Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 20
simi spune:
Bravo Diana! Adevarul e ca n-ai cum sa mergi in vacanta si sa tii regim. Adica eu una n-as putea. Sa ma mai tin de la una alta da, dar sa vad pe toata lumea lingind la inghetata iar eu nu... pai ce treaba-i aia? Bine ca n-ai pus pe tine, asta inseamna ca ai slabit incet dar sigur.
Multa bafta la programul pe care ti l-ai propus, e incarcat, dar tu esti o fata plina de energie, te admir! Daca ai nevoie de ajutor eu miercurea sint libera in general, asa ca poti apela, mi-ar face placere sa te ajut.
Am vazut ca ai scris la sezatoare ca ai adus retete Montignac pentru cocota. Aia e oala sub-presiune sau mijoteuse, ca n-am inteles? Pune retete si pe-aici sa le incercam si noi.
Si eu m-am inscris la un curs de ballonforme din septembrie si sper sa-mi foloseasca. Nu mai vreau sa slabesc, am ajuns unde vroiam, acum vreau sa-mi repar spatele ca ma doare din ce in ce
Va pup!
maru spune:
readuc subiectul pe prima pagina, pentru ca se pare ca vom avea un nou recrut!
mikiion, ai microfonul
carmençita spune:
Pai nu era vb de mine, eu am slabit destul de uniform, povesteam de altcineva care a slabit f. mult si atarna carnea pe fata, sanii si mainile in partea de sus sunt ca niste aripi, flutura.
Eu la sani as mai da jos, am slabit, imi vin rochiile de acu 4-5 ani, insa e o rochie care in partea de sus (la sani) imi e fixa, acu 4 ani imi venea bine, si ziceam ca as mai da jos ceva din partea de sus, dar nu cred ca asta tine de cura de slabire. Aveti cumva ceva idei?
Laura B spune:
M-am gandit sa reactualizez subiectul
Am terminat cu alaptatul, nu mai am scuze, m-am apucat de regim! Am cumparat chiar si un set (frumos-frumos) de la Victoria Secret, ca sa imi creasca motivatia.
Am inceput cu numarat de calorii, merg cu spark- incerc sa dau jos incetisor, la varsta mea regimurile fulger nu mai merg.
In fine, dupa 2 ani de cand ne-am mutat sotul a reusit sa imi monteze inapoi bicicleta stationara. Acum astept sa-mi treaca durerea de spate sa ma apuc si de exercitii.
Cam asta e la mine... mai e cineva pe aici, sa ne incurajam reciproc?
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
maru spune:
io, io...
eu zic sa o iei lin: primele 2 saptamani sa tii jurnal cu ce mananci. Apoi sa te cantaresti intr-o dimineata dupa ce iti faci toaleta (cantarirea eu o fac numai in underwear). Apoi te uiti peste jurnal si decizi in prima saptamana la ce renunti. Incerci sa iti creezi un meniu proteic. ajuta mult.
Apoi dupa o saptamana, te cantaresti iar dimineata....
Bafta multa
Laura B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru io, io... |
pentru suport.
Sunt deja intr-a doua saptamana. Ma cantaresc exact asa cum ai descris tu
Jurnalul il tin pe site-ul spark-ului, imi place ca-mi spune cate calorii, cate proteine, gasimi si carbohidrati consum. Am observat ca de regula stau "bine" cu numarul de calorii, cu proteinele si cu grasimile, dar nu nimeresc carbohidratii. Nu ma incadrez si pace in zona corecta, mereu sunt sub minimum...
Dieta cu calorii putine mi se pare cea mai ok pentru mine acum. Doar ca simt ca ar trebui sa dau un boost si cu exercitiile, am chiar chef de ele, doar ca sunt intepenita de-adevaratelea Pot deocamdata numai sa caut tipuri de exercitii pe care sa le incep cand ma lasa durerea.
Maru, ai putea, te rog, sa faci capitol nou?
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi