Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, eu am fost cu Sophia in o groaza de vacante (Austria, Grecia, Turcia, Israel), am avut asigurari de sanatate si strictul necesar in bagaje (antitermice, hidrasec, metrocopramid, smecta, sumetrolin, supozitoare cu glicerina, etc). Singura data cand a fost nevoie de doctor a fost in toamna in Turcia, am platit tot si acasa ne-am recuperat banii de la Allianz, cred ca doar pe medicamente nu am luat banii. In schimb la Navodari in vacanta (la socrii) am avut surpriza sa nu gasesc nici o farmacie deschisa noaptea si a luat soacra cu imprumut un supozitor de paracetamol. La urgente la Constanta nici nu mai zic cum a fost.

In ceea ce ma priveste cred ca daca mergi in vacanta intr-o tara cu servicii medicale mai avansate esti mai in siguranta, desigur cu un card de credit pentru cheltuieli urgente si o asigurare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eni, nu au fost evenimente noi in viata ei in ultimul timp care sa o marcheze.

andreea, da "asa e la bloc" mama lor de nesimtiti! daca toti ar gandi asa am trai ca in jungla.....la noi vine azi cineva sa vada apartamentul sper sa il vindem cat mai repede!

andreea eu zic ca e mai usor cu bebe toamna-iarna. stii ca se zice (nah asa se zice) ca, copilasii nascuti vara sunt mai sensibili si racesc mai usor....

gata plec si eu ca s a trezit buburuza mea. papam si mergem in parc.
pupici

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
pussi...da , am inteles motivele tale...
softurela....ce situatie grea...!sa va reveniti la normal cat mai repede!sanatate tatalui tau!
eladea....de cumparaaat? muulte...saltea la pat(ca in principiu va folosi patutul pliant al Anei), hainute(inca nu am facut inventarul celor existente..sa vad care sunt unisex)..cele necesare pt. alaptare(avand in vedere experienta mea,nu prea placuta ), ser fiziologic, baneocin, comprese sterile...mai sunt cateva lucruri...
bb, nu stiu ce sa zic...tind sa cred ca e o faza...
mihuta...cam asa consider si in leg. cu serv. med. in strainatate...dar, in final, conteaza sa te simti in siguranta si confortabil, oriunde ai merge...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va asteapta cafeaua proaspata la cap. 212

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput