INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 16
cristina3343 spune:
Piolica,oare de ce prima data ti-a iesit din prima si acum nu;asta nu inteleg eu;tot asa la 2 prietene le-a iesit IA din prima si mie nu;oare cum e posibil lucrul asta?
Asta clar nu e matematica.
piolica spune:
Cristina, nu vreau sa ajung la FIV, pt ca mi se pare ca procesul e destul de invaziv, dar tu ai dreptate, ar trebui sa profitam de progresele actuale. Apropos de ecograf, pai asta nu era nici macar in '87, asta stiu ca am o nepoata nascuta in anul ala, ecografe erau, insa numai pentru cazuri grave. Sora-mea a stiut la nastera ca are o fetita.
Cit despre faptul ca prima inseminare mi-a iesit din prima, nu stiu ce sa-ti raspund, eu tot ramin la ideea mea ca dupa 6 luni de stimulare poate ca am avut corpul pregatit sau poate ca a fost o mare, mare sansa. La spitalul unde merg acum doctorii mi-au zis ca sansele sint de 15% la fiecare inseminare, vad ca eu ma incadrez in cei 85%.... care nu ramin gravide. La clinica de la Budapesta sansele erau de 10%, statistic vorbind, iar eu m-am incadrat din prima in cei 10%. Nu am raspunsul, ca daca l-as avea poate as sti ce ar trebui sa fac in continuare. Te imbratisez cu drag si-ti doresc sa ti se indeplineasca marea dorinta. Vad ca sintem cam de aceeasi virsta, eu sint nascuta in '73.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Danubia spune:
Sevus fetelor dragi,
Pio draga mea, nici nu stiu ce sa zic mereu imi pare ca nu am cuvinte pt a exprima pareri de rau , dar sa stii ca ma doare mult nereusita ta de luna asta si ca sunt alaturi de tine tare tare. Daca imi permiti te-as sfatui sa mergi mai departe cu inseminarile, va veni bebe mai ales ca tu ai o reusita la activ. Fii optimista , draga mea!
Din pacate stiu prin ce treci, si cu jobul, si cu tratamentele si daca vreodata vrei sa vb mai multe poti sa-mi trimiti un pm. Sunt o prietena buna si discreta, si tare sufletista, asta fiind un punct negativ uneori
. Iaca , ce prezentare mi-am tras zici ca iti trimit lettre de motivation 
Eu acuma incep sa dau din colt in colt ca mi se apropie ziua testului si ....vai! nici un chef nu am de ea. Cu cei 15% sanse ai dreptate, insa pe mine mai rau ma enerveaza ginecologul cand imi vorbeste de procentul asta , eu niciodata n-am fost printre norocosii vietii , printre cei pe care ii aud " vai ce noroc am avut!"pt tot ce am facut am tras la galere , asa ca cei 15% .... No, dar ma remontez singurasi-mi zic ca daca nu-i luna asta va fi in viitoarea si tot asa .
Ieri m-am enervat grozav, sotul a declarat mamei lui ca fac tratament si minunea de soacra deja a sunat sa vada daca-s gravida . Daaaa! io aflu in 5 zile de la inseminare , cat de tampita poate fi, zici ca nu-i femeie! Si sotul a regretat ca i-a spus, acuma o sa ne streseze cu telefoanele, desi i-am zis ca stim saptamana viitoare ea tot insista ca suna si miercuri ca poate stim inainte 
. Cred ca intr-o zi o sa-i inchid gura brutal si o sa-i spun direct vreo doua , poate am norocul si nu ma mai cauta cativa ani.
piolica spune:
Danubia, sa stii ca ti-am trimis un pm inca de ieri dimineata, poate tu nu l-ai vazut inca, insa ta lettre de motivation mi-a placut tare mult. :)
Ce sa-ti zic, moralul mi-a revenit, o luam de la capat, azi m-am dus la farmacie sa-mi fac comanda pentru o noua runda de seringi de Gonal f. Merci mult pentru incurajari!
Chiar le povesteam fetelor de la scutece, unde sint cu Elsa, ca poate luna asta o sa-mi iasa, mai ales ca atunci cind o sa fie sa-mi fac testul o sa fiu in Romania, exact cum s-a intimplat si cind am facut primul meu test, cel pentru Elsa. Eu ma tot agat de evenimente din astea fericite si sper ca din nou se va intimpla la fel.
Maine seara incep tratamentul, iar miercuri, pe 5 mai ma duc la eco!
Wow, faza cu soacra e de tot rahatul, scuze ca sint asa directa. Eu am o soacra exact la polul opus, nu ca nu ar interesa-o, dimpotriva, insa nu se baga in intimitatea noastra absolut deloc. De fapt nu se baga-n viata noastra. Noi am stat si fff departe de ei, mergeam numai in vacante, iar acum am venit in franta si tot sintem la 700 de km departare. Iar de sunat ii sunam duminica seara si ne povestim unii altora saptamina. Iar din cind in cind le trimit poze/video cu Elsa si mai facem cite un visio pe msn. Cred ca soacra-mea se intreaba acum ce am facut, banuiesc ca si-a dat seama ca nu a mers ca altfel i-as fi spus. Asa a fost si prima data, i-am spus ca o sa incepem demersurile la PMA si dupa aceea liniste totala. I-am zis acum 2-3 saptamini ca prima inseminare nu a mers si ca ne pregatim pt a doua.
Las-o pe socrela in pace, cred ca ar fi bine sa-i spui sotului sa o sune si sa-i sugereze sa stea in banca ei ca nu e cazul sa faca valuri. ca daca o sa fie bunica o sa afle printre primele si asa o sa-i inchida gura, cel putin sper!
Mult, mult succes! Ma gindesc la tine si te imbratisez cu drag! Tu ti-ai luat temperatura in fiecare dimineata? Eu mi-am prospus ca luna asta sa mi-o iau, sper sa si reusesc, e mai greu cu un prunc in camera de linga care se poate trezi oricind:)
pupici la toate fetele si numai reusite. Viss, iti tin pumnii strinsi, strinsi. Cine mai face inseminare luna asta? Cite fete ne mai stringem, haideti ca s-a deschis deja odiseea de ian-feb 2011, burtici cu buburuze:)!
cristina3343 spune:
Buna fetelor!
Danubia iti doresc sa-ti iasa II,piolica mult succes si tie,cat despre mine astept sa treaca lunile sa ma duc si eu la IA;initial am zis ca in iulie dar cred ca mergem la IA in iunie,va tin la curent si eu;eu cred ca as incerca si FIV in cazul ca nu as reusi cu IA,dar depinde si de punga pt.mine;daca am bani sigur incerc,dar sper ca reusesc cu IA;oare mie de ce nu mi se da stimulare,mi-s asa buni foliculii,nu l-am intrebat pe doctor;
va pup pe toate
piolica spune:
Cristina, merci frumos! Mult succes si tie. Banuiesc ca la tine sint buni foliculii ca altfel ti-ar da sa faci stimulare. O zi buna!
cristina3343 spune:
Multumesc piolica
,o zi buna si tie;eu tot citesc aici pe forum la FIV Cluj,eu sunt din Cluj,suntem aproape toate fetele la acelasi doctor,la cel mai bun doctor,specializat in infertilitatea cuplurilor;si bineinteles la ce gatim astazi.
E un forum tare bun,asta si datorita voua celor ce v-am cunoscut aici.
piolica spune:
Cristina, da, e un forum tare bun. Eu sint aici inca de la inceputul lui 2008, pacat ca nu stiam de el cind ma chinuiam la primul bebe, poate as fi trecut mai usor peste insuccesele pe care le aveam luna de luna.
Si ce gatesti azi? Hai spune-ne!
(E drept ca eu in afara de inseminare si clubul scutecelor, iar inainte odiseea de sept - oct 2008 nu prea am intrat pe alte subiecte de discutie. Dar daca se gateste bine acolo, poate o sa intru si eu. Eu azi am facut o mincare de spanac in speranta ca o sa manince si Elsa, sint curioasa. Ea maninca si acum pasat, ma cam dispera chestia asta, dar nu am ce sa fac, ca altfel as lasa-o nemincata.) Pupicei
havin spune:
Buna fetelor!Eu am scris la FIV pentru ca eram hotarata sa fac dar d na dr a spus sa incercam o inseminare.Eu sincer nu sunt prea convinsa pt ca am numai o trompa permeabila si stiu ca nu prea am sanse.am fost azi la eco si am doar 2 foliculi pe ovarul cu trompa buna
si vineri la 15 am inseminarea.Am o intrebare la voi cu cate ore trebuie sa fac pregnilul inainte cu 30 sau 36?fac inseminarea pe ciclu natural.Ma iertati daca m am lungit.va pup si va doresc mult noroc.astept raspuns
viss spune:
havin- unul la mana- eu am ramas de 2 ori insarcinata cu doar 2 foliculi pe trompa buna.asa ca nu dispera. eu azi am fost la eco - si am doar unul pe trompa buna.nu am sperante mari, dar totusi am.
2 la mana : ovulatia se declanseaza la 24-36 h de la efectuarea pregnylului.dar asta nu inseamna ca nu se poate declansa imediat, la 4h. sau la 40h.dupa.. dr. treb sa-ti spuna cand sa faci injectia. unii prefera inainte de IA cu 30 minute, altii cu 36 h,eu o fac de ex. cu 16 h. inainte..
bafta. eu faci IA vineri.si sambata plec la munte un pic..sa ma desfat cu un aer curat.tare i-a mai placut data trecuta embrionului aerul de munte data trecuta, de s-a lipit de placenta. paote o merge figura si de data asta![]()