Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 19
carmençita spune:
Maru si eu zic ca e super bine la greutatea la care ai ajuns dar Mai ales ca te-ai mentinut. Eu am fost in RO si se cunoaste am pus la loc nu multiple dar daca e Mai mult de 1 inseamna ca-s la plural si acuma is iar la dat jos. Am o intrebare ati vazut si voi persoane care au slabit mult dintr-o data si arata ca un buldog dupa slabire? Sa nu mai zic de sani care nu arata de nici un fel. Voi cum faceti sa dati jos numai in anumite zone?
maru spune:
carmencita, nu stiu ce sa iti spun, eu cand ma ingras ma ingras peste tot, si la fatza mai ales.
Acum, cand slabesc, se pare ca slabesc in acelasi fel, deci cate un pic de peste tot.
sa incerci mai multe exercitii pentru abdomen?
sorry ca nu te pot ajuta
alintaroma spune:
Carmencita, din cite ma pricep si eu si din cit am citit pina acum, teoretic trebuie sa lucrezi intens si controlat zona respectiva si sa practici un cardio regulat - jogging, bicla, eliptica, powerwalk, etc. Asta teoretic ca practic stiu ca nu e atit de simplu. La fel mi s-a intimplat si mie, dupa ce am slabit cit-de-cit uniform am ramas cu un colac de salvare de toata frumusetea Cu care ma lupt, si ma lupt si ma lupt . Am reinceput si eu sa fac abdomene intensiv (asta dupa perioada de vacanta) cu bicla si numaratul caloriilor. Pentru ca desi simt ca mi-am tonificat destul de bine muschii abdominali pina nu scap de sunculita de pe burta/stomac nu ajung eu sa-mi admir six-paku' LOL
Uneori cred ca voi muri cu colacul agatat de soldurile mele
Sper sa primesti si sfaturi competente si sa imi iau si eu notite
Spor la slabit
simi spune:
Salut1
Raportez 55.3kg azi dimineata. Alerg dimineata de trei ori pe saptamina cam 2 km, in restul timpului, mersul pe jos (v-am pove cum e cu mersul la gara, cred c-am uitat sa conduc). Nu am mai pus gura pe carbohidrati da la inceputul lui mai si asta se vede la mine.
Deci din mai si pina acum am pierdut 7 kg. Acum numai sa ma mentin
alinushca spune:
salutare!
am deschis un topic dar probabil nu a intrat nimeni din montreal pe el. ma ajutati va rog cu numele a cateva clinici de obstetrica din montreal? ca le pot cauta pe net si sa aflu niste contacte de la ei? nu stiu care e sistemul, daca sunt de stat sau private. in mare caut pentru vizita unui doctor pe-acolo care vrea sa faca niste schimb de experienta.
ms
maru spune:
alinusha, de ce nu intrebi la Sezatoare?
eu nu te pot ajuta, habar n-am nici aici in Ontario/Toronto, d-apoi i Montreal...
Ica 1975 spune:
Felicitari tuturor pentru determinare si pentru rezultate!
Si eu am multe kg de dat jos insa pur si simplu motivatia mea e inexistenta desi nu-mi place ce vad in oglinda
maru spune:
Ica, pot sa iti zic ca am inceput incet: prima saptamana am zis ca tai ceva din alimentatia mea obisnuita. Am renuntat la mufinul de dimineata. Cand am realizat ca s-au dus 2 pounsd numai de la asta, am zis ca mai pot face ceva: am taiat un piculet din portia de pranz, si seama am inlocuit cu ceva usor, parca zic eu ca kefir, nu-mi mai aduc aminte/. Si s-au dus 5 pounds intr-o saptamana.
Primele 15 s-au dus usor, apoi a inceput sa fie mai greu...
Se merita pentru complimentele ce le primesc: cel mai tare a fost un fellow care dupa ce nu m-a vazut cateva luni, mi-a zis ca intinerit cu 10 ani
Diana2007 spune:
Salutare colege de suferinta !
Si eu am fost in vacanta in Ro, si unde imi promisesem solemn ca ma reapuc de regim si ma duc si la gym ca doar eram acasa, avea cine sa stea cu copiii, ei bine m-am dus de doua ori la gym intr-o luna iar regim n-am tinut ca n-am avut chef sa gatesc . Ca sa nu mai zic de saptamana de all inclusive de la bulgari unde am balotat, mai ales dulciuri si inghetata ca doar eram in vacanta.
Dupa cele doua zile in care am fost la aerobic mi-am luat inima in dinti si m-am urcat pe cantar, surpriza, nimic in plus nimic in minus
Asa ca ma reinscriu in lupta cu kg, deocamdata doar la partea de regim, de la jumatatea lui septembrie ar trebui sa reincep gym-ul sa vad daca pot sa duc si asta ca mi-am luat patru cursuri la scoala.
Si mai am o speranta, povestea cu alaptatul, ca atunci cand voi termina cu el se vor duce si ultimele kg. Deocamdata produc la capacitate maxima, Sonia este de vreo luna in eruptii dentare, suge si ziua si noaptea, biberonul/canuta sun beah, probabil se va mai linisti cand incepe gradi in septembrie si nu voi mai fi tot timpul cu ea.
N-am scris greutatea, acum am 77 kg la 1.77 m, tinta e 70 kg.
Bafta in continuare !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain