PRIETENE FARA TITLU (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Sunt aici cei de la medicina muncii, analize si teste psiho, chiar nu am de lucru in momentul acesta. Cred ca am o problema la ochi, ma cam dor si am dureri de cap, a venit, zic eu, momentul pentru ochelari...de la 6 ani citesc neintrerupt. Mult, dom'le!
Moni, tu intrebai ce lucrez asa. Pai uite, am avut de facut dosare pentru asigurari, deoarece avem suprafete intinse afectate de inundatii, si ca sa plateasca pagubele le trebuie vezi Doamne, tone de hartie, lua-i-ar dracu'!
Apropo de excursia Dianei tale, vroiam sa iesim la Bazos sambata asta, dar ne-a sfatuit un unchi sa mai asteptam 2 saptamani pana inverzesc copacii...zice-se ca e minunat atunci. Om vedea.
Eu ieri n-am spalat, dar am calcat. Fix la fel, stiu. Dar parca nu puteam sta locului. A venit si femeia la curatenie, mi-a smotruit bucataria si baia principala. In baia mica fac eu si uite-asa voi avea un Paste fara mari batai de cap. Ca sotul se ocupa de mancare.
Bee, Diana la gradi e ok. Au activitati, deseneaza, invata poezii, le-a cerut sa stie ce inseamna un om harnic, cinstit si...inca o calitate, dar m-a lasat memoria. Sper ca a stiut, ca am uitat sa-i explic. De mancat ma enerveaza, nu prea vrea sa manance, i-am spus ca o las acolo la somn daca mai face din astea.
De ce te invinovatesti cu banii, e nevoie iar de kineto la copii? N-ai scapat de problemele Anutei? Oricum, 2000-3000 euro e un salar baban. In Germania castiga sotul prietenei mele 2000. Si au de platit muulte....asa ca se compenseaza. Nu umbla toti cu covrigi in coada, doar daca nu esti/suntem ceva "specialisti" sa incasam sume fabuloase.
Astery, sa porti sanatoasa sandalele. Eu am o pereche de 7 ani. Am mai multe normal , dar una o stiu ca e de super calitate. Nu s-a rupt nicio bareta, nu s-a stricat talpa, ma minunez si eu cum de rezista. In fiecare an imi tot cumpar sandale, imi plac. As vrea sa-mi fac ceva rochite pana plec la mare...am timp, doar grasimea sa mearga jos.
Noi primim un miel de Paste, dar il impartim cu maica-mea. Mi se pare super. Unul intreg pentru o familie e mult, chiar daca ai invitati la masa. Asa, sotul face friptura si ajunge vreo 3 zile...cu tot cu musafiri. Plus drob, oua rosii, salate de tot felul (de cartofi cu maioneza e cea mai tare), cas, masline, rosii, ceapa verde, tort (asta eu il fac,vreau unul de ciocolata) si cozonac. Ciorba de miel cu leustean cred ca o face mama, e specialista. No, asta-i regimul.
Giova, mersi de comenturi, ce mai face arhitecta? Era cea mai tare pe piata cand ne-am facut casa, dar designul cred ca l-a conceput altcineva, lucra cu ea in momentul respectiv. Pentru interioare ea ne-a sfatuit, mai putin bucataria si baia. (rau am facut ca n-am ascultat-o) Nu stii, are copil? Tare mult si-a dorit...
Buun, cred ca imi veni randul la control.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
Sambata spre duminica cica trecem la ora de vara.Tudor ceva mai grabit s-a trezit azi pe la 6 si ceva,in loc de 7,30 i-am facut repede laptic si l-am plasat de l-a mai leganat taica-su ,asa a mai dormit pana aproape la 8 cand trebuia sa se trezeasca Diana.Eu eram zombie,noroc ca am reusit sa mai atipesc si eu.Sunt tare rea de somn.
De la opt mi-a pus nervii pe bigudiuri ... abia acum a adormit in patut.Am lasat geamul deschis un pic si i-am pus o caciulita subtire de bumbac,desi e cald.Poate totusi doarme ceva mai mult de 20 de minute cat ii e norma.Azi e vineri,deci balamuc la magazin,nu stiu daca poate fugi careva sa mai stea cu el.
Ingrid si pe mine ma mai doare capul din cand in cand,cred ca e vorba de astenia de primavara,ca pe mine rar de tot ma doare.Fain ca ti-a rezolvat femeia baia si bucataria,eu pana la urma n-am chemat pe nimeni,desi as cam vrea una sa vina regulat,ca nu suport sa frec toate alea,nu mai zic ca n-am nici timp. Poate dupa Paste,daca ar fi de acord sa vina aia ce ii face la nasa-mea ar fi super.Ei ii face cu 40 lei pe zi la trei camere si vine odata pe saptamana.Mie nu mi se pare foarte scump,sau e? Poate la doar doua camere ar lua si mai putin.Pe de alta parte daca nu as chema-o, as economisi cca 700 lei pana in august si as avea ceva mai mult pentru distractie la mare Noa vezi de ce tot aman io? De prea multe calcule Poate o sa las totusi treaba cu menajera pe cand ma intorc la lucru si voi castiga - sper - mai mult.Sper sa mai treaca si criza pana atunci.Pai am vazut ieri ca la un post de economista-contabilitate aplicasera cca 150 de persoane asta in conditiile cand in alte vremuri ,nu aplicau mai mult de cca 20 ... Deci cine stie cum mi-oi gasi de lucru,mai imi zicea o vecina ce e director economic la o firma pe punct de faliment ca a trimis la CV-uri si niciun raspuns macar.Acum cateva luni am vazut un post de director economic in Timisoara la o firma italiana cunoscuta de conta,ma rog ei cam si racoleaza personal pentru alte firme italiene inclusiv din Arad si am trimis si io CV de proba si surpriza peste doua zile m-a si chemat la interviu ,doar ca am zis ca nu mai sunt interesata Deci pana mai sunt firme de macaronari in zona,poate mai am ceva sanse
BRANDUSA cum mai e Tavi? Sper ca i-a trecut.
Am facut un filmulet sa il vezi pe Tudor cum sta si se joaca in fundic ,a stat ieri aproape 5 minute manevrand la portitele alea http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-03-25/20:49:44 Si azi s-a mai jucat cu ele,doar ca nu mai sta mai mult de un minut,doar s-a dus noutatea M-am ras de el ca isi mai si prindea degetele printre gratii
Alte activitati cu el,plimbat prin casa de subsoara ,tinut sa danseze (e mortal cum tzopaie si mai si striga,pacat ca nu are cine-l filma) Si azi a zis si ceva ce semana cu BABA,chiar ca s-a prins critica de el In patut nu sta decat cat sa se ridice in picioare si striga de te inebuneste "AAA DEI DEI DEI".

