PRIETENE FARA TITLU (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata intru sa ma plang si eu,pana sta Tudor un pic locului.Iar nu m-a lasat sa dorm,mai nou o noapte doarme tun una nu De la 12,30 pana la 3 s-a marait de vreo 5 ori cred Intai l-a apucat vreo 10 minute ... o tuse seaca ! I-am pus o pernuta sub saltea sa stea ridicat,dar atat se foia pana ajungea iar mai jos si iar incepea.Dupa aia n-a mai tusit deloc nici noaptea nici azi,nu stiu ce-a fost aia. Aseara la baie i-au iesit vreo doi mini-mucisori asa ca i-am pus ser aseara,ma gandesc ca poate nu putea respira suficient de bine? Desi de data asta nu se aude deloc nicio haraiala sau fornaiala si nici nu ii curge defel nasul. Ghita e bocna de racit stranuta ieri si ii curgea nasul ... nu stiu daca de la el o fi contactat ceva sau de alaltaieri cand am fost la mami unde era mai racoare l-o fi prins si pe Tudor ceva.Chestia e ca de la 3 pana dimineata a dormit tun si in fiecare noapte cand se mai semi-trezea,la fel era,adica doar intre miezul noptii si 2-3 se trezea .Ma si mir cum de n-a trezit-o pe Diana ca cate ture de scancete a tras.Mai mult prin somn,evident.Pe urma trezirea normala la 7 ,baut lapte si adormit iar pana dupa 8 cand s-a trezit energizat rau si vorbaret nevoie mare,de-a trezit-o rapid si pe Diana.Vai ce m-am distrat la o faza.Aseara nu stiu cum s-a nimerit si a zis de cateva ori in prezenta Dianei: "DIA" ... iar Diana incantata nevoie mare.Iar acum dimineata,cand inca ea dormea,dupa ce s-a tavalit artistic prin pat cu cutia de servetele,Tudor s-a catarat pe mine ,s-a uitat lung spre Diana dupa care a strigat ceva neinteligibil si imediat "DIA !" si "ADA!" Stiu ca e cam devreme sa se adreseze cuiva cu adresa,dar v-am mai zis ca totusi ADA striga doar cand e Diana in preajma si acum culmea si DIA! Poate o fi fost coincidenta,dar il mai urmaresc si va tin la curent.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, si noi pe aici.
Moni, vorbaret mare baiatul tau , iar DIA m-a dat pe spate. Sper sa nu fie raceala, baga-i ser in continuare.
O sa iesim afara, e soare, nu stiu cat de cald, dar tot iesim, poate mergem in parc.
Mai revin...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am fost sa vad de ochelari, cam 270 RON cu tot cu manopera, dar vreau sa-l duc si pe sotz dupa-masa sa vada cum arat cu ei, poate are idei mai bune vizavi de mutra mea.
Daniela, ce fain suna reteta! Mersi frumos! Am notat-o alaturi de cea a lui Bee. Pe sambata o fac pe prima si saptamana urmatoare pe a ta. Timp am, oua de la gaini nestresate cat cuprinde...doar cheful sa mai vina.
Cu jucaria de la Mc, iti zic sigur ca sotul n-a luat meniul, doar dragonul. Ca a si injurat de ciuda cat costa rahatul ala de plastic. 6 lei...
Diana n-are temeri cu copiii murdari, doar cu cei agresivi...se indeparteaza cand ii vede. La spital n-a apucat prea mult sa stea langa cei mai neingrijiti, eu condamn mamele care nu aveau bunul-simt sa-i spele macar pe fata, ce sa mai spun de haine curate. Trist, dar adevarat.
Moni, sa-l aspiri pe micutz, sa nu-i lasi secretiile sa se acumuleze in ureche...aviz de la mine, ca-s Stan Patitu'. Sa stii ca si Diana a tusit azi-noapte foarte tare si mult, am inghetat de fiecare data cand o auzeam. Sanatate la Tudor si lui Ghita...vaz ca s-a pricopsit si el. Nu-i mai bine sa amanam vizita pe saptamana care vine, sambata? Nu stiu, la cum tuseste Diana, mi-e sa nu vomite pe masina....plus ca nu mi se pare ca ar putea sa zburde prin parcuri, m-am pripit cu declaratia ca e bine.
Felicitari lui Tudor, si-a strigat surioara , s-a topit Diana de bucurie, cred.
Astery, la noi dimineata a fost o ceata, ziceai ca-i toamna. Acum s-a ridicat si e soare. Nici azi n-o scot pe Diana afara. Plimbareala placuta va urez!
Am un pic de calcat.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Eu il astept pe taica-meu sa stea cu Tudor sa putem noi fugi la tuns.Am convins-o pe Diana sa se lasa tunsa mai scurt ... i-am pus poze de vara trecuta si i-a placut cum arata.Acum sa vedem daca o tunde tot modelul ala si asa scurt sau altfel.Dupa aia merg prin oras cum ziceam.Merg cu frate-meu cu masina ca am de umblat prin mai multe zari,ne mai impartim sarcinile asa.

