Tuseste si varsa

Tuseste si varsa | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Noi de vreo 2 saptamini ne distram cu muci, la dublu.

Dupa 2 saptamini si jumatate de bolit, Vladut tuseste foarte rau, azi noapte a si varsat. Nu mai stiu ce sa ii mai dau sa nu mai tuseasca asa

Ce siropuri merg la tusea puternica din git?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pana maine dimineata, pana ajungeti la un medic, se poate folosi o lingurita cu miere. Dupa adm. nu se bea apa.

Ce fel de tuse: seaca sau productiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi am patit asta din cauza medicamentelor care fluidifica secretiile (gen ambroxol, mucosin). Stimuleaza atat de tare secretiile in caile respiratorii incat copilul ajungea sa verse de la atata tuse productiva.
Eu am rezolvat-o pur si simplu renuntand la acele siropuri si dandu-i 5 ml de aerius seara.
Sanatate multa micutului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

Dupa parerea mea cel mai bine functioneaza ambroxol picaturi si aerius seara!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

si noi abia am scapat de tuse tot cu ambroxol , sirop din muguri de pin si acc.fetita mea a vomitat eurespalul.am inteles ca multi copii o fac.sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

depinde de tipul de tuse...
coughend este foarte bun (cel mai bun din cele folosite de noi) si merge la ambele tipuri de tuse, deci nu exista riscul sa-l faca sa secrete si mai mult si sa se inece cu secretiile alea (asta e si cauza vomei).
eu le mai fac copiilor si ceai din cimbrisor si coji de ceapa si patlagina, dar stii...eu sunt mai cu naturistele
le-am mai dat si am luat si eu cand am avut probleme cu tusea, expectorant v, fabricat de plantavorel.
sanatate!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

Am uitat sa spun ca acum ii dau soniei stodal,un medicament homeopatic,super bun la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Eu am inteles de la fete, aici pe forum, ca e buna mierea lasata in ridiche neagra (se face o gaura in ridiche si se pune mierea.) Ridichea lasa un sirop care e bun pentru tuse. Eu n-am verificat, dar poate una dintre ele poate confirma. (ca sa eviti un timp prelungit de administrare a medicamentelor).

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna
noi cele mai bune rezultate le-am avut cu siropul coughend care e din plante, de care a spus si ariel si sirop de patlagina de la plafar, plus ceai antibronsitic tot de la plafar.
cand a fost tusea f urata am mai facut si aerosoli seara dupa o reteta data de medic. si ceaiul de ceapa e f bun la tuse, daca il poti convinge sa bea.
sanatate multa

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

una dintre colegele mele, care are un baietel cu probleme (astm) a folosit cu succes un siropel impotriva tusei, pe baza de ridiche neagra si ghimbir, este produs sau distribuit de nu-stiu-ce-firma (medsana ?). oricum, am inteles ca in carrefour ploiesti, in galeria comerciala, au un punct de distributie pentru produsele lor. poate au un contract cu carrefour si puncte de vanzare in toate localitatile...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinvg spune:

scuze am vazut ca ati facut aerosoli cu un nebulizator presupun
ce concentratie ati pus acolo? noua ne-a recomandat 1 ml acc + 1 ml ser fiziologic. multumesc frumos

Mergi la inceput