cheltuielile casei
Raspunsuri - Pagina 6
Guestus spune:
A mai fost subiectul asta si nu a ajutat la nimic pe nimeni. Sau poate ma insel?
si data trecuta am spus ca yo va pot optimiza daca imi dati juma din cistig. ..deci yo va ajut as mincati mai ieftin, poate si slabiti un pic...sa folositi detergent mai efectiv...sa etc etc. juma din cistig la mine in buzunar.
gabitza2005 spune:
Ba eu cred ca ajuta -aseara i-am prezentat sotului un "bilant" si i-am demonstrat ca daca se lasa de fumat putem sa-i facem asigurare copilului cu banii aia. si ca sa nu zica ca-i rapesc din placeri (vicii) si le dau copilului poate sa aleaga intre asta si cumpararea unui joc de PS3 (ca e mare amator)
Da ar fi o economie imensa.
Chiar am citit un interviu cu Vasilescu de la BNR si spunea ca fumatorii destabilizeaza cosul zilnic.
Si uite ca sunt persoane care ne arata ca se descurca cu mai putin de cat noi -deci se poate.
Toti trecem printr-o perioada grea si sa speram ca trece mai repede.
Am uitat apropo de vacanta: anul asta cred ca ne vizitam toate rudele din toata tara - ca asa o tara frumoasa avem , mai putin litoralul (ca nu avem rude acolo)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 Ba eu cred ca ajuta -aseara i-am prezentat sotului un "bilant" si i-am demonstrat ca daca se lasa de fumat putem sa-i facem asigurare copilului cu banii aia. si ca sa nu zica ca-i rapesc din placeri (vicii) si le dau copilului poate sa aleaga intre asta si cumpararea unui joc de PS3 (ca e mare amator) Da ar fi o economie imensa. Chiar am citit un interviu cu Vasilescu de la BNR si spunea ca fumatorii destabilizeaza cosul zilnic. Si uite ca sunt persoane care ne arata ca se descurca cu mai putin de cat noi -deci se poate. Toti trecem printr-o perioada grea si sa speram ca trece mai repede. Am uitat apropo de vacanta: anul asta cred ca ne vizitam toate rudele din toata tara - ca asa o tara frumoasa avem , mai putin litoralul (ca nu avem rude acolo) |
tu pui problema gresit...vezi?
tu asiguri copilul pt cazul in care ramine fara parinti si asta pe motiv ca sotul fumeaza ...intelegi ce zic yo?
daca el nu fumeaza nu-l mai asiguri....
Guestus spune:
citat din mesajul lui carmenp mey, guestus, portocaliu` ti l`ai asortat la subectu` asta? amr cit?;)) |
10 zile mai am dar fac yo rost de altul dupa.
linistea..pacea... nu le suport . ideile bune vin din revolutii.
inbox spune:
Eu cand am vazut cat costa un pachet de tigari am ramas blocata, sotul meu fumeaza asa de moft 2-3 tigari pe zi, deci nu ne dezechilibreaza bugetul, cam 3-4 pachete /luna ii ajung...dar ma gandesc la cei care fumeaza zilnic cate un pachet sau chiar mai mult... daca fumeaza amandoi membrii ai familiei cheltuiesc pe luna cat dau eu pe rata la apartament. Si nu toti cei care fumeaza sunt oameni pe care-i dau banii afara din casa.
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!!
inbox spune:
citat din mesajul lui Guestus da de baut bea sotul inbox sau nu? face el ceva rautati...spune sa stim si noi |
Off topic !
E suspect de cuminte, uneori ma intreb daca nu ar trebui sa ma iau de griji! As mai spune si ca bea cate o bere sau un pahar de vin la tigarea de seara...da am citit un subiect pe la "in unul sau doi ..."unde s-a ajus la concluzia ca cei care beau alcool zilnic cat de putin sunt alcoolici, asa ca stau linistita ca e viciat!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inbox
Off topic ! E suspect de cuminte, uneori ma intreb daca nu ar trebui sa ma iau de griji! As mai spune si ca bea cate o bere sau un pahar de vin la tigarea de seara...da am citit un subiect pe la "in unul sau doi ..."unde s-a ajus la concluzia ca cei care beau alcool zilnic cat de putin sunt alcoolici, asa ca stau linistita ca e viciat! Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!! |
e o comoara....yo zic azi sa-l rasplatesti cu ce vrea el.