CRISTINA plimbare placuta! Si eu m-am mirat de Dia ala,dar e normal la varsta asta sa incerce sa repete ce aude.Am citit de curioasa pe net azi si la 9 luni scrie ca bebeii pot recunoaste deja o multime de chestii si persoane si chiar arata obiecte si se uita insistent la tine sa le spui ce sunt / cum se numesc.Plus ca inteleg deja semnificatia lui "NU!" Deci avem treaba multa de pe-acum Si Tudor cunoaste deja,de exemplu daca ma aude pronuntand "lapte" incepe sa se miorlaie rau pana vin cu el Cu atat mai mult ma gandesc ca e sensibil la numele Dianei,ca doar e lesinat dupa ea.Totusi chiar nu ma asteptam sa fie inaintea Dianei - chiar si cu doar cca o luna - si la vorbit.Pe de alta parte poate chiar prezenta ei il stimuleaza?

Diana se uita la DVD Baby Einstein de zor si se tot miorlaie ca ea nu a primit decat un film? Ca zice ca ala primul care ii place mult,cel cu Winnie e al ei si restul sunt ale lui Tudor Tudor se mai uita asa un minut doua trei,dar nu e chiar hipnotizat.Poate cand o fi doar el acasa?

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

INGRID Nu stiu ,cum crezi tu,eventual sa vedem cum mai evolueaza pana diseara si hotaram ... E chiar pacat ca maine e vreme super Pe de alta parte de-acum inainte tot mai super o fi

Mergi la inceput

Buna seara.Nimeni?
Io am avut zi plina,chiar daca n-am rezolvat tot in oras.Macar m-am intors mai devreme si am tras un pui de somn de cca 2 ore cu Diana,pana a stat mami cu Tudor.Dupa aia m-am dus cu ei afara ca a fost o vreme suuper.Am fost la mami la bloc,Diana cu bicicleta si la fugareala cu Mara.Adica mai mult Mara cu bicicleta Dianei si Diana cu tricicleta nu stiu cui Aaa si ne-am si tuns,eu si vopsit semipermanent iar.N-am tuns-o chiar scurt pe Diana,doar cu vreo 10 cm mai scurt.
Acum rumeg niste baton de cioco si dupa aia trecem la baita si restul.Diana se mai uita la DVD Baby Einstein,dar Tudor nici poveste asa ca n-am ratat nimic cand era Diana mica,ca in mod sigur nici ea nu s-ar fi uitat atunci.
De cand am venit am facut oua umplute daca tot era plin cu oua fierte p-aci.Adica eu am preparat si Diana umplut si ornamentat.Si a umplut si rosiile si gogosarii cu crema de branza (adica branza proaspata de vaci cu smantana si marar).Plina de importanta a fost gagica Dar de mancat ... a preferat tot cerealele lui Tudor
INGRID deci amanam pe saptamana viitoare.Azi ai scos-o din casa? Ca cel putin la noi n-a batut vantul.

Mergi la inceput

Buna dimineata si-o cafea tare,ca azi avem drumuri doar e soare
Si un pic de MAMA http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-04-09/08:10:08
DIA n-a mai reusit sa zica,desi aseara i-am tot repetat DIA,el zicea ADA,eu DIA,el ADA I-a iesit in schimb ANA SI ... DANA .
Diana era cam ofuscata ca de ce nu zice DIANA? Pana acum nu s-a agitat cu asta, doar de cand zice MAMA si a nimerit atunci DIA ... Si am o banuiala ca zice si cu adresa,acum dimineata era in patut cu Diana alaturi si tot indurga ADA DADA DIDI ADA ANA DIDADA etc. iar in momentul cand m-am apropiat eu a zis clar MA-MA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de aici.
Mi-am baut cafeaua, am hranit copilul, ciorbita lui este gata, si azi fiind sarbatoare mare - Izvorul Tamaduirii - nu facem treburi importante, gen spalat.
Vremea este asa si asa, o sa iesim afara cu trotineta, care i-a sosit de ieri, si care este super.
Apropos de super, il intreb pe Razvan mai demult: "cum e mami, Razvan?" raspuns: "Mama mea e SUPERA!!!"

Faza de coma ieri. Am mers impreuna cu Razvan sa platim apa. Nimeni in casierie. Intru, dau buna ziua, vine una, cam la 55 de ani, imbracata in gri si maron, genul de buze subtiri, sprancene facute cu creion negru si frustrata la maxim..., si se inghesuie fix in mine, in sufletul meu, lucru pe care il urasc de moarte . Spun, politicos: doamna, aveti va rog rabdare, sa-mi iau chitanta si restul. Mai nene, si incepe aia sa tipe la mine , ca cine ma cred , ca cum adica bla bla bla... am ramas interzisa . Am rugat-o frumos sa-mi vorbeasca politicos, ea cu clanta mai tare, tipa de-a binelea, si-i tot tragea cu "cine te crezi?". Am lasat-o in plata ei. Ei, si aici urmeaza partea amuzanta. Se propteste bine pe picioare Razvan, chiar in fata ei, si incepe, tipand la ea: "de ce o certi pe mamica mea? Raspunde, de ce? Ar trebui sa-ti ceri scuze! Mamica mea e frumoaaaaaasa!" Si tembela aia ii da raspuns: fiindca e rea! Eu eram rea, fiindca aveam nevoie de spatiu, sa-mi iau restul si chitanta... Cat despre raspunsul ei + reactia... no comment. Romania, te iubesc!
Oricum, m-am prapadit de ras , baiatul meu e mare, ma apara si ma pot baza pe el .

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

CRISTINA mortala reactie la Razvan !
Mama dar si la voi is certarete pe-acolo ca prin Bucuresti? Acum e drept si ca daca venea una asa peste mine,cum patisi tu ,eu una nu-i ziceam nimic ma trageam mai incolo si cel mult ma uitam asa mai urat O fi gresit madam calculul distantei,nu si-o fi baut cafeaua cine mai stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine,
Nu am disparut de tot,dar abia am inceput si jobul si e de invatat la greu,plus ca mai sunt de definitivat anumite responsabilitati.
Acasa sunt cu copiii, cu multe activitati ale Emmei, acum avem o perioada aglomerata si cu vizite, botez si zile de nastere, in weekendul asta si 17-18,asa ca iarasi nu apuc sa fac mai nimic in weekend.
Seara cand vin, pina fac cu Alex ceva sau o mai verific/ajut pe Emma cu o tema, zboara timpul si imediat e 7.45 si incep pregatirile de baie/citit si culcare.
Incerc sa va citesc constant si sa gtin pasul cu pozele,le doresc sanatate la bolnaviori si felciitari pt progrese tuturor copilasilor.
Va pup si sa aveti un weeeknd fain.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput