Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare burtici,

Crissy iti inteleg fustrarea ar trebui sa nu mai stai la coada de data asta ,,,macar atat sa recunoasca ca e greseala lor Si eu am avut sapt trecuta doua programari in aceeasi zi si la moasa si la consultant la spital practic pt aceleasi set de analize nu am stiut am crezut ca imi ia sange moasa si consultantul e pt discutzia pe baza rezultatelor la eco,,,pana la urma moasa m-a trimis direct la spital cu perspectiva unor ore bune de asteptare....In final am asteptat ceva pt sange si m-am ales si cu o ditamai vanataie la mana ca nu-mi gasea vena si acum arat ca si batuta ....dar tot am scutit ceva timp pt ca m-am dus la receptie cand am vazut ca au fost programarile facute grsit, au recunoscut si m-a primit consultantul mai devreme cu scuzele de rigoare asa ar trebui sa faca si ei...

Nanasa treaca cat mai repede starea asta de rau

Murica mi-a placut cum sotzul si-a exprimat hotararea cu numele care e fff frumos pt o printzesa mica...

Nati eu care obisnuiam sa beau un pahar de vin rosu seara la masa recunosc ca am rarit paharele aproape la zero si din cand in cand imi mai fac pofta cu o bere fara alcool ....chiar mi-aduc aminte de o faza cu a mea Cristina care a fost cu mine la multe eco si programari cu moasele ca de suntem singure acum si e mare iar la una din primele discutzii cu moasa cand imi facea fisa ma intreaba daca fumez zic nu si daca consum alcool zic nu iar Cristina sare ea si ma intreaba mami nu-i adevarat tie itzi place vinul rosu...bine i-am explicat moasei cat beam eu si a zambit si ea....asa ca un pic de rasfatz nu strica mai ales daca e fara alcool nici o problema sau rusine

Tigruta felicitari pt rezultatele bune pt bb Luca

pisi-pis eu nu stiu nimic de inghetzata si am consumat tone la sarcina asta e preferata mea cred ca n-am mancat toata vara ca acum ...

29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ruxy, si mie imi plac numele alese.
Sabina, tu nu intri azi pe aici?! O sa ajung sa ma gandesc la tine din 10 in 10 minute, daca nu intri cateva ore.
Carla, tu ce mai faci? Sper ca sunteti bine!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Mira, Sorana, Madutza , multumesc

Legat de inghetata, nici eu nu auzisem ca ar fi contraindicata in sarcina, si daca n-am citit la materiale despre ce avem si nu avem voie sa mancam.... Stiu doar ca vara poate fi destul de periculoasa daca nu e tinuta la temperatura constanta - respectiv daca se dezgheata la transport si dupa aia se ingheata la loc si tot asa, ca poti face tot felul de minuni de la ea. Dar oricum, eu pana acum raportez vreo 2 cutii mari de Nirvana

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Of, mi-ati facut pofta si de inghetata! Da ce pofticioasa incep sa fiu.
nici eu nu am citit/auzit ca nu avem voia sa mancam inghetata in sarcina.

Fetelor, eu abia astept capsunele dar mai mult ciresele. Tare sper sa reusesc sa ma indop cu cirese pana nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nati, te inteleg cu ciresele Sunt fructele mele preferate si de cand apar, mananc cam 1 kg/zi si parca tot as mai manca. Si eu Abia le astept!!! Dar si capsunile, sa le mananc cu zahar si iaurt (in loc de smantana)

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna scumpele

Ati scris zdravan. Am reusit sa frunzaresc cap asta, dar nu si pe cel precedent.

Mira nasol cu suspiciunea de eclapsie, sper s anu fie cazul. Am inteles ca hidratarea ajuta mult la prevenirea edemelor. Asa ca: multe lichide! CU data de 22 aprilie, haha, misto o dadeam dintr-una intr-alta, mai bine nu mai pun pret pe asa ceva
Sabina wow wow, pe 5 aprilie te-a devansat. Doamne, ce emotii ma iau! Si eu abia astept sa nasc, simt ca nu mai pot.
Nana imi pare rau de noptile tale, mai e putin si scapam!
Sorana deci gata cu fericirea lui MAtei la gradi?? lasa ca se obisnuieste el de o sa zici ce-i asta. Stiu de la al soramii. A plans o luna pana s-a obisnuit atat de tare ca nici la revedere nu-si mai ia de la soramea. [ck]
R ocsy ms de cursul lui Culcer cu alaptatul. Mie mi-a tinut ea curs cat am alaptat pe Mirci ca ma tot batea la cap ca e suficient lapte sa alaptez un trib. E adevarat ca nu aveam destul niciodata, puteam sta si in cap, dar multumita ei am alaptat un an si o luna cu eforturi in sensul ca am stat numai martior cu Mirci, dar uite ca a meritat!

