Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
donia, bine ai revenit, credeam ca-s numai eu si maru in cursa :)
ieri, dupa drobu' ala am bagat si sport ca ma simteam vinovata. acu ma duc iarasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

philip, eu drobul il pun la alimente recomandate in cura de slabire, ca bubuie de proteine! De fapt asta am mancat dimineata, o felie de drob cu un ou rosu si cateva rosioare.
La pranz bag iar putin drob cu friptura rece de miel, ceapa verde si ridichi.
Mai pe seara... m-a lasat inspiratia, poate fac o ciorba.
Sunt mai bine copiii? Ce au?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
I'm back in business!
De azi incep o noua sesiune de cura de slabire, ma mai opresc doar peste 5 kilograme sa imi trag sufletul putin

Cu acelasi gand m-am trezit si eu azi! Desi la mine sarbatorile nu au fost neaparat un motiv de probleme pentru silueta... pentru ca m-am simtit asa de rau duminica cu dureri de stomac, cap, voma, etc... ca nu am prea mancat din bunatatile pregatite. Insa azi m-am trezut fara durerea de spate/picior si mi-a dat asa un avant primavaratec. Numai bine de un nou inceput!

Succes va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pitilache, vin' sa pupe mama buba
donia, eu ziceam ca-i cam gras, eu stiu...vad ca ma mentin la 161 ceea ce e bine, poate pana saptamana viitoare scad sub 160. ieri am fost la dr de familie, mi-a spus ca slabesc f bine asa (adica 8-10 lbs in 2 luni e super), cica daca dai prea repede jos, tot asa vin si inapoi. ea mi-a spus ca face weight watches dar numai online si cica asa vede si ea ce si cat mananca. e o draguta. mi-a spus ca sunt aproape acolo, inca 11 lbs si ajung la normal bmi . de parca eu n-as sti toata teoria asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pitilache, pup si eu buba

maine sa vezi bocete pe mine cand oi vedea ce zice dusmanu de cantar. pregatiti-va urechile maine, ca o sa ma vait ca o balena ratacita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu nu vreau sa-mi stric Saptamina Luminata
pina mai este urma de miel prin frigo sa nu aud de cintar:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu nu am mancat prea "neconform" zilele astea, ca am fost mai mult plecati.
Dar acum tr
ebuie sa manancam ce am gatit, asa ca nu cred ca voi fi chiar prietena cu cantarul.

O sapt. placuta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

philip si maru sunteti niste scumpe! pup si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mie mi-a furat cantarul, Iepurila
trebuie sa termin mancarea ,nu?

eu vreau sa ma mentin unde sunt acum dar am impresia ca e mult mai greu sa te mentii ,decat sa slabesti.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Vin si eu cu avint muncitoresc sa raportez ce-am facut prin we; de cind cu 'stilul asta de viata" si mai ales de cind am inceput sa iau fier, sint constipata rau de tot, si ce m-am gandit eu , unde sa mai intre atitea bunatati, nu mai au loc, deci simbata am baut un ceai luat de la un acupuncturist si duminica dimineata eram mai slaba cu aproape 1.5 pounds .

duminica: am fost super cuminte la inceput - toata lumea m-a laudat cit am putut sa slabesc, unii chiar m-au intrebat daca am facut vreo interventie chirurgicala-liposuctie, ceva (bine, nu ne vazuseram de la Craciun, deci a trecut ceva timp) - am servit din toate cite putin, cdelicat si sfios ca o fata mare apoi au venit deserturile...eh, si nu am mai stiu de mine, am intrat in transa, am fost ca un taur in arena, gura mea a fost neobosita, nu am crutat nimic, nici tort, cornulete, chek, cozonac, tort de biscuiti. daca as fi gustat din fiecare, nu ar fi fost o atit de mare problema (ptr. mine) dar mi-am imbuibat burta de zici ca plecam la armata si nu mai vedeam mancare pentru citeva luni.
uite ca ciocolata si bomboanele stau in casa mea si nici nu le ating, dar se pare ca am o mareee slabiciune ptr. deserturile de casa.
seara am mai baut un ceai purgativ, am alergat o ora la greu + o juma' de ora de aerobica, iar dimineata ajunsesem la greutatea initiala inainte de Paste, deci am fost ok.

luni: am tinut regimul obisnuit dar am dat pe laturi cu niste felii de tort, seara nu am mai mancat nimic drept pedeapsa si am exersat o ora la greu. astazi luasem la cantar deja.

azi: la prinz am terminat ultima felie de tort, ca imi statea pe creieras imaginea lui , dimineata mi-am cumparat bicicleta, sper diseara sa mai reusesc o ora de ceva, orice o fi, da' tre; sa trag tare.

incerc sa exersez mult mai mult atunci cind dau pe laturi cu mancarea. ceva -ceva s-a intimplat si cu organismul meu, trebuia sa-mi vina cm-ul de vreo doua saptamani si tot mai astept ( nu, nu-i cu oki, s-a inchis fabrica de facut copii la mine).

deci am salvat aparentele cu ceaiurile, altfel eram in pom rau de tot si cu cel putin doua kile' atirnate dupa mine.

am inceput seara, inainte de culcare sa fac exercitii ptr. abdomen si fund, ca asta atirna al naibii de greu , zici ca am o coada dupa mine, il urasc pur si simplu!!!!!

spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput