dureri picioare/miini

dureri picioare/miini | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

In decembrie, ana (4,6 ani) a facut o raceala urita rau.. o angina eritematoasa sau o pneumonie.. febra, frisoane, o tuse infernala si dureri cumplite in tot corpul (se tavalea strigind sa i dau ceva ca o dor rau miinile si picioarele) dupa tratament cu augmentin, s a refacut... insa a ramas cu o mare sensibilitate la frig: oricit de gros o imbracam cind iesea afara, se plingea ca i este frig,ba avea si frisoane!
in februarie a recidivat.. de data asta a fost consultata "pe viu" (in decembrie fiind data de 24, am apelat la consult prin telefon)Diagnosticul a fost cel de pneumonie.. iar augmentin. acum este ok, daaaarrr si aici am ajuns la subiect, de ceva timp se plinge constant de dureri mari la picioare, corelate ori cu dureri de cap ori cu dureri de miini ori toate la un loc. Dureri de picioare (de picior mai exact) se plingea si pina acum, dar asaaa toate la un loc nu s a mai intimplat

este normala ingrijorarea mea? ma gindesc la niste analize suplimentare .. gen aslo, exudat (sa nu fie vreun streptococ)...

cu multumiri anticipate

TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

ar putea fi ceea ce crezi tu, mai bine sa previi acum decat sa-ti para rau mai tarziu...pentru linistea voastra ar fi mai bine sa-i faci acele analize...poate pana la urma nu este nimic grav...

multa sanatate !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tora, daca ar fi avut streptococ in decembrie si a luat atunci Augmentin si in februarie la fel, e OK. Infectiile cu streptococ se trateaza obligatoriu cu antibiotic, Penicilina, o cefalosporina sau chiar Augmentin. De regula se vindeca, nu apar complicatii dar, daca Ana are astfel de dureri, trebuie sa-i faci exudat si ASLO si, eventual, sa repeti tratamentul, poate nu a fost suficient...
Multa sanatate, o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

nu stiu ce sa spun,dar in februarie am facu bronho-pneumo bilaterala, am inceput cu penicilina apoi augumentin. saptamana trecuta a recidivat raceala,dar cu o forma mai usoara in schimb am pierdut sarcina... si iar am luat augumentin,inca mai iau. In fine, ideea e ca mana stanga nu mai e la fel, am momente cand o simt fara putere, "bleaga"...

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput