Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_naomi spune:
Burtici eu am terminat programul, poate reusesc sa intru mai in colo de acasa , in cazul in care nu va
pe toate
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Nastasie, cand te mai duci la eco? Suntem colege de suferinta, eu abia pe 13 aprilie mai vad galusca. Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
pe 30 martie am.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
mihaelka77 spune:
EVELYNE felicitari pentru bebita cel mare si sanatos!
KAMY sa inteleg ca un pic ai trisat mergand mai repede la control. Vezi ca a fost totul ok?? Si de acum incolo numai asa va fi....
BUBURUZO o sa vezi ca va fi bine si vei topai de fericire auzind vestile bune. Multa bafta
.
Eu maine merg la eco direct de la servici ca termin la 18.30 si programarea e de la 19.15. Norocul meu ca e asa "din scurt" ca nu o sa am timp maine sa imi fac foarte multe griji...
15+
crina-s spune:
Kamy felicitari pentru bebita.Ai grija sa u faci eforturi mari daca ai sarcina jos, mie asa mi-a zis doctorita.
13+
crina 
mari_paun spune:
fetelor dar ce viteza aveti la scris!!!
sunteti super, va doresc la toatae sa va simtiti bine si sa va bucurati de zilele insorite...
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
Clabuc spune:
Buna fetelor!
Acum am reusit si eu sa intru, sa recuperez de citit capitolele restante si sa va si scriu cate ceva despre noi (noutatile). Am inceput vineri serviciul si va dati seama ca de-abia am avut timp sa erspir zilele astea. Acum sunt mai ok cu timpul si m-am gandit sa va mai scriu sa nu uitati de mine. ![]()
Azi dimineata am avut programarea la Medsana, pentru echografia de masurara a pliului nucal (translucenta nucala). Bebe e bine, dar a fost altceva ce m-a bulversat, cu toate ca e un pic cam mult spus: mi-a zis doctorul respectiv ca pare sa fi fost sarcina gemelara, dar ca unul din embrioni s-a oprit la un moment dat din evolutie si ca parea ca deja se absoarbe in uter. Am ramas cu gura cascata, va dati seama. A zis ca, in mod normal, ar trebui sa se absoarba de tot in uter, dar mi-e frica sa nu afecteze in vreun fel pe bebe, voi stiti ceva de cazuri asemanatoare? Bebe e bine: CRL: 5,02 cm; TN: 1,38 mm, frecventa cardiaca: 167 batai/minut, col: 4 cm.
A spus ca, in proportie de 70% e fetita, dar o sa stiu sigur (cred) pe 19 aprilie cand merg la Iosup la morfo-fetala.
Cam astea sunt noutatile. Va rog eu, daca stit ceva de un caz asemanator (sarcina gemelara in care unul din embrioni s-a oprit din evolutie) sa-mi spuneti si mie cum a decurs sarcina cu embrionul normal dezvoltat.
LA MULTI ANI ARICIULE!!! (scuza-mi intarzierea)
CASA DE PIATRA CLARY!!!
FELICITARI EVELINE!!!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
11+
Poze Clarinda
mari_paun spune:
Clabuc, o prietena de-a mea a patit asa, intai a fost suparatainsa ...fetita are acum 4 ani si e ok
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
10+ si mami de Ema
Clabuc spune:
Mersi frumos Mari, ideea e: poate afecat in vreun fel pe bebe care e acum in viata in burta? Doctorul mi-a spus ca in mod normal trebuie sa se absoarba complet in uter. Nu stiu ce sa cred.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
11+
Poze Clarinda
crina-s spune:
Clabuc nu-ti face griji, am o prietena care e chiar acum insarcinta si la inceput au fost doi, acum ramanad un singur bebe, iar doctorita ei i-a spus ca e mai bine asa decat sa nu se fii divizat bine celula. Acum e bine prietena mea, nu are nici un fel de problema, iar bebita creste.
13+
crina