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic ca aseara s-a luat curentul de pe la 22,30 pana pe la 23 si niciunul din strumfi nu dormea inca.Pe Tudor l-am pus in hinta,iar Dianei ii povesteam de cum stateam noi pe vremuri in intuneric ,chiar ne faceam temele la felinar.Era tare indignata ca au umblat oamenii aia "la curentul nostru" Si cum tot i dadeam inainte cu "pe vremea lui Ceau' " ma intreaba fata daca atunci existau mai multe ... fantome.
INGRID si pentru rochite de vara vrei sa mergi la coritoreasa? Nu-ti gasesti sau vrei ceva modele mai speciale? Io am trei acelasi model ( ca asta http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-09-04/15:34:37 ) ,dar alte culori asa mai de mers la birou sau prin oras toate luate la reducere (toamna) de la un magazinas de langa noi,aici le si cos.Imi plac ca-s usoare si nu trebuie calcate. In general au ,camasi,rochii,fuste inclusiv costume de barbati.
Mai am inca vreo 3 de plaja/strand,de bumbac din alea scurte rau.As vrea musai si una din aia de blugi fara maneca,tot asa scurta.Am una asa model,dar roz deschis,imi place tare mult modelul,doar ca se sifoneaza si cat imi place mie sa calc ... Si mai am si alte ramasite de rochii nedonate inca dar sunt sau prea lungi,sau prea largi,sau mai demodate,sau m-am plictisit de ele ,sau sunt "de ocazie".Chiar asa,am nunta la vara
Si daca tot am luat-o cu hainele mai ciripiti si voi: ce gen de pantaloni se mai poarta ca-s in ceata totala.Pe strada vad tot felul Mai ales blugii ??? Ca io-s purtatoare ... De care? Si cei trei sferturi se mai poarta?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Maai ati disparut de tot?
Imediat iesim si noi afara cu caruciorul,ca azi am mai iesit doar cu el in port-bebe pana la mami.
Ieri nu l-am scos desi era super-cald,pentru ca a batut un vant groaznic.Am fost doar eu plecata si mi-a ajuns
Noutati nu prea avem,totul e ok,ba chiar s-a jucat azi vreo 15 minute cu jucaria cea noua Azi a dormit pana la 8,eu cu Diana am mai fi dormit,dar bine ca ne-a lasat si macar atat.
Diana a fost cu taica-meu in cimitir azi,macar a stat la aer.
Eu m-am mai ocupat de smotru,azi in baie,ieri in bucatarie vitrina -cu spalat toate paharele,cestile si celelalte de acelasi gen.Baia am facut-o in timp ce dormea el,dar la bucatarie ... am adus o punga cu jucarioare si alte prostioare de plastic si l-am instalat in scaunul de masa,i le dadeam pe rand pe cum arunca cu ele pe jos Am facut si o pauza de cca 20 de minute sa se mai plimbe si am revenit sa termin,cu acelasi arsenal.Cam asa lucrez eu .
Acte sper sa fac mai diseara daca vien mami incoace cu Diana si sa stea cu amandoi la frate-meu in apartament.In final am facut rost si de premergator,ni-l imprumuta mama lui Ale.O sa il instalez la frate-meu unde e mai mult spatiu si asa ii va fi mai usor lui mami cand sta cu el acolo.
Am plecat sa ne echipam.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si la multi ani de Florii !
Sa-mi traiasca sotul (Viorel) , si noi pe langa el.
Aici ploua, tocmai am venit de afara, sper sa mai iesim o tura, fiinca avand in vedere schimbarea de ora, nu cred ca azi va mai dormi Razvan. Nici ieri n-a dormit.
Mai revin poate pe seara, va pup pe toate.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI SI DE LA MINE TUTUROR "FLORILOR" !

Am poze noi de la Anda ,albumele din ian/febr/martie
http://picasaweb.google.fr/Pisoiasmic

La noi mami a fost cu Diana la biserica,Ghita cu Tudor pe-afara. Dupa-amiaza avem program de vizitat mall-ul cel nou - eu,mami si Diana.Ghita sa ramana babysitter

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, pai Ghita sa ramana babysitter, ca el a fost deja la mall . Ce rea esti, mai.

Noi am mancat de pranz (eu si cu viorel).
Ieri i-am facut in contul zilei de azi o placinta cu mere buuuna rau.



Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buona sera,in sfarsit am reusit sa adorm trupa,ca am incpeut de la 22 daar ... Nu de alta dar mai nou Tudor tot mai matinal devine,adica cum rasare soarele hop si el in picioare in patut - chiar daca-i varat in sacul de dormit.Atunci macar sa se culce mai devreme!

Noa am fost si la mall-ul lui peste Atrium Center pe nume cica.A fost si tanti din Italia cu noi.Ne-am plimbat doar peste tot si n-am intrat decat la C&A cel pentru copii,sa aruncam o ochiada.Si sus am stationat sa mancam ceva.Nu e cine stie ce,adica arata bine,dar cam simplu parca si evident mai mic decat Iulius din Timisoara.Cat ala o fi cel de langa noi,dar mai dureaza vreun an.Nici asta nu e gata de tot,adica o treime din spatii nu-s inca inchiriate,cinema-urile se deschid doar in august,iar locul de joaca e mic rau - cam pe un sfert decat cele unde mergeam noi si nici nu adusesera inca jucariile,doar niste bile erau pe-acolo.Diana a fost incantata de liftul cu un perete din sticla,am coborat special cu el pentru ea.Magazinele de firma sau pseudo-firma cam slabut reprezentate,adica jumatate din ele mai exista in oras in alte locatii,majoritatea si in Carrefour-Armonia.Insa e fain ca au Billa - cel pe care il avem e departe in alt cartier,pe cand mallul asta e la a treia statie de tramvai de noi,pai cum fac io zilnic tura de doua statii,pot face lejer si de trei statii cica sa merg si la mall Aiurea.Sunt curioasa ce magazine or mai baga si in cel de la 500 m de noi care o fi chiar urias

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La MULTI ANI Celor ce s-au serbat ieri!
Astery, ti-ai serbat sotul vad.
Liliana, tu esti bine? Sper ca ai ajuns acasa! Nici nu stiu, tu te serbezi de Florii?
Moni, ce sa bage in mall-ul nou? O sa fie multe panouri frumos colorate, care vor ascunde faptul ca nu au cui inchiria spatiile? La noi sunt locuri, mall-uri unde asa este! Eu nu mai stiu nimic, ce si cum. Ultima oara am fost in Bucuresti la doctor si atat. Matinal zici ca e Tudor? Sa vezi la noi.....
Ai mei tot oarecum bolnavi. Mai ales Tavi. Sunt cam necajita cu el. Incep sa ma gandesc serios la vreo alergie. E imposibil sa fie in aceeasi stare de 2 saptamani. Si-i dau si antibiotic de vineri, ca era tot usor subfebril. De guitzatul horror a scapat, in cele din urma, dar in continuare haraie si tuseste.




www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici.
BRANDUSA si tu te aniversasi ieri nu? Pe mami o distreaza la culme ca in ultimii ani numai te miri cine o suna sa o felicite ca doar o cheama Viorica Dar la noi se sarbatoreau doar Floricile si derivatele ...
Imi pare rau ca ai ajuns cu Tavi si la antibiotic.Nici Tudor nu e perfect ok,adica mai tuseste uneori dimineata - nu in fiecare zi,dar mai ales gafaie uneori de zici ca are 150 de kile.Mai are secretii in gat,de-aia face asa,dar nu i-am mai dat nimic,nici macar ser nu i-am mai pus.De vreo saptamana ies ele singure,de obicei in prima parte a zilei si cand plange tare - par example cand il imobilizez sau echipez de plecare.Atunci bagam si cate 5-6 ture la baie sa il spal de ce productie galbuie iese , ba vorba Dianei mai face si baloane (Maraki sper ca nu mancai )
Diana e ok,doar ca are perioade de obicei dupa ce mananca sau cand trebuie sa se culce in care se plange ca e obosita rau,ca nu are putere ,ca abia sta sus etc. Mami agitata rau zice ca sa o duc la doctor si sa ii fac analize.Dar cand sare de nebuna in pat,sau fuge pe-afara nu e obosita defel.Nici sa vorbeasca incontinuu nu e obosita Si ii dau in continuare multivitamine pentru pofta de mancare,calciu si ulei de peste.Uneori si Cavit,ca ala e "cioco".
Nu prea mai bea nici lapte,adica o seara da una sau doua nu.Dimineata la gradi le dau mai mult ceai,rar lapte.

In rest io-s calare pe treburi,azi am profitat ca a dormit Tudor vreo ora jumate si am dat gata bilantul,dar mai am anexele si tot felul de rapoarte ,azi nu cred ca mai apuc sa le fac.Pe Tudor l-am trimis afara cu taica-meu si asa numai bine si bucataresc,e pe foc mancarea,imediat merg sa continui.Cum e cum nu e ,bine mai e acasa,ca tot mai apuc sa si citesc cate ceva printre smotru,gatit,jucat cu strumful si plimbat.Bine asta daca mai coopereaza "babysitterii" din familie ca altfel ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput