Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Marule, esti cea mai tare; la mine inca bubuie frigiderul de plin, nu-i loc de dieta saptamina asta; incerc doar sa pastrez portiile in masura bunui simt (hm )

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, pai pana la urma asta e cheia succesului: sa reusim sa mancam moderat, putin din toate.
Eu cum nu mananc acasa, si doar imi iau la pachet, am decis sa nu imi iau decat bluberries pentru azi si supa mi-a pus Victor sa nu lesin pe drum, maine am sa imi iau rulada de pui (da, l-am dezosat, e mai usor decat am crezut, sunt superincantata) cu ceva legume, cozonacul il las baietilor pentru mancat cu lapte, si pe miercuri cred ca am sa imi fac steel cut oat fiert in lapte, ca e tare satios, are si fibra, si e tare bun la gust.
Le fac baietilor ciorba de perisoare diseara, asta inseamna ca daca ma simt bine azi dupa cura de dezintoxicare am sa iau ciorbita maine, nu trec inca la solide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu ieri n-am mancat mic dejun sau cina ca sa mananc cat am mancat la pranz , iar azi nu mananc decat mere :))

Mergi la inceput

philip, nici mancatul dintr-o data nu e bine, ca cica expandezi stomacul, si apoi iar cere...
eu mere nu pot manca ca am aciditate mare la stomca. Adica mananc, dar nu pot tine o zi de mere.
Ma duc in chinatown sa iau struguri la copil...asta ca sa fac miscare si sa uit de foame in pauza de masa. (de fapt nu mi-e foame, dar e gandul ala: e pauza de pranz, infulecati adica!)

Mergi la inceput

ok, nu mi-a iesit, ca dupa ce-am halit 2 mere, m-a luat aciditatea si foamea si-am mancat 2 felii de drob si doua oua :( asta e. nici de exersat n-am chef azi ca am copii bolnavi si nu prea m-am odihnit...

Mergi la inceput

daca vrei sa nu iti fie foame, citeste ce am postat azi in blog!

Mergi la inceput

maru, sa-ti zic ca eu am si mancat intr-un restaurant chienzesc picioare de-astea? f bune

Mergi la inceput

nu ma intelege gresit, si eu am mancat in restaurant picioare de broasca, pentru ca le chema pui de balta si n-am stiut la ce se refera. Dar aici vorbim de broaste vii

Citat:
citat din mesajul lui philip

maru, sa-ti zic ca eu am si mancat intr-un restaurant chienzesc picioare de-astea? f bune

Mergi la inceput

deci ieri am rezistat toata ziua cu fructele, am ajuns acasa si am facut fasole batuta cu un pic de ulei de masline si usturoi si am mancat cu flat bread, o nebunie. Cum ma simteam f bine, am iesit in gradina si am bagat in pamant ceva seminte de flori, salata, loboda, sarut mana Lidia, si la granizat cu pakistanezul am bagat urzica!Ha, sa vezi ce am sa rad/plang prin vara.
Victor a curatat toate frunzele moarte, mai e de munca, dar a plouat azi noapte torential, si azi dimineata ploua (asta nu mai bine pentru semintele bagate de mine in pamant, acu sper sa nu le fi washed away)
din nefericire, azi am iar numai fructe de padure, dar si supa de pui ce nu am mancat-o ieri. Gatesc diseara asa ca nu o sa dau peste cu slabitul
a si maine neata o sa am curaj sa ma sui pe cantar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

I'm back in business!
De azi incep o noua sesiune de cura de slabire, ma mai opresc doar peste 5 kilograme sa imi trag sufletul putin
Ieri am fost la cumparaturi la vecinii de la sud si am targuit cate ceva, m-am gandit ca sunt haine care o sa-mi vina si cand o sa fiu cu 5 kile mai slaba, adica peste vreo 2 luni... hopefully!

maru, sper ca nu ti-a spalat ploaia toate semintele. A plouat si pe aici putin, dar acum e soare.
Mai, ce vreme minunata am avut si week-endul asta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput