Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

multumesc nati, dunemaire, flory_blanca, moni_or, maduza, nicob
pentru ultimele voturi, care au rasturnat clasamentu, avem asa: Darius 9 voturi, Filip/Philip 6 voturi si Thomas 5 voturi...hai ca v-am facut capu cam mare cu numele astea o sa va anunt cand ne hotaram
pupicei

rxd 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Tigruta, felicitari pt rezultatele bune la eco!

Mira, ma bucur ca te-ai inteles asa bine cu noua dr, e asa de important pt psihicul nostru sa avem incredere in medic si spitalul in care nastem... legat de cezariana versus nasterea naturala, eu cred ca te vei decide la morfo, cand o sa vezi ce greutate are bebita si daca e intoarsa.

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata cu soare si de la noi!

Dana, Flubby, mersi de raspunsul legat de indemnizatie, sper intr-adevar ca doar se intarzie si s-o primesc si pe februarie, ca maine merg la kidex si parca vad ca iar fac gaura la buget, desi am mereu senzatia ca nu mai e nimic de cumparat Dar e asa frumos sa cumperi pt bebe si pt Matei, mai ales ca vine si iepurasul

Artu, , dar sa stii ca Matei nu e asa viteaz, azi dimineata a fost mai rau cu gradi, de cand a terminat lapticul si urma sa ne incaltam a zis ca nu vrea la gradinita si a inceput sa planga si tot drumul pana la gradi a plans, zicea "nu viau la gadinita" si cand am ajuns la poarta a fost si apogeul, agatat de mine: "mami, nu peca"
Uff, e greu, dar rezistam, stiu ca e ceva trecator si pana la urma o sa se adapteze. Cel putin, sper...

Rocsy, ce bine ca totul e ok si nu te interneaza, tine-o tot asa dar nu doar pana la 35, macar pana la 38, bine?

Mary, ne bucuram cand mai intri cu vesti, ai grija cu raceala. Mie dr meu mi-a zis ca pot lua paracetamol ORICAND in sarcina, deci pareri impartite, ca de obicei cand e vb de medicina..Cred si eu ca e mai bine sa renunti la apa fierbinte, chiar si numai la piciare.

Corina, si eu ma intrebam ce-o fi cu Alinutza, ea de obicei nu lipsea asa de mult. Sper ca e totul ok si e doar mai ocupata cu piciul. Iar tie bafta joi la eco, sa nu ne tii in suspans..
Ah, cat despre nume, si Maria si Alexandra sunt printre preferatele mele, deci...super, indiferent de ordine!

Mira, , o scumpa, ca de obicei..Ma bucur ca e ok doctorita, e ff important sa ai incredere in ea si sa comunicati, mai nasol cu decizia cezariana - naturala fara epidurala, si eu sunt tot intr-o dilema, nu stiu nici acum cum o sa nasc..Si ai grija cu tensiunea, e bine ca ai depistat la timp si sigur o vei tine sub control, dar na, trebe sa fii atenta.

Theo, multumim de urari si incurajari , chiar mi-a prins bine si vopsitul si tunsul, e o schimbare de look binevenita, desi n-as zice ca e radicala, dar na, asa..ca tot a venit primavara
Apropo de vopsit, si la mine e a 3-a oara in sarcina si mereu fara amoniac. Cu Matei nu m-am vopsit deloc, insa de data asta nu am mai fost asa stricta, nu cred ca are cum sa-l afecteze cu ceva pe bebe.

Ck_29, votez pt Ema si Teodora. Vazut si scaunul cu vibratii, ce sa zic, eu am avut la Matei unul asemanator, de la Graco, dar nu prea i-a placut cu vibratii asa ca pana la urma l-am schimbat cu un leagan, tot de la Graco, care are 5 viteze de leganare, vreo cateva melodii, si pot spune ca a fost ff util, il mai pui pe bebe acolo si-l tii ocupat, ca ai sa vezi cand n-o sa mai doarma ziua nici n-o sa mai vrea sa stea in patut, la orizontala
Cat despre asta ca nu e sanatos pt coloana lui bebe, sa fim seriosi, parca am mai discutat, cand sta bebe perfect la orizontala? Ca doar in burta mamei stim cum sta si ii e cel mai bine..

Voi ziceti ca se mai poate intoarce bebe dupa 34 de saptamani? Adica, mai are loc de manevre din astea? Ca eu auzisem ca nu se poate. Matei a stat mereu cu capul in jos, dar Tudor vad ca are alte preferinte, sa vedem vineri daca s-a pozitionat regulamentar..

In rest, am facut ieri analize, hemograma bine (leucocite multe, peste 11000, dar e normal in sarcina si inca niste valori pe-acolo scazute, dar iar normal), glicemie ok (deci nu fac glicemia provocata), cu fierul stau bine si hemoglobina 13.5 (deci am decis de azi sa nu mai iau fier, sa vedem ce-o sa zica si dr dar ma constipa groaznic si nu-l mai suport), sumarul de urina ok.
Daca si la eco ies bine, slava Domnului, ma mai linistesc..

Hai sa inchei si eu mesajul asta kilometric, fetele si sa aveti o zi insorita!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 34+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

tigruta felicitari pt vestile bune de la eco

fetelor cum stim ca s a intors bebe? se simte ceva mai diferit?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Am uitat sa multumesc tuturor fetelor care s-au pronuntat asupra numelui Maria Alexandra

Foarte utile si parerile despre scaun/leagan, chiar eram nelamurita privind utilitatea lui si de cand ati inceput sa-l folositi la piticuti.

Mai povestiti si despre intoarcerea bebelusilor in burtica: am inteles ca de obicei mama simte cand se intampla treaba asta, dar spuneti-mi: dureaza mult procesul? Adica se intoarce in cateva secunde, minute, ore...?

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici !

Intru un piculet, ca sa nu va faceti griji pentru mine. Sunt foaaarte obosita azi, si o sa incerc sa dorm cat mai mult. Am avut o noapte groaznica, zic si eu ca si Cristina acum, am crezut ca nasc de-a dreptul. Dureri mari de burta si de bazin, senzatie continuua de mers la baie, si o fetita tare agitata intre contractii, nici nu am mai avut putere sa ma ridic in picioare sa me duc la baie fara ajutorul sotului. Am facut trei injectii de scobutil cu nospa, una aseara la noua, una la doua noaptea (dupa care am reusit sa adorm, ca s-au potolit durerile) si una azi dimineata. Acum sunt ok, de azi noapte burta e in regula (in afara de o senzatie ca de febra musculara la abdominali), doar ca ma dor tare... picioarele! Si am o senzatie puternica de sfarseala, din cauza asta vreau sa dorm. Sper sa fi trecut episodul naspa, ca nu am chef sa ma duc la medic pana in 7 aprilie cand am programare.
Fetelor, ma intreb, ce naiba (scuzati de expresie) ne apuca pe toate?! Atatea dureri, contractii... Ei, dar poate sunt normale pe sfarsit de sarcina...
Mai intru eu sa va mai spun cum sunt.

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput

nana, sanatate multa iti doresc si sper sa nu mai ai astfel de neplaceri

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Am dus-o la gradi pe Cami apoi hai sa trec pe la supermarket sa-mi iau pulpe pentru o mancarica. Trec pe lunga cipsuri si arunc o punga in cos. Apoi imi dau seama ca imi e pofta de bere de nu mai pot, la nici 9 dimineata! Imi iau si o bere fara alcool. Sincer, imi era si jena cand plateam la casa. Nu mai aveam rabdare sa ajung acasa sa iau macar o inghititura, de-mi venea sa o deschid in fata magazinului.

Acum o sa ma apuc sa fac si o mancarica, ca pana la ora asta am puturosit in pat.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+

Mergi la inceput

Nati dar cu alcool nu bei?
ca eu am mai scapat cate o gurita 2

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare burtici !

Intru un piculet, ca sa nu va faceti griji pentru mine. Sunt foaaarte obosita azi, si o sa incerc sa dorm cat mai mult. Am avut o noapte groaznica, zic si eu ca si Cristina acum, am crezut ca nasc de-a dreptul. Dureri mari de burta si de bazin, senzatie continuua de mers la baie, si o fetita tare agitata intre contractii, nici nu am mai avut putere sa ma ridic in picioare sa me duc la baie fara ajutorul sotului. Am facut trei injectii de scobutil cu nospa, una aseara la noua, una la doua noaptea (dupa care am reusit sa adorm, ca s-au potolit durerile) si una azi dimineata. Acum sunt ok, de azi noapte burta e in regula (in afara de o senzatie ca de febra musculara la abdominali), doar ca ma dor tare... picioarele! Si am o senzatie puternica de sfarseala, din cauza asta vreau sa dorm. Sper sa fi trecut episodul naspa, ca nu am chef sa ma duc la medic pana in 7 aprilie cand am programare.
Fetelor, ma intreb, ce naiba (scuzati de expresie) ne apuca pe toate?! Atatea dureri, contractii... Ei, dar poate sunt normale pe sfarsit de sarcina...
Mai intru eu sa va mai spun cum sunt.

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Of, nana, biata de tine! ce noapte ai avut! poate incerci sa te odihnesti macar ziua! Multa sanatate si sa te lase odata contractiile astea!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+

Mergi la inceput