America (196)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pumba, multumesc de intrebare Sint bine, nici nu simt ca sint insarcinata, imi amintesc doar noaptea, cind dau sa ma intorc de pe-o parte pe alta In rest, port bluze normale, doar pantaloni de insarcinata.
Azi am fost iar la u/s si control. Baby are deja 6 lbs 6oz, la 34 sapt
Am ales numele deja, o sa il postez pe FB, dupa ce nasc, asa ca sa faci bine sa iti faci cont acolo

Corina, drum bun!

Oana 34+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Sanzi, pai a venit primavara la voi, dupa ce a venit la noi?
si puiutul tau e tare frumusel...nu doar simpatic!

Clara, de ce prietena ta nu se muta in state mai ieftine, ca sa zic asa... vad ca toti romanii se inghesuie in L.A, in Miami etc... astea sunt cele mai scumpe state/orase...cand am fost vara trecuta in Miami, erau niste preturi neneeee... sunt atatea orase bune si receptive pe coasta de nord-est... eu as evuta ca nou venit, marile metropole turistice ale americii... isi poate cauta de munca la agentii on-line si in functie de feedback sa plece unde e solicitata... cunosc multi romani care au facut asa... si multi cu GC care s-au asezat direct in L.A si apoi dupa 2 ani au plecat acasa si au renuntat la tot

Mihuta, vezi ca pun filme noi mereu acolo pe site... daca e banda prea incarcata si filmul merge mai greu, dar daca ii pui pauza cateva ore cat faci treaba si apoi ii dai play merge brici...;)

Carmen, eu de ce nu te am pe FB?
da-mi un add...ioana boanca

...Cristina nu e nici fata de pe face book, nici colega mea de breasla care ma tot suna sa-i dau materiale pentru NCLEX, licenta de RN aici...deci culmea...eram sigura ca ea era...:) ca tot asa are ID-ul pe mess...cristina balerrina...si e din chicago :))) ce coincidenta :)

aaaa Buflica, noua ne-a placut in florida...am cam vizitat-o pe toata anul trecut... dar sa stii ca si plaja noastra e frumoasa aici la virginia :) e una din cele 10 plaje renumite ale lumii...outer banks, myrtle beach, virginia beach sunt aproape una de alta si sunt superbe! au dune uriase de nisip si e ca-n filme, foarte romantic si daca vrei parc de distractii e langa busch garden europe :)))) super fain...florida e alt tip de plaja - ocean, mai exotic :)

va gazduim...daca veniti in VA :D dar suntem la 2 ore de plaja...:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

oana - ce repede a trecut timpul! pt mine cel putin ....super daca porti bluze normale ......eu am inceput sa port bluze pt gravide de prin luna a 4a Eva ce zice?

azi dimineata m-am jucat cu cea mica si imi spunea de fratele ei(ea nu are nici un frate, nu stiu de unde pana unde)

ioana - mai pictezi?

am aflat acum - preotul nostru s-a imbolnavit si nu mai tine slujba pt next 2 saptamani,deci nu avem slujba de Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

New Mami, nu a fost atat de scump ca cel din poza...a fost cam $250....(inceaca si la sports authority...noi si acolo vazusem unul frumos!!!) Sotu e priceput in astea...eu doar am fost de acord!!!!

Oana, sarcina usoara...mai e putin!! Eu te am la prieteni pe FB???

Gata...am fugit la invatat ca ma mananca Mirela...si colegii m-au anuntat sa stau central si sa mimez raspicat raspunsurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

wow aia a fost sedinta nu gluma Anamaria, ati avut snackuri ca eu fara n-as rezista.

