LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

am vazut o tricicleta fainutza la un magazin de cartier. Pun o poza , dar nu orea se intelege mare lucru de siteul asta www.alibaba.com/product-gs/252646591/Baby_tricycle/showimage.html?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://www.alibaba.com/product-gs/252646591/Baby_tricycle.html&rurl=translate.google.ro&twu=1&usg=ALkJrhh1G9W-vyPHE7VmjERVRJ-rdGmSpA" target="_blank">trici

ce imi place este ca are structura din metal, solida, cam ca la o bicicleta normala, manerul are pe el un rucsacel si loc pt bibe si inca o cutiuta (eventuald epus telefoanele) ca la carucioare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Simply, eu o sa innebunesc cu zile...Mai aveam o sperantza...Pai, acum de ce ai facut Infanrix daca atunci ai facut Pentaxim? Adica de ce nu ai facut tot Pentaxim, nu e gratis la voi?

Caut si eu pe cineva care la 4 luni a facut Infanrix Hexa si acum face Pentaxim (la recomandarea medicului). De fapt, caut o alta parere, sa vad daca mai gandeste vreun alt medic ca medica mea.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ARIANA

SI pt mami Adee

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Kea, stiu ca tu ai avut probleme cu bubitele la Keutu. Am descoperit eu (de fapt e de mutl descoperita dar am folosit-o si eu de curand) fiertura din frunze de nuc. Face pielea bebelusului ca in reclama fina, catifelata si tot ce vrei. Cand mai ai iritatii du-te intr0un nuc (daca gasesti) jumuleste-l si fa fiertura si pune in apa de baie.
M-a gasit pe mine sa testez servetele de la dr Fischer. Si nu va spun ce era pe bietul copil. Bine ca am stiut de unde vin ca o bagasem pe maneca. Si seara l-am bagat in baie cu frunze de nuc...efect garantat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

flori, eu am facut :
la 2 luni rotarix si infarix hexa
la 4 luni rotarix si pentaxim( ca nu am gasit infarix penta)
la 6 luni infarix hexa

faza e ca pe mine nu m-a sunat nimeni sa-mi zica sa vin la vaccin. sper ca nu ma pun sa cumpar pentaximul daca l-am cumparat si la 4 luni.eu il vreau gratis daca asa e acum. fac scandal de 1 mil 500 cat e vaccinul.
acum pe bune, oricum tura asat ma duc cu chef de cearta pt ca nesimtitele de asistente ii fac fetei vaccin fara sa se spele pe maini.
or sa iasa mari scantei.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Uitati www.goldbaby-cycle.com.cn/cpzs_e_2.asp?page=3&ps=8" target="_blank">aici trici e cea albastra. Cred ca se gaseste si in Europa sau Dragonul Rosu cu felicitari, dar la noi e new

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

m-am distrat tare cu anca la sedinta la vero, insa am ras cu lacrimi de eticheta de la bluza lu kea cu 6 M si apoi de cum se chinuia anca sa intre in blugi marimea 6 S

Kea, vrem poze.
Izia, e superba, ii vine de minune costumul national

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Simply, eu o sa innebunesc cu zile...Mai aveam o sperantza...Pai, acum de ce ai facut Infanrix daca atunci ai facut Pentaxim? Adica de ce nu ai facut tot Pentaxim, nu e gratis la voi?

Caut si eu pe cineva care la 4 luni a facut Infanrix Hexa si acum face Pentaxim (la recomandarea medicului). De fapt, caut o alta parere, sa vad daca mai gandeste vreun alt medic ca medica mea.

Poze Raru
Poze noi

Am mai incercat sa explic dar nu prea mi-a iesit... eu am inteles ca nu conteaza prea mult la cate luni a facut bebe Hexa, fie la 2 si apoi la 4, fie la 2 si la 6, daca a facut de doua ori Hexa, gata! restul e Penta. Ca e Infanrix Penta sau Pentaxim, nu are mare importanta, are aceleasi componente. Rapelul e pt. cele 5 tulpini continute de Penta.
Eu am facut acum Infanrix din comoditate...revin cu povestea daca va intereseaza.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Miha, Simona i-a facut lui Dragos azi Pentaxim gratuit. Cica a sunat-o dr aseara si i-a zis ca Sanepidul Galati a primit bani. Poate ai noroc. Sau mai bine zi savem.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Simply, eu vroiam sa spun ca am facut Hexa la 2, 4, 6...Cat a costat Infanrix Penta?

www.cauti.ro/produs--Baby-Care~~Olita-Alexia-portocalie--p--3315245.html" target="_blank">asa e olita castigatoare

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput