Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 10
philip spune:
maru, las' ca aici e subiect de slabit, nu de laudat , plus ca eu cand ma uit in poze si vad barbia aia dubla si bratele alea groase ca ale sotului, mor. vreau si eu sa va cunosc pe voi, poze undeva, parolate, sigilate???
pitilache spune:
philip pe mine ma poti vedea in toata "splendoarea" pe FB. Da-mi pe PM numele daca vrei si te pun pe lista.
maru spune:
oh, cantarului i-a venit mintea la cap! e iar la 146, deci am toate sansele sa trec pragul de 145!
philip, nu am poze de acusica, de cand am slabit, ci am din perioada grasa. Vrei sa le vezi?
philip spune:
ok, deci nu-i corect maru, tu esti mai solidutza la picioare dar nu ai burta deloc!!! wow. si-mi imaginez cum esti acu. tu ai baiat, l-am vazut e mare, dar fata frumoasa din poze cine e?
maru spune:
e fata nasilor, Ilinca, a venit in vizita acum 2 veri si am vazut cum e sa ai 2 copii!
cica tipul de corp pe care il am eu se cheama para: adica pun pe mijloc si pe fund, ca latino girls.
vreau sa facem poze cand ajung la 140, sa mergem la un fotograf sa ne faca ceva poze de famelie, atunci sa imi zici impresii
philip spune:
pai ce para esti tu maica, eu nu vad nimic pe mijloc
ba cred ca ai dreptate, eu-s mar , uite-le pe toate aici:
http://www.joyofclothes.com/style-advice/shape-guides/body-shapes-overview.asp
philip spune:
dar si ce preturi...o pereche de sweat shorts 51 de lire??? mi s-a facut rau.
anyway, am niste recomandari pt voi:
dieta rina, aici pe site, ati vazut ce rezultate au fetele???
suave professional, f misto balsamul
snitele cu faina de proteina de soia. bune si (mai) sanatoase
am fugit sa iau copilu' de la scoala. azi il sarbatorim pe tati