Fetele ma stiti ca sint vehementa si pasionata voua vi se intimpla chestia asta? La chestiile care ma infierbint cel mai mult, mi se arata dupa ceva timp ca e EXACT pe dos intr-un fel sau altul.
De ex cind eram cu Andradu la el acasa tare ma enerva ca maica-sa ne dadea si noua si mamei ei cite o ciocolata, esarfa, ce-o fi, EXACT la fel ca si cum eram 3 copii. Ma gindeam pe vremea aia ca doamna bunica sa faca bine sa nu se dea copil...etc (si mereu comenta ca un copil frustrat-deci ar fi trebuit sa inteleg).
Anyway, acu tocmai ce comandai niste arici de ciocolata in Canada (il stiti pe fiumeu cu aricii lui ca are guma-arici, ciorapi arici, post-it arici...etc), si fireste ca i-am comandat si mamei si mi-am dat seama ca nu intru pe usa cu ceva ptr Marcu sa n-am ceva si ptr mama (nu ca mi-ar cere e fata cuminte va spusei e tare de treaba gagica), ci doar asa ca imi place sa ii vad pe amindoi fericiti. Simbata facuram bombe cu baloane, otet, soda, (da mi-a explodat una in ochi e inca rosu) si umflam baloane d-alea de se inalta pina la cer le dadeam pe rind si ii spuneam baiatului sa astepte ca e rindul lu mamaie sa inalte balonul sa arunce bombele ...etc.
Si voi faceti la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ioana, ia verifica tu sa vezi ca ma ai pe FB.

Andrada , esti tare. Auzi la ea, bombe si baloane.

Sanzi, bafta la examen. S-a uitat si Eric la video cu celulele si tare i-a placut cand se "curentau" acolo.

Oana, mult a fost, putin a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, vad ca si tu o ai pe Cristina Maria pe lista pe FB. Stii cine e sau i-ai dat si tu accept ca si noi?
Ma obsedeaza chestia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'seara
La noi a venit iarna. Zilele trecute ma laudam de zor cu cele 22 de grade C ce le aveam si bronzul de pe fata, si azi ne pocni o zapada asa ca sa imi mai potoleasca avantul primavaratic. Si de dimineata nu ma incumetai sa conduc masina careia sotul tocmai ce i-a schimbat "incaltarile" de iarna cu cele de vara asa ca il avusei pe sot sofer. La 7:20 dim. avusei programare la dintar sa imi mai stranga "suruburile" la aparatul dentar, iar la 8 Cezar avea si el programare la dintar ca sa ii curete dintii, sa ii faca deep cleaning. Chestia asta o tot amanam, asa de vreo 8 ani, adica de cand il avem. Imi era frica de anestezie. Si zilele trecute m-am dus cu el sa ii faca vaccinul si al patrulea medic care l-a vazut pe Cezarache mi-a tinut polologhia despre riscurile danturii. Si nah ca doar ce ne-au venit banii de la taxe si suntem cu buzunarele pline, hai sa il facem bobocel pe Cezar asa de Paste. Ne suna medicul la 4 sa ne ducem sa il luam pe Cezarica bobocica. Cand ajunsei acolo sa imi pice fata. 15 extractii la bietul catel. Pai cati dinti i-or mai fi ramas in gura??? Cica erau cariati, cu infectii si se miscau. Imi luai jivina somnoroasa la subrat, vreo $400 dati, medicamentele in cealalta mana si de poalele fustei statea atarnata Mamzel. Ah, nu va spun peste ce asistenta dadui, care imi facu teoria chibritului. Ma mir ca nu ma acuza de abuz, cum am putut sa las catelul sa ajunga in halul asta.
Acum toti ai casei dorm, iar eu pazesc jivina sa nu fie in prea mare suferinta. Sper din tot sufletul sa nu ii mai miroase gura.
Pumba, la facebook sunt virgina. Mi-am facut si eu cont acum vreo 6 luni si nu il folosesc ca nu prea stiu cum . Asa ca nu esti singura.
Super-lia, nu am nici un eseu despre Hamlet. Bleah, ce clasa ti-ai luat si tu. Imi lua si mie vreo doua zile sa scriu un eseu de vreo 10 pagini la patofiziologie. Maine incep altul, tot asa kilometric. Astia ma storc cu compunerile lor. Simt ca mi se invarte capul cand scriu la ele.
Fetelor, din semestrul asta am inceput si eu interactiunea cu pacientii. Martea e ziua clinica cand sunt in spital. O astept cu nerabdare. Am fost foarte impresionata de sistemul de eliberare al medicamentelor din spital. Cum asistenta are acces la masinaria aia. Mi s-a parut o asa chestie practica. Eh, minunea lumii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput