Ati emigra in alta tara?
Raspunsuri - Pagina 10
Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable restul acu sa ii pregatesc ca moare poporul de foame . |
mai auzisem de cineva care impartea pesti in popor...
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu respir usurata ca nu venira turcii cit a fost Unducthable prin tari straine. Cine stie ce iesea! Lume multa, oameni putini |
Ramona, ai fost simpatica , da sa stii ca le-am spus io turcilor sa astepte pana ma intorc .
zicea cineva ca stie mai mult ce se intampla in tara , ... acuma zic si eu , relax , calm , unde scrie ca tre sa stim tot ce se petrece in romania in fiecare zi ? fgiecare stie ce se intampla in viata lui , in familia lui si stirile cine vrea sa se uite , dintre colegii mei de servici nu ne mai uitam la stiri , o viata avem , dupa servici , intalnire in parc cu copiii, plimbare , o viata avem.
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
Luna1 spune:
Unducthable esti mult prea "bitter". Nu toata lumea emigreaza doar din nevoie de bani.
Unii emigreaza ca i-a dus inima peste alte hotare, altii din motive financiare, altii, care poate au situatii bune si f bune in Romania ca doresc o tara mai organizata, altii din dorinta de a fi respectati si evaluati la adevarata valoare....
Cat despre patriotism...vax albina, pana una alta cand sunt intrebata de unde sunt raspund "din Romania" desi de multe ori parerile nu sunt dintre cele mai bune despre Romania.
Insa mi se pare ca foarte repede judecati voi, cei ramasi acasa, pe cei ce au ales alta cale, gata, au fugit de greu, n-aveau de niciunele in tara, n-au fost la facultati grele ca unducthable...
Cum ziceam motivele sunt diverse, fiecare o face din propria convingere, ideal e insa sa nu astepti caini cu covrigi in coada nicaieri. Da, mai mult respect pentru time ca OM indiferent de studii (ca romanul e ahtiat dupa titluri, vai dar cum sa se marite un MANAGER cu o femeie de serviciu, ce daca femeia respectiva ar putea avea o cultura generala si de viata de trei ori mai bogata), o protectie sociala mai buna, insa nu te va astepta niciun guvern cu flori la aeroport.
In concluzie eu personal am venit dupa chemarea inimii, insa si datorita faptului ca nu am dorit sa imi sacrific copiii din patriotism, am avut ocazia sa ne intoarcem ca expati in Romania si sa traiesc ACASA, am refuzat, EU am considerat ca ai mei copii merita mai mult.
Iar eu sunt acasa oriunde pe pamant, iar daca am ocazia sa plec si la mai bine o voi face, evaluand in primul rand binele copiilor.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ina-bubulina spune:
Luna 1 te rog sa-mi spui si mie cum ati procedat voi cand ati emigrat? Multumesc
ruxij spune:
Eu dc. vin turcii, nu stau sa ma bat cu ei. Sa se duca ma-ta! (stiti bancu'?) Banuiesc ca si stramosii nostri ar fi luat-o la sanatoasa, da' nu se infiintase TAROMu
ina-bubulina spune:
Sunt de acord cu tine Luna 1 pt ca si noi am fost plecati din tara cu serviciul si de multe ori iti era rusine sa spui de unde esti pt ca colegii nostri aveau grija sa ne strice reputatia.
Delia21 spune:
Unductable....,OMG.Deci turcii...sunt singurul pericol.Traim in anul 2010 dupa Hristos, HELLOOO?Noi...majoritatea....depasiram....evul mediu cam de multicel.Noi cei care plecaram....am plecat pentru ca ne-am dat seama ca cei mai de temut dusmani ai romanilor...sunt romanii!!!!!si ma refer in primul rand la clasa de la conducere;dupa ei...potopul!!!ca sa nu mai spun de cei care se auto-faulteaza singuri,...sau cei care....stau cumintei si asteapta sa moara si capra vecinilor....sau cei care nu pot accepta sa aiba in jur si oameni fericiti,daca ei nu sunt fericiti...nimeni nu are voie sa fie asa.Si....culmea culmilor....cei mai faini,mai inimosi,mai extraordinari romani i-am intalnit in afara Roamniei,nu in Romania;nu stiu daca sa rad sau sa plang.....la faza asta.Dar...eu sunt doar un om....si am vorbit doar din experienta mea.
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Iesea macel, ca stringea ea o oaste mare si venea pe invalurite dinspre hotare... Nu mai scapa picior de turc, ba dispareau si aia din Dobrogea live and let live |
bine ca ai emigrat mai Happy, ca te lupta si pe tine (mi-e ca te vedeam ca bad guy pe vreo fresca in manastirea ridicata in cinstea victoriei impotriva paganilor)
lai spune:
Lia, esti mortala, I luv u! Rad in rafale si nu ma pot opri acu' baga si bancu' original
Lai