Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 6
pumba spune:
nici mie, nu-mi vine a crede! daca mai slabesc, ma duc sa ma caut. am momente cand intru in panica"daca am ceva".
anul trecut m-am lasat de fumat si am inceput sa ma misc de frica kg si acum se vede .
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Si noi vom gati la greu, si voi incerca sa mananc cat mai putin Oua rosii, care vor deveni umplute dupa ciocnire + sarmale+ friptura curcan. Cozonac, eclere si pasca fara aluat ptr mine. http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=18795&pid=502915&mode=threaded&start=#entry502915 Voi incerca sa pun fructoza. Defapt, e un fel de "gateau au fromage". Voi ce retete de dieta aveti ? Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Eu pun dieta in cui weekendul asta, o data e Paste si Craciun pe an !Si nici nu gatesc ceva special, in loc de miel, am niste carne de vitel de o fac friptura, pentru ai mei cartofi la cuptor, pentru mine salata. Dar de cozonac si pasca nu ma las ! Dar nu fac decat cate unul ca sa se termine pana luni
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
columbiana spune:
Andreea, multumesc pentru reteta! si eu ca si Diana, pun dieta-n cui pina trec Pastile, oricum nu pot altfel la cit suntem de gurmanzi .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
maru spune:
si eu pun dieta in cui, dar incerc totusi sa nu da peste margini, ca sa nu fac atac de cord cand m-oi cantari saptamana viitoare. Am muncit prea mult sa dau kg astea jos, ca sa imi bat joc de mine acum, in 3 zile.
Asa ca am sa mananc de toate, cu grija sa nu se umple pana la linia unde scrie: garaie!
philip spune:
am ajuns la 161, sau mai ajunsesem o data aici , eh, incerc si eu sa mananc ponderat week-endul asta, bine ca nu pot scapa la cozonac. am facut drob si Philip ma innebuneste sa coloram ouale azi asa ca nu cred ca am incotro...maine fac cozonacul si mielu' indianu' :))
columbiana spune:
Marule uite stufatul de miel:
carne de miel, ceapa si usturoi verde taiate (eu nu am usturoi verde aici, merge si cu usturoi canadian), 2 linguri bulion
1 lingura faina, patrunjel, boia, piper, sare dupa gust.
Eu pun la cuptor totul gramada intr-o tava cu capac: ceapa verde+usturoi taiate, carnea condimentata si portionata o asez peste patul de verdeata, apa-putina pentru ca daca pui capacul lasa apa, si ulei; din cind in cind scot capacul si intorc bucatile de carne; spre sfirsit amestec lingura de faina cu bulion si vin si-l pun peste mielul din cuptor, mai las citeva minute si opresc cuptorul; la sfirsit presar patrunjelul deasupra.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
maru spune:
Ana, suna delicios! Sigur am sa fac si eu cat de curand,
Gata cozonacul, am facut pui umplut, l-am dezosat, am facut carnita tocata amestecata cu usturoi si condimente si un ou ca umplutura, plus niste peperroni. Am rulat puiul umplut, pus la cuptor in folie la inceput, delicios a iesit. Am pus cam multa umplutura, data viitoare am sa pun numai carnaciori si mult spanac.
Ina869 spune:
Paste Fericit fetelor, cu lumina,sanatate si belsug in case !
Anul asta nu m-am agitat cu meniul fiindca sintem in vizite, am sarmale, am terminat curcanul la cuptor, tort, cozonac, oua, zacusca si salata de vinete.
Donia , sa-ti dea D-zeu sanatate multa, de cind am inceput sa iau fier m-am intremat, eram tare darimata, fara energie si vlaga in mine.
Diana, nici eu nu pot lua vitamine, ma apuca o foame de mor, ma trezesc si noaptea. am incercat de n-spe mii de ori, si tot asa am si sfarsit (rapid).
Numai bine, spor la slabit!
maru spune:
we're back in business!
azi e zi de curatare de intestine: supa si blueberry, nimic altceva, a, si ceai verde
Daca vineri am mancat cu simt, sambata si duminica am mancat ca o nesimtita. Ieri cel putin am zis ca nu e adevarat: petrecut pastele la cumnata mea, care a avut 25 de invitati, si mai, parca a fost concurs care mananca mai mult! Mi-e rusine si sa insir cat am mancat, cred ca mi-am mancat caloriile pe o saptamana!
Asa ca zi, n-are decat sa protesteze stomacul, e la cura de dezintoxicare!