Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
anca_vlad spune:
am un chef de iesit undeva la o terasa la o cafea buna si de stat la palavre....si nu m CU CINE....UFFFFFFF

+19s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
...sunteti amatoare....

Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
cat priveste colicii, pe al meu nimic nu-l linistea... am avut nopti nasoale, nedormite, eram zombi..si asta vreo 3 luni de zile... am incercat toate variantele dar nik...daor cand au trecut de la sine, a fost bine..********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Nu ne speria si mai mult, Eladeea!
Cris
23+ cu
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad ...sunteti amatoare.... ![]() ![]() ![]() ![]() +19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
M-as baga eu pt un frappe, dar din pacate sunt pe baricade la servici

Cris
23+ cu
bumblebee spune:
Anca, si eu am chef de iesit
, chiar o sa ies cateva minute la plimbare nitel mai incolo
Alina
21+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Cris2010
M-as baga eu pt un frappe, dar din pacate sunt pe baricade la servici ![]() Cris 23+ cu ![]() |
in primul rand nu te speria din cauza colicilor, pt ca exista o veste bune..intotdeauna trec dupa max 10-12 saptamani si nu incep din prima zi de la nastere-la Vlad au inceput la 4-5 saptamani.
Zi unde e baricada ta si fac serviciu de livrare...frape sa fie!
Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad ...sunteti amatoare.... ![]() ![]() ![]() ![]() +19s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
eu eu...da pana prind avionul....duc dorul de stat la o terasa pe o vreme asa,si la palavre

Bianca
20+
tanti spune:
Fetelor am vazut ca vorbeati de medici pediatri, cunosteti un medic pediatru bun la stat in zona Dristor,Vitan, Titan, Uniri
La particular merg decat ocazional, nu imi pot permite sa merg numai la particular mereu
Andrei 11.02.2006 si
25+ 
Dragaica spune:
citat din mesajul lui eladea2005
cat priveste colicii, pe al meu nimic nu-l linistea... am avut nopti nasoale, nedormite, eram zombi..si asta vreo 3 luni de zile... am incercat toate variantele dar nik...daor cand au trecut de la sine, a fost bine..********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 25+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Te rog nu ma speria....ce ma fac eu cu 2

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
18+ de
si 
tanti spune:
La primul copil cel mai mult il linistea un scutec cald pus pe burtica, ii dadeam si siropuri anticolici, dar asta a mers cel mai bine
Andrei 11.02.2006 si
25+ 

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
am avut nopti nasoale, nedormite, eram zombi..si asta vreo 3 luni de zile...