Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cucu bau

gata sunt acasa
nush la ce ora am intrat la sala, dar era trecut bine bine de 9, stiu ca la 10 jumatate m am intors in salon

mi au pus asistentele o branula, apoi dupa ceva minute au venit sa mi puna si o perfuzie cu algocalmin si mi au bagat in branula si o fiola de ketonal si apoi dupa alte minute m au dus la sala.....acolo toate bune si frumoase pana cand m a injectat cu xilina....asta a durut impreuna cu momentul in care mi a bagat si histeroscopul, ca apoi a fost ok, mai ales ca isi facuse efectul si xilina.....ametisiem de la asa compozitie (algocalmin+ketonal+xilina)

a gasit o sinechie si o inflamare a mucoasei uterine, endometrita cronica, in rest totul ar fi ok

si ca sa fie treaba treaba, sa ma fi vazut cum stateam cu gatul sucit sa ma uit in ecranul histeroscopului ca sa vad si eu ce mi face pe acolo, ca sa nu mor proasta, ca deh prea se uita toata lumea...2 asistente, o rezidenta medicul de garda plus nenea Albu

am primit si schema pt fiv....de azi iau pana pe data de 13 aprilie AC, micraprogynon, si 10 zile antibiotic, unidox
din 12 aprilie incep cu dipherelin si din 21 adaugam si cate 2 fiole de menopur.
cam in ziua de 3 mai facem punctia
sa dea DD sa fie ultimul fiv din tura asta.

pupici fetelor pt ca v ati gandit la mine
galli sarna de telefon, sa ti dau si nr de oringe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mirelo, ma mir ca nu stii si nr la pantofi a medicului...
Asa turmentata cum ai fost si mai tii minte ce "matrapazlacuri" ti-au bagat ...esti tare...
Hai ca ai sa ai foliculi frumosi si muncitori...de ziua Muncii
Bine ca ti-ai gasit belelele...acum pe cai..
Pup si recuperare grabnica..
Lumi...seicu...stana...se facu.
Gali, nus ce sa zic cu vopsitul...daca inainte nu, dupa nu si in timpul nu....cand sa mai faci revolutie domnule? zau asa..
Alina

Mergi la inceput

mona, mai mult de 41 cred ca nu poarta la picior
pup

Mergi la inceput

Fete, inca nu am avut "muza" sa intru...da' ce scriu fetele la hand made.../ despre goblenusi si pulovere?...hai ca-i tare..

Hai ca am intrat..si da ...e despre cucut...
Tare...eu admir fetele care au asa o pasiune si o rabdare pentru cusut..
Eu la lucru manual...ma duceam sa cumpar gogosi pt profa si pentru colege...numai sa nu fac patratelul ala de impletitura care rtrebuia sa-l lipesc pe caiet...
Mai tineti minte?
Apoi, am facut la viata mea vreo 3 pulovere ...da de cusut...niciodata...
Mama mea draga de ea...cususe toate perdelele cu flori frumoase...pe care , eu in tampenia mea..cand m-am marit , am pus-o sa le arunce...
mai are cate o bucatica prin casa , si acum le vanez ca pe niste capodopere de arta...ce e "hand made" si la fac cadou pe aici pe la primadone..
hai ca am luat-o pe aratura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

cucu bau

gata sunt acasa
nush la ce ora am intrat la sala, dar era trecut bine bine de 9, stiu ca la 10 jumatate m am intors in salon

mi au pus asistentele o branula, apoi dupa ceva minute au venit sa mi puna si o perfuzie cu algocalmin si mi au bagat in branula si o fiola de ketonal si apoi dupa alte minute m au dus la sala.....acolo toate bune si frumoase pana cand m a injectat cu xilina....asta a durut impreuna cu momentul in care mi a bagat si histeroscopul, ca apoi a fost ok, mai ales ca isi facuse efectul si xilina.....ametisiem de la asa compozitie (algocalmin+ketonal+xilina)

a gasit o sinechie si o inflamare a mucoasei uterine, endometrita cronica, in rest totul ar fi ok

si ca sa fie treaba treaba, sa ma fi vazut cum stateam cu gatul sucit sa ma uit in ecranul histeroscopului ca sa vad si eu ce mi face pe acolo, ca sa nu mor proasta, ca deh prea se uita toata lumea...2 asistente, o rezidenta medicul de garda plus nenea Albu

am primit si schema pt fiv....de azi iau pana pe data de 13 aprilie AC, micraprogynon, si 10 zile antibiotic, unidox
din 12 aprilie incep cu dipherelin si din 21 adaugam si cate 2 fiole de menopur.

Mirela, ma bucur mult ca ai scapat!!!
Chiar vroiam sa te rog sa ne descrii procedura, mai ales ca eu nu am facut-o si eram interesata sa stiu la ce ma astept! Am primit mai multe informatii decat visam! Mersi mult!
mai am niste curiozitati totusi: antibioticul este pentru inflamatie? cum se cheama mai precis?
sinechia au rezolvat-o pe loc? dar cred ca era mica de vreme ce tu ai ramas o data gravida , parca...
dipherelin pentru ce este? imi suna cunoscut, dar nu mai stiu..
acum te mai doare?..
raspunde-mi cand poti tu...

Mergi la inceput

ma bate si pe mine gandul sa tricotez ceva
dar nush ce

Mergi la inceput

Tricoteaza mintile...barbatului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mire,
galli,apai cum atatea ingradiri.....da,pisici betzi.nu accept sa nu ma vopsesc inainte sau dupa.da pana cand o viata amara?numa sa nu imi prinda vopseaua,sa vezi cum dau cu capul asta de pereti.pana ii vine mintea la cap.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

cucu bau

gata sunt acasa

Mirela, ma bucur mult ca ai scapat!!!
Chiar vroiam sa te rog sa ne descrii procedura, mai ales ca eu nu am facut-o si eram interesata sa stiu la ce ma astept! Am primit mai multe informatii decat visam! Mersi mult!
mai am niste curiozitati totusi: antibioticul este pentru inflamatie? cum se cheama mai precis?
sinechia au rezolvat-o pe loc? dar cred ca era mica de vreme ce tu ai ramas o data gravida , parca...
dipherelin pentru ce este? imi suna cunoscut, dar nu mai stiu..
acum te mai doare?..
raspunde-mi cand poti tu...

sarna
am vrut sa fiu atenta sa va spun si voua ce si cum
antibioticul este pt inflamatie, respectiv unidox sau mai pe romaneste doxiciclina.
sinechie a rezolvat o pe loc, am vazut cum taia niste chestiute albe, atarnau ca niste fire, bride prinse de peretele uterului. Cica sinechia asta impiedica nidarea (de asta nu mi a reusit mie fiv 2) si a aparut in urma aspiratie sarcinei care s a oprit in evolutie facuta in decembrie
daca ma doare, ca la ciclu, el mi a prescris si flamexin ca sa iau daca ma doare, dar nu am luat, in caz ca ma doare si mai tare iau o nospa, ca am in casa.

aaa si mi a mai dat o crema care are un aplicator si se introduce in vagin, pentru eventuale infectii vulvo vaginale produse de candida, asta unde o sa iau 10 zile antibiotic.....gynofort.
dipferelin e sinonimul lui decapeptil, medicament pt inhibare, se da in protocolul pt FIV

Mergi la inceput

danny

Mergi la inceput