America (196)
Raspunsuri - Pagina 17
buflea spune:
Buna de dimineata ...mvai ce se potriveste discutia asta cu mood-ul meu, tocmai m-am certat cu barbata-meu ... e ca o soacra, fatalist si prapastios ... tot timpul e cu gura pe mine, ai grija cum travessezi, ai grija cum conduci, ai grija de copii, sa nu le intre nisip in ochi, sa nu cada de pe bicicleta ... etc, etc, etc ... Alex are 5 ani si VREA sa il invete ta-su sa innoate singur si barbata-meu nu vrea, ca cica intra cu capul in apa si ii ataca apa creierul si ochii si urechile si se sperie si vine sfarsitul lumii.
De dimineata ne-am certat pentru ca eu vreau sa trimit copiii in Romania in vara cu ai mei, sa stea si ei 1 luna acolo, sa isi vada verii, sa ii plimbe ai mei la Piatra Neamt, sa se duca cu ma-sa la Buftea ... bai nene, NU VREA SA II LASE, ca e zborul prea lung, ca daca se imbolnavesc, ca sunt prea departe de noi ...de parca in timpul zilei ar sta copiii cu noi care suntem la serviciu. Bai ce ma enerveaza ... si in stilul lui caracteristic, cand simte ca sunt gata de lupta, schimba vorba - cica sa nu ne certam cand mie imi vine sa il omor. Acum tactica pe care trebuie sa o adopt este sa deschid aceasta discutie din 3 in 3 zile pana ii epuizez rabdarea, care din pacate este mult mai mare decat a mea.
miereamara spune:
Mda, nici la Aidan nu a functionat Augmentinul, nici Amoxacilina.
Doar Omnicef plus injectabile. Ultima oara a mers Omniceful f bine si au trecut cred vreo 2 saptamani de cand a intrerupt tratamentul si e bine (bat in lemn).
Ramona intrebai ieri, tot mai tuseste, azi dimineata se auzea clar un harait in piept, ii fac manevrele alea de evacuare a mucusului din plamani da' nu e prea cooperativ nici la alea si nici la aerosoli (chiar nu i-am mai facut demult ).
Anuta ce nazdravanii mai face, mai merge cu viteza luminii?
Gica? il mai aveti? a crescut?
NewMami spune:
Buflea, stilul tau caracteristic de postare nu poate sa nu-mi insenineze ziua Esti ca un balsam cand te citesc
Deci la voi e exact pe invers .... sotul cel prapastios
Stai sa-ti zic de una bucata ... mine ... acum doi ani cand au fost parintii din nou, eu cea mai tare si mai mare ... gata cateva zile numai ptr. noi doi .. Las Vegas here I come ... si sotul book-uieste, rezolva, urma sa plecam de vineri dimineata pana luni si sa lasam copilul cu parintii.... ajungem cu cateva zile inainte de plecare ... cand realizez intr-adevar ca plecam fara copil ... si gata ... NU hoatarat ... eu nu mai plec Sotul baiat gigel ... zice ... stiam, dar te-am lasta in pace ... bine ca ti-ai dat seama din timp si nu ajungeam acolo si te puneai pe plans ca vrei inapoi ... asa ca sotul a aranjat sa-l duca pe socru-so in locul nevestei si uite asa baietii au vizitat Las Vegas and Grand Canion si eu am stat cu mama si odrasla acasa ... toata lumea a fost fericita.
Despre RO ... sa lasam copilul nici atata ... nu sunt pregatita inca ... sa nu mai spun ca am un hard time sa inscriu copilul la scoala
In daycare e altceva, cunosteam grupa, parintii, 2 educatoare ... iar scoala ... eu inca il vad micut ..
deci ... it can be worse
Ramona, nu i-au dat de capat nici in ziua de azi cu alergia lui Patrick, se pare ca a tecut de la sine dupa 1 1/2 ani in care a fost pe medicatie. acum se pare ca e OK, n-am mai avut episoade, in ultima perioada bat in lemn.
Waw, cred si eu ca te-ai speriat cu lovitura Anutei.
philip spune:
buflea, si noi ne gandim sa-l lasam pe Philip (6 ani la vara) o luna in Romania cu bunica-sa. el nu prea vb romana insa si nu vreau sa-l ia copiii de la bloc la misto. asta ar fi celalalt dezavantaj ca stau la bloc, au acum o casa in constructie la tara. nu's ce sa zic. anul trecut puteai sa ma picuri cu ceara ca nu l-as fi lasat (ciuf stie), acum imi pare mai mare, mai descurcaret...ne gandeam sa-l duca sotul cand merg acolo si sa vina inapoi cu soacra.
Ramona J spune:
Buflea, eu sint stresata rau-rau cind sint copiii bolnavi, dar nu le am pe astea ale sotului tau. I-am inscris la inot pe la vreo trei ani, au fost in Romania fara mine, chiar incerc cit pot sa incurajez independenta. In sinea mea mor cite un pic cind nu sint linga ei, dar stiu ca nu le face bine sa-i tin legati de mine si ca de fapt e doar selfishness din partea mea. Cind e vorba de boala pierd orice urma de autocontrol.
Miere, zi cu manevrele alea ca nu le stiu. Ajuta?
Anuta e nazdravana ca de obicei. A trecut la bicicleta mai mare si i-am luat casca noua, sa fiu sigura ca-i rezistenta. Peste vara am inscris-o la competitive swimming, dar nu stiu daca poate inota lungimea bazinului (requirement, bineinteles). Incepe o noua serie de cursuri peste vreo doua saptamini si le spun acolo s-o pregateasca. E absolut innebunita cu inotul si cred ca dupa ce-si da drumul va fi bine. Poate ca n-are rezistenta inca, dar se misca atit de repede in apa! (si nu numai ) E o scumpete, ca de obicei. A crescut mult, se maturizeaza de la o zi la alta. Deja sufar si eu ca la toamna incepe gradi si o sa-i vad tot mai putin pe copii. Va fi singurul an cind copiii merg la aceeasi scoala, ca apoi Alex merge la Middle School si nu se mai intilnesc.
Gica-i bine, s-a facut mare golan. Pleaca de acasa cu orele, vin prieteni in vizita si poarta "conversatii". Camera lui e linga bucatarie si cind vine acasa isi anunta mereu sosirea. O tine asa bombanind pina cind ii raspund si apoi avem un "exchange" de citeva minute. Noroc ca nu ma vede nimeni. Si asa Alexandru ma suspecteaza ca de fapt imi plac pisicile.
New Mami, sper sa nu revina alergia. O fi fost la vreun baby product pe care acum nu-l mai folositi.
NewMami spune:
Ramona, nu cred ca a fost de la vre-un produs / mancare ... doctorita suspecteaza o alergie virala ... ca exista si din astea cica
Anuta ta e ca si pestisorul meu, Patrick ... innebunit dupa apa... juniorul meu face parte deja din echipa de innot de la YMCA - e cel mai mic din echipa . Merge foarte bine, parca a fost nascut in apa Au avut proba cu echipa cate lungi de bazin pot face intr-o ora ... si al meu juniorul a facut 25! ... iar eu dupa 2 lungimi imi dau sufletul Eu am inceput sa ma tin la suprafata (ca nu-l pot numi innot :) apei la 27 de ani, dupa ce-am ajuns in Canada ...
Anul asta nu l-am lasat sa mearga inca la competitii, chiar daca antrenoarea l-a inscris la vre-o doua, dar poate din toamna il las la cele intre cluburi. Doar pentru experienta.
Vinerea trecuta a innotat 2 ore in continuuuuuu, numai el cu profa, iar apoi a mai stat si la alte 2 lectii cu grupuri de copii. Era ca si Dorie din filmul Nemo, fluera si innota pe spate dar nu s-a dat dus din apa.
Orice sport a incercat toate i-au palcut, are inclinatii ... cred ca de la taica-su ca eu eram intotdeauna aia care statea pe margine si nimeni n-o alegea la vre-un game
Si orice incearca nu se lasa pana nu-l dovedeste. Tocmai am incheiat sezonul de ski, iar el se da pe Black Diamond ... unde n-am curajul...
buflea spune:
Eu cred ca din cauza sotului, sunt in extrema celalata. Bine, eu nici nu am avut probleme grave de sanatate cu copiii si poate de aia - dar in general sunt foarte relaxata - nu ma sperii daca se lovesc, nu ma duc la doctor decat daca au febra mai mult de 3 zile, ii las sa se ridice singuri, ii expun la tot felul de experiente - de regula singura ca daca e barbata-meu langa mine ori ne certam ori trebuie sa il narcotizez sa nu vada. Nu stiu daca v-am spus ce am patit cu patinuarul, ca l-am inscris pe Alex si cand a auzit a facut criza, ca se da copilul cu capul de ghiata si se imprastie pe patinuar, ca vine nu stiu cine si ii taie mana cu lama patinei ...de a trebuit sa il dez-inscriu ... la sesiunea urmatoarea nici nu i-am spus, i-am comunicat in ziua in care am plecat cu el la patinuar, ca ne ducem la prima lectie de patinaj . La ski la fel, i-am comunicat in ziua in care am plecat, ca ne ducem amandoi la ski ...
Dar acum cu Romania nu stiu daca merge, nu pot sa ii spun in ziua in care leaca ai mei, ca de fapt pleaca si copiii cu ei.
Cand va aud ca va trimiteti copiii in Romania la bunici mor de ciuda.
ocebine spune:
Buflea, ce facusi pina la urma? Ai baut apa de la tisnitoare? Ca io am plecat acasa (in 4 labe de oboseala). Azi cica sint mai relaxata nitelus...Sefu' lucreaza de acasa asa ca azi sint "call screen mood" (aka sun inapoi cind vreau io).
Azi am rehearsal pentru nunta de miine. Tineti-mi pumnii sa nu ma bilbii. Nici azi nici miine.
Ma duc sa mai iau o cafea!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
maru spune:
buflea, noi l-am inscris pe Andrei la inot de frica...de frica ca este impins in bazin si se ineaca.
Sa iti zic ce criza de inima am facut cand brotacul a facut crampa musculara in bazin la adancimea aia maxima? apoi m-am linistit: daca a putut sa inoate cu carcel, un singur picior si mana, n-am cheltuit banii degeaba pe cursuri de inot!
Numai ca nu are rezistenta deloc, asa ca acum merge la club de inot, sa dea babyfat jos, si sa prinda olecuta de avant, viteza, ca ii ziceam ca ii pun bat si panza, si suflu de pe margien, asa poate intrece si el alt brotac
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Mda, nici la Aidan nu a functionat Augmentinul, nici Amoxacilina. Doar Omnicef plus injectabile. Ultima oara a mers Omniceful f bine si au trecut cred vreo 2 saptamani de cand a intrerupt tratamentul si e bine (bat in lemn). |
Miereamara, Ramona, si noi la fel am patit-o cu Amoxicilina .. ma gandeam ca asta o fi mai tare si va lucra mai bine...
Ce lucreaza f. bine pentru al meu e Zithromax - 5 zile - prima zi o doza jumatate urmata de alte 4 doze si e ca nou ...
De obicei doctorita lui ii prescrie asta , dar ultima data cand am fost la clinica, n-am putut sa merg la appointment cu ea fiindca avem un meeting si m-am dus la altul ... care n-a ascultat de recoamndarea mea ...