Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Sunt care spun ca citricele sunt prea acide pentru stomacul lor. Eu am alta intrebare: cu zahar? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Nuu, cum cu zahar? Nici eu nu beau cu zahar , imi place acra asa,de-asta ma mir cum nici nu se stramba pitica ..Se poate pune miere dar eu nu pun ca ma lesina
Am citit de colicii lui Alexutu..imi pare asa rau, uuf uuf ..
Eu una nu cred ca este de la usturoi, si mai cred ca o sa ai o surpriza placuta cand ii vei da legume, n-o sa-l doara stomacelul ! Asa o sa fie! Think positive !
Te pup si sper ca te odihnesti mai mult zilele astea, ai grija de tine mami frumoasa.
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Da, da, si Dorna este lapte bio. Sa-mi dau si eu cu parerea cu carnea. aici poate oricine sa-si dea cu parerea si daca nu se pricepe, nu? Deci nu consum si nu am citit pentru bebei decat ca se da destul de tarziu. O prietena de-a mea a primit sfaturi de la multi doctori din Tg-Mures, e piloasa rau ca toata familia e de medici. O alergoloaga, o dermatoloaga si o pediatra i-au recomandat sa inceapa cu carnea de vitel de tara, si pentru ca are mai mult fier, si pentru ca e mai putin hormonizat. Avand tu gaina, nu se pune problema de hormoni. Dar ce voiam sa spun cu povestea asta e ca ei probabil au voie cam orice fel de carne slaba (de pui, curcan violent, vitel, peste). Si implicit la carnea de vitel nu cred ca i s-a spus sa pape doar de undeva de pe corpul vitelului, deci eu cred ca ar fi ok si pulpe. Dar iar spun, a fost o parere personala, nu am citit deloc pe tema asta. |
ahaaa... asta nu o stiam. multumesc. caut si eu info si mai ales un vitel...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
bely spune:
hepilica in sfarsit am vazut-o pe Maia, frumoasa foc si ce camera frumoasa are. Sa fiti sanatoase si sa creasca mare
Despre carne, mie aici mi-au spus sa-i dau carne slaba, fara pic de grasime, pui,curcan,vitel,miel si pe urma peste.. eu zic ca poti pune din orice parte a corpului doar sa indepartezi grasimea.
raluk tu inca nu-i dai nimica lui Alex? ma refer la mancare..
hepilica spune:
ukaaaaaa, ce dor mi-a fost de tine prietena mea . gata, acum nu mai pleci, nu? macar seara sa ne vedem..., ca ziua ne cam uschim pe afara de-acum. te-ai gandit la mine ?
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui bely hepilica in sfarsit am vazut-o pe Maia, frumoasa foc si ce camera frumoasa are. Sa fiti sanatoase si sa creasca mare Despre carne, mie aici mi-au spus sa-i dau carne slaba, fara pic de grasime, pui,curcan,vitel,miel si pe urma peste.. eu zic ca poti pune din orice parte a corpului doar sa indepartezi grasimea. |
bely - multumesc mult. si patricia e o finuta!
multumesc si de info. eu am portionat si pus la congelator pentru maia si pulpele de la gaina (de fapt e un pui spre gaina ). nu stiam insa daca tb neaparat doar pipt. mie asa mi-a scris doc pe schema de diversificare. in fine, nu cred ca conteaza...probabil s-a gandit la piept ca e mai fraged sau mai putin gras...habar n-am.
ma gandesc si la vitelul lui raluk .
h.
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica ukaaaaaa, ce dor mi-a fost de tine prietena mea . gata, acum nu mai pleci, nu? macar seara sa ne vedem..., ca ziua ne cam uschim pe afara de-acum. te-ai gandit la mine ? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Am scris cu rosu "uschim" pentru ca mai nou tata imi spune "ushchitza" si m-a distrat ca ai folosit cuvantul asta
Si mie mi-a fost dor de tine, am citit patania cu eclerul si kokosul..hihihi ce haioasa esti..
Eu am copilarit la tara si eram taaare naiva, ma muscau toti curcanii, ma sasaiau gascoii pe strada si alergam speriata spre casa..eram cam fraiera satului daca stau sa ma gandesc.
Aveam rochite frumoase cusute de bunica mea, colorate frumos cum nu gaseai pe vremea aia, iar eu mereu le murdaream de praf ..ma impiedicam non-stop si picam in nas.
Ete da m-am apucat acum sa-mi povestesc viata cand mai am atata de recuperat..bad uka..si trebe sa fac si baie..
Promit sa intru mai pe seara, sper sa mai gasesc fete dragute to talk to .
Lali_mete spune:
Bunaciunea doamna Hepilica imi pare tare rau ca te-am incarcat negativ,crede-ma... nu mai fac... Uff,ca numai prostii fac si eu. sa ma ierti.ma ierti? [motan cu ochi mari,in lacrimi,si cu o floare frumoasa in mana ]. Sa ne intelegem,nu erau amandoua de pe acasa,nu ma uit de regula,butonam telecomanda si mi-a atras atentia.
Acum sa trecem la ale noastre... Deci asa,mai constantencele mele,v-ati pozat fara mine... mai bine,ca daca apaream si eu pe acolo de data asta sarea lentila la aparat .
Lali Lacra de
Paul-Iulian
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Nuu, cum cu zahar? Nici eu nu beau cu zahar , imi place acra asa,de-asta ma mir cum nici nu se stramba pitica ..Se poate pune miere dar eu nu pun ca ma lesina Am citit de colicii lui Alexutu..imi pare asa rau, uuf uuf .. Eu una nu cred ca este de la usturoi, si mai cred ca o sa ai o surpriza placuta cand ii vei da legume, n-o sa-l doara stomacelul ! Asa o sa fie! Think positive ! Te pup si sper ca te odihnesti mai mult zilele astea, ai grija de tine mami frumoasa. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
ce dor mi-a fost de tine pe-aici
Am noroc ca noaptea e ok Alexutu
Hmmm, si mie imi vine sa te pup, si fara parfum
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Am si poze noi de la capitala.
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
ahaaa... asta nu o stiam. multumesc. caut si eu info si mai ales un vitel... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Offf, voi fi vinovata de moartea unui vitel in plus...
dar pe de alta parte, vor fi salvate vietile unor gaini...
ce-o fi mai rau?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)