Ca nume de fetitza, mie imi plac Ema si Carolina!
Cu intorsul copilului, eu am simtit cand s-a intors asta mica. a durat sa zic 10 secundite, am simtit cum se rastoarna si gata Am inteles ca se poate sa se intoarca si dupa 34 s, ca la unele femei abia in timpul travaliului se intoarce bb.
Scuze celorlalte fete ca nu le zic nimicutza, dar nu am mai retinut altceva. va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Nati, te inteleg cu ciresele Sunt fructele mele preferate si de cand apar, mananc cam 1 kg/zi si parca tot as mai manca. Si eu Abia le astept!!! Dar si capsunile, sa le mananc cu zahar si iaurt (in loc de smantana)

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

SI eu la fel, de aia am si spus sa ma indop, ca eu nu ma pot opri la 300-500 grame. Iar la capsuni nu-mi trebuie nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

pe bebei o sa ii numesc Alexandra Maria si Alexandru Andrei. Initial am vrut doar Alexandru si Alexandra, dar sotul meu vrea si un nume de sfant.

Ce tare, si noi am ales Maria pt fetita si Andrei pt baiat. Iar acum ma gandesc si la Alexandra, dar inca nu ne-am hotarat
Gand la gand cu bucurie

Corina 26s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Mira asa fac si eu mai nou, nu mai indraznesc sa ma intind pisiceste, ca nu cumva sa ma apuce.
Mary baile cu apa fierbinte sunt total contraindicate, chiar si numai daca le faci la picioare (am auzit povesti horror de pe vremea lui Ceasca, cu retete de avorturi autoprovocate implicand ligheane de apa fierbinte si cataplasme cu mustar)
Corina pentru parerea in privinta pozelor, lumea ne zice de obicei ca e leita sotul, deci mi-a picat tare bine ce ai zis . Maria Alexandra mi se pare frumos de tot, suna si bine cele doua nume impreuna.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 31+

Upsy, merci Dunemarie, merci Mira, Nikolette... nu mai fac baitze la picioare, desi 2 zile am comis-o... Si ma tot intreb: de ce mi-o fi recomandat acea fosta gravida, cu copil de un an si, sa fac bai cu apa fiebinte, fiind bune si pentru edemele de la picioare...Of! Dar gata, m-am lecuit!

Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Mira mersic pt aprecieri ,,,si eu duc lipsa de activitate si de aceea imi propun atat cat mai pot si sa nu exagerez prea mult sa fac plimbari bine acum nu ma prea ajuta nici vremea asta schimbatoare de aici dar cu cat stau mai mult in casa cu atat simt ca am palpitatzii,probleme cu somnul...desi recunosc e tot mai greu cu deplasarea si in unele cazuri e contraindicat orice efort atat cat mai pot ,,,merg la fata la scoala,,,,o data pe sapt o duc la drama club si mici cumparaturi ...si iesirile de weekend

Nati ce sa zic nu ai pofte rele deloc...si eu sunt fan capsuni si imi plac aici ca sunt un pic acrisoare asa ca duc o caserola fara suflare iar despre cirese da mi-aduc aminte de ciresul meu de acasa de la Ploiesti si visini si capsuni hmmm ce bune sunt toate. Aici cu ciresele mai greu sunt fff scumpe. Am avut acum cativa ani o prietena din America la mine in vcantza si era perioada cireselor si cand a vazut ciresul tot plin de fructe mamaaa ce fatza a facut tot asa pt ca la ea sunt fff scumpe o mana de cirese fac cat 1kg/2kg acasa ceva de genul asta si nu sunt nici asa gustoase...

29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput