Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Felicitari, Magdone! Sa iti traiasca flacaul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari, Magda! Bun venit pe lume, Adam Leo! Sa va traiasca feciorul, enigma rezolvata... Sa fie sanatos si tie refacere usoara! Ce mare s-a nascut, il mai tii un pic si-l trimiti la scoala.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Merci de urari!!! va pup pe toate

Nelia cam asa ceva, mi-a zis o matusa, Magda l-ai facut sa mearga in picioare deja?

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003), Olivia (31 mai 2008) si Adam (27 martie 2010)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Magda, felicitari. Sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de toti trei. Ce mare bb ai avut

Simona
, sa-ti traiasca sarbatoritul.

Chiar asa Monicutza, esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Felicitari Magdone!Ce cadou minunat de paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicitari Magda. Sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el. Auzi, tu l-ai facut cam de 3 luni direct ....bravo, scapati de stresul de inceput. Frumos numele ales si ma bucur mult pt. completarea familiei

Delphin, am vazut pozele. Voiam sa-ti spun ca am observat ca Atlanticul din Dubai este copiat la indigo cu cel din Bahamas, chiar si la culoare

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Felicitari Magda!
Sa va traiasca bebita si sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Magda pt. asa flacau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari magda si bebe cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FELICITARI MAGDON!! Sa fie sanatos si papacios micutul Adam Leo!!

Doloress - doar pozele tale am reusit sa le vad. NU SUNT spectaculoase?? SUper de super!!

Zavalita - hm... sper sa nu fie pacaleala de 1 aprilie, ei asa promit....

Dar m-ai pus in ceata, e a mai multa oara cand aud de treaba cu bagajele! Apai cum, intre avioane, nu se transfera bagajele automat???

Era fun sa fi fost doar noi doi, am fi plecat cu un zbor cu o zi inainte, ne puneau ei la dispozitie cazare, si am fi vizitat ceva, macar asa, de amorul artei. Cu copiii insa nu ma incumet, desi daca e vreme buna parca m-ar tenta... Faci o ora cu metroul pana in Londra. Totusi, decat sa stam prin aeroport degeaba atatea ore.... Nu stiu cum vom proceda.
Deci, bagajele nu se transfera automat de la un avion la altul?? Numai valize nu imi lipsesc (cred ca vom avea doar 2, usoare, dar plus doi copii si plus carucior si plus laptop si bagaj copii .... )

Mergi la inceput