INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Viss mult succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele

Viss ma bucur ca esti iar in ring multa bafta sa dea Dumnezeu sa se prinda.
Havin multa bafta si tie,eu am facut pregnylul cu 36 de ore inainte de IA,din pacate nu am reusit dar sunt increzatoare ca a-2 va fi cu succes.
Asteptam vesti bune de la fetele care au facut IA.
Sa se lase cu

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Neata fetelor!Va multumesc pt raspuns.VISS mie mia spus sa l fac joi dimineata si vineri la 15 fac inseminare de asta am intrebat sa stiu o ora cat mai exacta.am inteles ca trebuie sa stai cam 20min dupa inseminare pe masa ginecologica asa e? ma iertati ca pun intrebari prostesti dar as vrea sa mi maresc sansele de reusita.VISS trompa ramasa e chiar f buna pt ca a mea este putin curbata ,ma exprim aiurea dar cam asa e .toate fetele si ma sa reusiti toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui havin

Neata fetelor!Va multumesc pt raspuns.VISS mie mia spus sa l fac joi dimineata si vineri la 15 fac inseminare de asta am intrebat sa stiu o ora cat mai exacta.am inteles ca trebuie sa stai cam 20min dupa inseminare pe masa ginecologica asa e? ma iertati ca pun intrebari prostesti dar as vrea sa mi maresc sansele de reusita.VISS trompa ramasa e chiar f buna pt ca a mea este putin curbata ,ma exprim aiurea dar cam asa e .toate fetele si ma sa reusiti toate.

Asa se spune ca trebuie sa stai intre 15-30 min pe masa dupa IA ,dar acum depinde si de medic eu am stat cam 10 min,desi as fi vrut sa stau mai mult dar dr mi-a zis ca este suficient.Eu dupa ce am plecat de la cabinet am stat in masina cu picioarele in sus cred ca o ora dar degeaba...bine nu cred ca asta a fost motivul nereusitei mele,numai Dumnezeu stie..

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

ARUAM am inteles.sper sa ma lase sa stau macar 15 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Viss - sa fie cu ochisori !

Havin - sa se lase cu burtica !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://lilypie.com/pic/2010/04/28/cxcb.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, multumesc ptr urarile de buna veniteu una nu am stat decat 5, maxim 10 minute pe masa..nu cred ca importa asa mult cat stai pe masa, sincer.la mine s-a prins, dar s-a oprit in evolutie.. cred ca mecanismele sunt asa de complexe incat..imi scot palaria in fata lor.dc se scurteaza 75% din proces prin FIV, adica iti pune embrion si el nu se implanteaza?!eu sunt una dintre "norocoasele" care am experimentat si FIV-ul, si am fost mult mai dezamagita decat dupa IA.sa ai embrion in uter,si dupa 2 sapt. totusi sa nu fii insarcinatae un bluf , o cacealma de trairi, de sentimente..tare ciudata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

viss - sincer nu stiu prea multe despre FIv, dar cu siguranta nu as fi dat banii pe el mai ales ca sansele nu sunt nici macar duble fata de IA. Daca erau sanse mult mai mari intelegeam, dar asa pt ce ? La mine s-au prins 2 din 3 IA asa ca sunt mai mult decat multumita.
Asa o sa fie si la tine, inseminare asta o sa fie cu noroc si peste 9 luni o sa fii mamica.
Pupici si iti tin pumnii !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eu nu am stat nici macar 1 minut pe masa dupa inseminarea din Ungaria si bebe s-a prins fara probleme. Cind am facut inseminarile in Franta, m-am ridicat de pe masa imediat, insa de data asta nu s-a mai prins. Eu oricum nu cred in statul cu picioarele pe pereti (cu toate astea am stat la greu acum citiva ani, chiar daca nu credeam), domnii inotatori sfideaza orice lege a gravitatiei, si daca e sa ajunga unde trebuie, ajung, daca nu, nu!
Mult succes la toate fetele. Viss, havin va tin pumnii strinsi, strinsi! Danubia, si tie la fel. Ce faci? Cum stai cu moralul?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

piolica ...unde ai facut inseminare in ungaria?si eu sunt in ungaria si acum daca nu se prinde ,luna ce vine merg si eu la insemanare

restul fetelor

buburneak

Mergi la inceput