America (196)
Raspunsuri - Pagina 15
BiancaM spune:
Multumesc dragelor!
Nu i-a facut nici o analiza, nici macar pt urina,ca au zis ei, ca daca nu are febra, si nu arata discomfort la pipi, nu are rost. Noi speram ca la urmatoarea procedura, sa poata sa ne zica mai multe. Tot atunci o sa incerce iar sa-i faca VCUG.
Daca nu ar fi fost episodul cu sangele, nici n-as fi zis ca poate avea ceva. Se comporta normal, uda scutece in mod regulat, daca bea noaptea apa, dimineata curge din scutec de plin ce e. Oare daca bea prea multa apa poate genera asa ceva?
Mami de Amalia si Andrei
NewMami spune:
BiancaM, Ramona J, Carmenbr, multa sanatate puiutilor, dragii de ei, numai copilasul sa nu-ti fie bolnav. Insanatosire cat mai rapida.
De sange in pipi, si eu stiam ca apare in cazul in care ai nisip / pietre la rinichi ... dar e micutttttttttt, oare se poate sa aiba asa ceva?
Ramona, noi tocmai am terminat abtibioticul de dimineata ... iar in seara asta mi se plangea de urchea cealalta
De abia astept vacanta in Florida sa ne mai incalzim oscioarele ca la noi e iar 28F ... iar saptamana trecuta erau 60F ... cum naiba sa nu racesti?
Oana C, Cenia sa aveti o nastere usoara si sa babei mancaciosi, somnorosi .... ca din reviste
Oana C, n-am mai vazut-o pe Eva de multttttttt timp. Ceva poze?
Nu sunt eu Cristina de pe FB ... n-am nici cont pe facebook ca n-am timp de asa ceva ... si nici Cristina nu ma cheama ci Anca
Multumesc fetelor de sustinere totul e o loterie, sper sa o conving sa mai mearga odata la Bucuresti, caci e tare dezamagita ... si eu ce-i drept ...
Nu mi-s rasista de fel, dar bine ca lasa pe altii... care au bani, fac scoli pe aici ... ca apoi sa ajunga la acte de terorist si nu lasa rude cinstite sa vina sa ne viziteze.
Vreau sa le scriu un email ... dar nu stiu daca ajuta cu ceva...
gina_raluca spune:
NewMami, si arabii vin tot cinstit aici . Si sunt foarte multi arabi care sunt refuzati la vizele de student, dar intr-adevar, multi le primesc pentru ca vin cu burse din partea guvernului (Arabia Saudi, Kuwait, etc).
Oana C spune:
Bianca, Eva a facut pe la 7 luni febra normala, fara nici un alt simptom. Asa ca au cautat-o peste tot, printre care i-au facut si test de urina. Ea nu plingea cind facea pipi, nici un discomfort, nimic. I-a iesit ca avea infectie urinara vreo 100k, cica era la limita de infectie urinara. Asa ca ne-au speriat de tot cu ce se poate intimpla daca are reflux la rinichi (ca asta e procedura aici, in State, sa te trimita la control pt reflux cum faci prima infectie urinara) si am fost si i-am facut echo si VCUG. Rinichii perfecti, ambii de aceeasi marime, numai ca i-a iesit reflux mic, de gradul 2, la rinichiul sting. Ne-au pus pe antibiotic preventiv, doza mica de nu stiu ce antibiotic special pt asta, dar dupa vreo 4 luni, am cerut sa o verifice iar, pt ca nu-mi placea ca e pe antibiotic in fiecare zi. Toate testele perfecte iar, dar tot reflux de grad 2. A ramas sa ii urmarim noi toate simptomele de UTI, iar daca e ceva, sa mergem imediat cu ea. Nu a mai facut deloc infectie urinara, si are aproape 5 ani. Am mers la control in fiecare an pt reflux; dupa primul an i-au repetat VCUG-ul si echo, dar dupa aceea am inceput sa facem numai echo, sa vada cum se dezvolta rinichii si cresc amindoi la fel. Gradele mici de reflux dispar in timp, cind sistemul urinar se maturizeaza.
