INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Ohoo! Lume noua , ma bucur ca va vad , multa bafta in luna mai tuturos.
Eu nu prea am chef de nimic, pt ca ma doare burta, nu tare dar simt, ieri am avut cateva pete mici de sange maroniu de am zis ca imi vine ciclu, azi vad ca ma doare burta in continuare ca la ciclu, deci in teorie mai am sanse, dar dupa ce simt nu prea cred.
Ma enerveaza si caldura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

piolica ...unde ai facut inseminare in ungaria?si eu sunt in ungaria si acum daca nu se prinde ,luna ce vine merg si eu la insemanare
restul fetelor

buburneak

la clinica Devai, uite adresa http://devai-klinika.hu/
Doctorul Devai e super, cu el am facut cele 6 luni de stimulare, dupa care stimulare + inseminarea care a mers din prima (eu banuiesc ca aveam corpul mai mult decit pregatit dupa 7 luni de stimulare). Problema e ca este ffff ocupat, are enorm de multe paciente. Daca vrei mai multe detalii, spune-mi.
Cu el am nascut, mi-a facut cezariana din cauza unor mici complicatii, e un doctor minunat!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

Ohoo! Lume noua , ma bucur ca va vad , multa bafta in luna mai tuturos.
Eu nu prea am chef de nimic, pt ca ma doare burta, nu tare dar simt, ieri am avut cateva pete mici de sange maroniu de am zis ca imi vine ciclu, azi vad ca ma doare burta in continuare ca la ciclu, deci in teorie mai am sanse, dar dupa ce simt nu prea cred.
Ma enerveaza si caldura asta.

Danubia
FVL heterozigot , factor II heterozigot

sa stii ca petele maronii pot fi de la nidatie. ti-ai luat temperatura in fiecare dimineata? poate a sczut putin si asta + petele inseamna implantation dip. Mult succes!

Mergi la inceput

viss, apropos de mecanismele complexe, doctorul asta de la Budapesta imi spunea ca 'fertilitatea/infertilitatea' e ca o jungla, cu cit incerci sa-i gasesti misterele, cu atit te afunzi mai tare in alte mistere.
Imi vine sa pling cind imi amintesc ce relatie am avut cu doctorul asta, de cite ori ma duceam la el sa-i spun ca o luam de la capat, nu stia cum sa ma mai consoleze si sa-mi ridice moralul, iar cind m-am dus la el la control sa-mi confirme ca e sarcina, m-a luat in brate si m-a pupat. Efectiv i-au dat lacrimile. Parca era el mai emotionat decit mine. Iar aici, relatiile sint mai mult decit reci, parca glaciale. Nu e nici o urma de compasiune, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alinutahu - ti-am lasat un mesaj pe messenger.

Si pentru fetele care ajung in ungaria am si eu nevoie de un vaccin de acolo, cine poate sa ma ajute ?

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

sensibila...nu am primit nici un mesaj dar daca te pot ajuta cu vaccinul ...cu mare placere o fac...spunemi despre ce este vorba

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Maine la 8 fac pregnilul si vineri cum mi-o fi norocul..Eu la eco de marti aveam 2 foliculi din care unul de 14.Acum ma intreb eu ajunge la minim 18 mm pana vineri la pranz?Aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

HAVIN si eu maine fac choragonul tot la ora8 dimineata ..asa ca astazi presteaza din greu si apoi vineri la fel...cel putin mie asa mia zis inainte cu o zi si dupa acea ...

ai facut stimulari sau pe ciclu normal? ...eu zic ca mai creste foliculul tau nu stiu daca chiar de 18 dar ma pt tine ...sa fie cu ochisori ...

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor!

Va doresc succes celor care mergeti la IA zilele acestea si de asemenea celor care asteapta testul.
Vreau sa va intreb daca stie sa ma lamureasca cineva ca sunt in ceata:aici pe forum am auzit ca unele fete dupa 2 IA treceau direct la FIV,oare de ce,ca eu stiu ca se fac 4-6 IA;
Piolica,n-am gatit nimic ,am luat ceva crenvursti,hrana rece;maine musai sa gatesc ceva,cred ca fac niste snitele din piept de pui,cu ce inca nu stiu;merita sa intri(intrati) la ce gatim astazi,sunt retete foarte bune si cu poze;eu mi-am scris cateva.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

cristina- eu zic ca fetele treceau la FIV ptr ca ..au crezut in sanse mai mari.aveau si banii respectivi,asta e clar. eu cand ma gandesc ca de banii aia pot face 10 IA, prefer sa am 10 incercari, decat sa mizez totul pe o carte..dar dc as avea de unde sa-i iau, de ex. contul lu'barbatu'- dc ar avea contas face la 3 luni cate un FIV..eu la invaziv nu ma gandesc, ca zicea cineva de asta, m-as arunca cu capul inainte,dar n-am fondul monetardar nu-i nimic, sper sa-mi mearga figura inca o data, ca doar am facut FIV si am ramas cu IA.

Mergi la inceput