Campanie antiabuz *4*
Raspunsuri - Pagina 8
nrl spune:
Buna dimineata
Sdcristian, daca imi dai adresa de mail ti-l trimit
Mai vrea cineva fluturasi? Eu mai vreau sa duc la locurile de joaca din mall-uri aici in Cluj, dar inca n-am reusit. Oricum am fost foarte incantata ieri cand fiica prietenului meu mi-a zis ca si ea are acasa un fluturas ca si aia din masina mea, deci imparteala functioneaza
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
denizel spune:
Cum merge impartirea fluturasilor?
Aventuri ati avut? ;))
Cam ce reactii starniti?
La noi e totul monoton :D. Nu incantam pe nimeni, dar nici nu enervam pe nimeni #-o. Fermecatorul de fiu-mio cred ca alunga energiile negative . Iar eu pe alea pozitive . Ca altfel nu se explica atata monotonie, domle :)))).
M-am gandit sa comand niste autocolante, pe care sa le lipesc prin autobuze si pe usile de la intrarile in blocuri .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
kay spune:
eu vreau sa va zic ca inafara de iulia si viviana (careia ii cer mii de scuze) nu mi-a cerut nimeni fluturasi ... nu inteleg unde au disparut toate cele doritoare...
ana_a spune:
kay, eu inca nu am reusit sa iau fluturasii de la nrl. Sunt din Bistrita si Clujul imi este aproape. Deocamdata sunt legata cu niste treburi insa in urmatoarele 2-3 aptamani sigur voi avea fluturasi de impartit.
Restul fetelor sigur o sa apara acu ca a trecut si sarbatoarea Pastelui.
blog de mamica
proud
denizel spune:
Kay, iti vor cere, stiu eu sigur! Abia am scapat de frig :).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Am intrat in posesia fluturasilor.
Au iesit foarte frumosi.
Sa avem spor la impartit!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
SunSmile spune:
Buna,
Kay, eu am crezut ca-i poate lua sotul meu din Pipera, dar a ajuns mereu (de 2 ori a fost) dupa program si ...asta a fost!
De Paste eu mi-am printat cativa si am impartit la Tulcea si in judet si, in afara de unele priviri gen "ce nebuna!", nu am patit altceva!
Daca mai ai fluturasi, tu sau Noe, imi dati si mie??? Pliiiz!
Eu sunt cu examene, cursuri, certificari si scriu mai rar dar de impartit, cu maaaaaare drag!
O zi buna! Multam!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Qamar spune:
eu mai am dar "habitez" tot in zona de NOrd a Bucurestiului, poate ne vedem intr-o zi in Ikea?
Your heart is my pińata..
andruskandu spune:
Eu le-am ridicat de la Pipera acu' vreo saptamana... dar am uitat sa va zic. Au iesit super!
Qamar spune:
am impartit azi prin Herastrau, unii pareau realmente interesati dar au fost si persoane care se uitau la mine ca la E.T. Inclusiv o bunica sau bona care tocmai lovise rau de tot un prichindel de vreo 6 ani ca stricase nu stiu ce la bicicleta:-((
le-am dat cativa fluturasi si Dianei (Dianocica) si lui Rox (atasatlasanulmamei.blogspot) ca ele se intalnesc aproape in fiecare zi cu tot felul de parinti
Your heart is my pińata..