ales ca sunt si low-cost-uri, deci...ce mai conteaza ca te muti la Barcelona sau la Sibiu? Tot aia e.