Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ieri si azi am mancat avocado pe cascaval (gustare la pranz). Nu sunt addicted dar e ok. Dar parca as mai pune ceva pe langa, ceva carne. Ieri am avut niste leftovers de somon, azi niste pui. Mi se pare ca nu are nici un gust avocado asta, dar e clar o chestie de gust !

Spor la slabit !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

maru, dementiala faza cu crapul. :-)))

Hannen, te ascunzi? ai promis ca mai incerci o data! hai ca iti facem galerie aici sa-ti fie mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

is inca angajata, ori a uitat, ori asteapta sedinta de azi del a 1 si jumate
nimic nou pe front, nu slabesc, nu ma ingras, nu ma stresez, tot inainte catre succese plenare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchitaHannen, te ascunzi? ai promis ca mai incerci o data! hai ca iti facem galerie aici sa-ti fie mai usor.

Nuu,nu m-ascund deloc,sunt doar foarte ocupata.E 23:30 si abia am reusit sa ma asez la pc unde am intrat glont sa va citesc.
Eu n-am cu ce sa ma laud,din contra azi la fel n-am mincat nimic pina la 3:30 si atunci am bagat un triunghi de orez ca eram la coaforA,da,cu asta ma pot lauda,mi-am bagat un straight perm care mi-a luat vreo 6 ore ...eram lesinata de foame.Sunt o zana,a zis barbatul ca ma leaga de un stilp sa dorm dreapta in seara asta ca l-am disperat ca nu vreau sa-mi stric frumusete de peruca.
Doamne ce fain e sa ai par in volum de om normal.Am "minunat" coafezele si m-au invitat sa le fiu model pe viitor,hehehe ,tratamente,straight perm,vopsit,manichiura...toate moca

De maine promit sa ma urc pe cintar si sa monotorizez evolutia kilogramelor.Poate apuc sa fac ceva exercitii numai sa mai plece ploaia asta de la noi ca iti da o stare de somnolenta si de lenevit pe canapea cu o carte in mina(asta cind iti permiti).

Va citesc cu drag asa ca laudati-va cu succesele ca sa ma mobilizez si eu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

mai, ce e straight perm? ca e cam ciudata expresia, contradictie de termeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

mai, ce e straight perm? ca e cam ciudata expresia, contradictie de termeni

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Permanent drept care-i mult mai dificil si scump decit cel ondulat, dar e frumos, si eu mi-am facut acum 4,5 ani si m-a tinut un an de zile, dupa ce shampozei parul nu prea mai necestia intins la perie sau aranjat cu feonul, placa de intins etc.
Scuze pentru interventie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Hannen, nu-i fair sa ne spui doar si sa nu ne arati si noua , eu imi amintesc de vremuri trecute cind ai strecurat o poza de-a ta ca esti tare frumoasa, ca doar cele trei fete au pe cine mosteni:))

Marule, scrie acolo la mineca am trecut de la 68-70 la 65kg batute-n cuie la maxim, sper sa ajung la 60 pina la vremea piscinei, desi acum am o foame nasoala mereu din cauza oboselii, sper s-o birui.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Ana, you go girl! Esti mai slaba ca mine, wow!
Fetelor, nimic nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mru, please, can ai timp, modifica si la mine ca la 27 februarie eram la 172 lbs si acum sunt la 162. asa ma mai motivez si io pup

Mergi la inceput

philip, modificat, dar tu parca erai la 166 la un moment dat, asa aveam eu pe prima pagina.
Sunt multumita, ieri am tinut post negru, cantarul arata 146, plutesc, ce mai!
azi am mancat gratarel cu legumele gratarite si ele, m-am dedulcit si la bere, ba si capsuni ca e pe undeva prin lume sezon, si is ieftine pi acilea. Las ca vine el iunie, sa vezi atunci cura de capsuni, curat murdar

Mergi la inceput