Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuza curaj mai ai un pic!

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buburuza draga, acu' eu is smechera, daaa?! Adica eu is ca viteazul ala ce se-arata dupa razboi....si trebuie sa-ti spun sa nu ai emotii...da parca eu cred ce spun... Ai emotii e normal, dar ce-ti pot spune sigur e ca totul va fi OK, ai sa vezi! Abia astept sa citesc vestile cele mai bune de la tine!

11+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_naomi spune:

Buburuzel va fi totul ok, si ne vei aduce vesti minunate, te asteptam si te !!!

burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Multumesc! Fete, dupa eco mergem la mall sa-mi iau, printre altele, si niste chilotei noi, ca cei vechi ma strang! Asa ca am sa ma intorc si am sa va scriu seara tarziu.

Kitti, sper sa ai gura aurita!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Eveline felicitari pentru bebitza.Vad ca s-a dezvoltat super bine, inseamna ca-i merge super acolo.....

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Salutari la toate fetele!

N-am mai scris demult, dar azi, fiindca e si capitol nou, intru sa dau si eu vesti bune! Ieri am fost la eco si e totul OK! Am fost la Spital la Urgente, ca n-am mai avut rabdare pana in 15 aprilie cand am programarea. Asa ca bebé-ul e bine, i-am vazut si auzit inima, dar nu stiu inca ce e, n-am avut tupeul sa o intreb pe doctorita. Ma dusesem la Spital acuzand niste contractii, ce intr-adevar le-am avut ieri toata ziua, asa ca n-am mai intrebat daca e baiat sau fetita, fiindca oricum nu cred ca mi-ar fi zis. Contractiile au rezultat a fi gaze la stomac...si eu care credeam ca e bebé-ul, cocotat sus, pe langa buric Cand colo el era jos de tot saracul, nu stiu ce are de sta la usa, la iesire, ca nu e inca timpul! Sa stea cuminte ca mai are de crescut!

Maine schimb si eu semnatura la 16 +

15 +

Denis, baietoiul meu

POZE

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bafta Buburuzaaa, tinem pumnii stransi!
Eveline, felicitari! Bravo! Uite si floricele pentru vestile bune care ni le-ai adus!
Bine ati venit burtici alaturi de noi! Sa aveti o sarcina frumoasa si plina de trairi frumoase.
Alina, eu merg la dr. Bran si peste cateva saptamani merg si la Dr. Budau la un eco pentru malformatii fetale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna BURTICI,

Bun venit Alina si Fulguta, multa sanatate, 40 sapt minunate alaturi de noi cu bebici sanatosi, papaciosi si jucausi va doresc.

Eveline, felicitariiiiiiii pentru bebe baietel jucaus, multa sanatate la amandoi

Buburuza, numai vesti bune asteptam, numai vesti bune am primit asa ca nu iti face griji, bebe inoata acolo de zor si iti va face cu manuta. Asa ca tin pumnii ca sa aflam culoarea la carucior

Eu sunt putin trista din cauza vremii, este asa de urat la noi si mie imi este asa somn, sper sa revina vremea frumoasa.

Va pe toate !

Ioana, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eveline, felicitari.
buburuza, mai e putin.asteptam pe seara vesti.
off, ce dor imi faceti.cat mai am de asteptat

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Nastasie, cand te mai duci la eco?
Suntem colege de suferinta, eu abia pe 13 aprilie mai vad galusca.

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput