Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariam79 Dureri inghinale am si eu, mai ales cand vreau sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta. Parca sunt un gandac cu picioarele in sus. Mi-am avertizat sotul, abia astept sa vina, sa aiba cine sa ma intoarca. Ana 32+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR -7 saptamani bebica mea mica si scumpica ticker |
Aha, asa ma gandeam si eu, sa vina mai repede acasa! De intors ma intorc eu cumva, dar imi e frica ca peste cateva saptamani n-o sa-mi pot trage nici chilotii pe mine.
Cand vine sotul tau acasa?
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+
murica spune:
Am revenit...
Sabina, pe mine nu m-au luat caldurile, nici emotiile cand am vazut ce putin mai este pana la nasterea fetitelor tale, din contra, m-am bucurat nespus ca mai e asa putin si o sa vezi doua minuni in bratele tale. Doctorita ta stie mai bine ca oricine. Abia astept sa ne spui cum a fost si sa ne descrii sentimentele si mai ales sa ne descrii fetele... Ma emotioneaza doar gandul ca vor veni pe lume atatea sufletele mici si dragalase in aceasta odisee... eu abia astept sa imi pupacesc micuta toata, toata.
Pentru fetele care vor naste natural, cu sau fara anestezie, am citit o gramada de informatii despre homeopatie (nu aruncati cu rosii cele care nu accepta homeopatia) si cateva remedii care se aplica in ultima luna, dar si in timpul travaliului care ajuta la scurtarea acestuia si mai ales la calmarea durerilor. Pe mine m-a interesat foarte mult un remediu pentru baby blues, ca nu vreau sa fiu ca un arici cu lumea, ca nu se stie niciodata, oricata stapanire se sine am.
Si va mai spun ceva, poate veti tine minte pana in clipele alea: am ascultat un preot care spunea ca cel care ajuta femeile in timpul nasterii este Sfantul Nectarie, bineinteles in afara de Maica Domnului, care intelege mult mai bine suferinta femeilor. Cica preotul, care are 3 copii, in timpul fiecarui travaliu a citit Acatistul Sf. Nectarie si sotia a nascut usor, fara probleme si repede. Rugati pe mamele voastre, familia sa se roage pentru voi in clipele alea, iar daca aveti putere, sa o faceti chiar voi. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fie bine.
Alesicoo, bravo fetitei care creste ca un Fat-Frumos.
Legat de vitamine, vad ca unele dintre voi nu iau, altele renunta la ele. Drept sa va spun, eu nu stiu ce faceam daca nu as fi luat Centrum Materna, Mg cu B6 si fier. Doctorita mea, dupa ce mi-a vazut analizele, mi-a spus ca fetita imi papa tot si mi-a dublat doza de fier, care era la limita de jos. E doar o parere de-a mea, voi faceti cum stiti mai bine.
Eu azi am intalnire cu anestezistul, asa e aici, sa imi faca fisa probabil si sa aiba toate informatiile despre eventuale reactii la anestezie, si sa imi arate acele si sa imi descrie toata procedura ce tine de el... el nu stie saracul ca eu sunt fleasca doar cand vad acele, darmite sa mi le mai si prezinte... Sotul meu va fi incantat, el va sta cu mine in sala de operatii si va taia cordonul bebitei, dupa cum e moda pe aici. Noroc ca nu are nicio problema la capitolul sange si operatii.
Daca imi mai amintesc subiecte, va mai scriu.
Pupici de la noi
Murica 34+ si Evelyne-Maria
r_ocsy spune:
Theodora : am pus pe mail-ul comun " Curs de alaptare si ingrijire a copilului mic ", dr. Ana Culcer. La capitolul 8 gasesti tehnica de muls si conditiile de pastrare si administrare a laptelui .
Sunt multe lucruri interesante in tot cursul ... cand aveti putin timp si chef merita citit !
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
mamanati spune:
citat din mesajul lui murica Salut dragutele, Nati, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa, eu credeam ca o sa fie baietel... dar uite ca nu le am cu pronosticurile. Murica 33+ si Evelyne-Maria |
Pai, nici eu! Ba imi parea ca e fetita, ba ca e baietel! Dar parca mai mult ca ar fi baietel. Sincer,desi imi plac mult fetitele, si acum ma gandesc ca ar putea sa iasa un bebe cu cuc. Cu Cami stiam din prima, ca Dumnezeu ne mai da o fetita.
Merci pentru felicitari.
mamanati spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Ale, Rocsy, multumesc, sunteti niste scumpe Lasa ca ii fac eu scandal maine dimineata ametitei, sa ma tina minte Cristina, fericita 28+ cu Patricia |
Pai daca sunt cascate, macar sa te treaca fara rand!
r_ocsy spune:
Apropo ... e email-ul fara subiect ( am uitat sa il scriu ) !
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
bubu30 spune:
Rocsy stai linistita ca nu e nici o problema ca nu stii valorile.
Eu ma uit intotdeauna pe aparat ca il pune in fata mea si stau asa cu inima stransa si urmaresc valorile sa nu fie mari.
Nana multa sanatate si sa fie o intamplare fara repetir.
Murica pe bebei o sa ii numesc Alexandra Maria si Alexandru Andrei. Initial am vrut doar Alexandru si Alexandra, dar sotul meu vrea si un nume de sfant.
Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?
r_ocsy spune:
Eu am stat cu spatele la aparat , ca ma rugat sa stau daca pot pe partea stanga ... iar asta insemna cu fata la perete ... sincer, habar nu am ce se vede pe aparat si ma intreb acum ca in cazul in care as fi vazut intelegeam ceva ?!
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui bubu30 Rocsy stai linistita ca nu e nici o problema ca nu stii valorile. Eu ma uit intotdeauna pe aparat ca il pune in fata mea si stau asa cu inima stransa si urmaresc valorile sa nu fie mari. Nana multa sanatate si sa fie o intamplare fara repetir. Murica pe bebei o sa ii numesc Alexandra Maria si Alexandru Andrei. Initial am vrut doar Alexandru si Alexandra, dar sotul meu vrea si un nume de sfant. Ruxi 30 + cu AMR ... cine stie? |
Super combinatiile de nume .
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Crissy_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamanati
Pai daca sunt cascate, macar sa te treaca fara rand! www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+ |
Pai nu mi-e de ele, ca oricum, in principiu, gravidele au prioritate la recoltare, mai ales acum, ca e si vina lor... Dar mi-e de restul lumii de la coada, tot timpul se uita urat cand te bagi in fata Si eu nu prea sunt tupeista, din pacate, si mi-e cam jena sa intru peste rand, dar maine asa voi face.
Theo, merci si tie Stiu si eu ca nu e bine sa ma enervez, imi zic tot timpul asta, dar de cand sunt insarcinata, imi sare tandara mult mai repede, si tare greu imi e sa ma calmez
Cristina, fericita 28+ cu Patricia