La voi, daca deja are un rinichi marit, poate ar fi bine sa nu mai astepti pina in aprilie; eu i-as face testele cit mai repede. Daca si proba de urina a iesit cu singe si vezi ca se supara cind face pipi, atunci poate are ceva. Eu sint mai panicoasa de felul meu, mai bine sa fac toate testele si sa previn cit mai repede, decit sa stau linistita ca "poate" nu are nimic. Mai bine sa iasa testele bune si sa vezi cu ochii tai ca nu are nimic, decit sa il lasi sa sufere si sa ai cine stie ce surprize mai incolo. La grade mai mari de reflux 4-5 (ceea ce are ca simptom si dezvoltarea inegala a rinichilor, plus singe in urina) trebuie operatie pt a fixa problema, cu cit mai repede cu atit mai bine.
Sper sa fie ok si sa nu fie probleme.
Oana 34+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
gina_raluca spune:
NewMami, arabii nu sunt "araboi" - sunt studenti care invata mult pentru a putea primi burse din partea guvernului lor si multi vin aici, termina programul, si se intorc.
Oana C spune:
Anca, multumesc mult pt urari Eu am mai pus citeva poze noi cu Eva in pagina mea de FB; pe la Snapfish nu am mai dat de nu stiu cind, am tot facut poze, dar le am doar in calculator. Mereu spun ca o sa le pun si pe Snapfish, ca de acolo le trimit parintilor, dar mereu se intimpla cite ceva, fie se incarca prea greu si renunt, fie sint obosita, fie e prea tirziu ... pretexte, pretexte
Imi pare f rau de cumnata ta, ar fi fost f fain daca lua viza. Fratele meu a fost la viza acum citiva ani (dar locuieste si lucreaza in Franta si acolo a facut cerere) si a primit viza pe 10 ani cu toata familia lui, pt ca a venit cu motivul ca sint nasii de botez ai Evei (chiar sint). Poate ar fi trebuit sa inventeze un motiv de-asta, gen family reunion, ca stii si tu, americanii tin la evenimente mari de familie.
Acum am nasi pt bebelusa, verisoara mea din Canada si familia ei, dar tot ma gindesc pe cine as putea sa mai chem cu "motive" de-astea "intemeiate"
Oana 34+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
philip spune:
Bianca, Ramona, Carmen, multa sanatate puiutilor. N a cazut ieri in cap in driveway, sunt cam flescaita :(
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina_raluca NewMami, arabii nu sunt "araboi" - sunt studenti care invata mult pentru a putea primi burse din partea guvernului lor si multi vin aici, termina programul, si se intorc. |
Gina_raluca, asa-i padure fara uscaturi nu exista nicaieri ...
Mi-s doar necajita ... am corectat mesajul.
NewMami spune:
Oana C, pai ia pune mana si incarca ... ca eu n-am cont pe FB :( si sa mai vad si eu frumusete de fata Caci daca vine papusa mica, nu o sa mai ai nici atata timp.
A spus ca vine chiar inainte de ziua nepotului, chiar inainte de ziua lui PAtrick, si ca cel mic are graduation de la daycare, plus serbarea de la Dance Academy, asta a fost principalul motiv , ca vrem sa mergem in concediu impreuna sa-i aratam frumusetile tarii.
Se pare ca pe ala nu l-a interesat nimic, doar ca are salariul prea mic (lucreaza la Primarie, ca directoare de departament) ... da salarile nu sunt mari., Dar s-a dus cu dovada ca are apartament, masina ... deci nu statea in strada.
Asta este nu -mi mai amarasc sufletul. Daca nu poate veni, vom merge noi la anu incolo si ne vom intalni.
Philip, ups cum a cazut in cap ... din stroller?? A plans, a avut reactie dupa cazatura? Asta e important sa aiba reactie , sa planga tare si sa nu devina apatic