Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Pity27 spune:
ioana, daca ti-a zis ca e baietel inseamna ca a vazut ceva acolo, mai proeminent, mie mi-a zis la 10 sapt si 3 zile ca in proportie de 51% e baietel si asa a fost.
eu o sa ma gandesc la ziua in care vreau sa nasc, ma programez si ma duc la taiere, probabil pe 5-6 septembrie.daca tu astepti sa ti se rupa apa...s-ar putea sa nu ne intersectam
Aura
15+
LoraG76 spune:
Chichiuta, felicitari pentru caruciorul roz! 
Pe mine ma dor mainile, picioarele, spatele...de atata stat pe scaun...de pe la 2 ma apuca...pana atunci rezist, dar de atunci pana la 4.30 e o vesnicie.
Si iar imi amintesc cum la prima sarcina nu aveam nimic...
Lora, mami de Iustina si 
17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
Lora, cred ca suntem multe ce ne putem plange de dureri de picioare...
eu termin de gatit si cred ca ma pun in pat, nu mai rezist... si plus ca azi mi-a fost un pic rau de dimineata. De obicei am stare de rau(greata) spre seara sau chiar seara tarziu...
Klarisse spune:
Fetelor mai citisem pe internet ca in sarcina este bine de evitat branza feta..eu sunt innebunita dupa ea..si am si mancat azi o minunatie de salata cu branza feta..stiti ceva de interdictia asta? Ma gandesc ca si feta tot cu lapte pasteurizat e facuta..
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ioana_naomi spune:
"ma programez si ma duc la taiere" ce funny suna

ar fi bine daca va fi ce a spus ca eu tare mult imi doresc un bb bleu, ne-a aratat si parea ceva "consistent" acolo intre picioruse, a zis ca poate fi si 1 clitoris cu un mic defect dar care s-ar remedia in timp (adica pana sa iasa din burtica), dar noi nici nu luam in calcul
. Oricum mai tinem noi legatura si poate ne iese o nastere cat de cat in aceasi perioada.
Apropo de acest subiect, noi ne-am gandit sa incepem "pregatirile" financiare de pe acum, voi cum ati auzit ca "merge piata" ?
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
eveline spune:
Valeu, eu inca nu m-am interesat de "scoruri"...nici nu vreau sa ma gandesc. Eu is bugetara si avem niste procese castigate...daca nu ne da Boc pana tre' sa nasc aia 34% cuveniti din drepturile castigate in instanta (nu ca nu ni s-ar cuveni 100%) zau daca stiu "cu ce" nasc...ca salariul de 2 lei se cam duce pe rate. Ne-am gandit mult si bine noi inainte de a face acest copil pana cand s-a enervat sotu si a zis ca e chiar culmea sa ajungem sa facem copii dupa cum are Boc chef...sanatosi sa fim si om vedea...
Dr mea nu vrea sa auda de nascut normal dupa cezariana ce-am avut-o...asa ca-mi trebuie "provizii" serioase
12+
si mamica de
Bianca
Pity27 spune:
pai, cred ca piata e in functie de cat poate si cat vrea fiecare. eu m-am gandit ca, avand in vedere ca fac cezariana la prima mana sa dau 500 de euro, iar la restul inca nu stiu, gen anestezist, mana a doua,neonatolog. oricum dupa parerea mea e ca tot ca la o clinica particulara costa atentiile.si mai este si rezerva 50 de euro /zi
eveline spune:
Mai Pity mai nu ma speria....eu nu m-am interesat expres, dar dintr-o discutie avuta cu cineva care a nascut acu cateva luni parca am retinut ca a dat 200 euro la dr si parca 2 mil la anestezist...n-am mai intrebat de perioada spitalizarii ce se da pe la asistente, alea, alea... Oricum o cheltuiala la care nu m-am asteptat la prima sarcina...macar acu sa stiu: trebuie "ceva" si pt medicul neonatolog care preia copilul dupa nastere...daca nu stiati...
12+
si mamica de
Bianca
Mari-Mariuk spune:
Cam mult se poarta, avand in vedere ca noi bugetarii platim foarte mult la sanatate...dar,daca asa se poarta, trebuie sa ne conformam ca altfel, oricat de bine s-ar purta dr cu noi inainte, e posibil sa avem surprize neplacute...Eu de ex. ,,as fugi" in alt oras pentru nastere, ca aici la noi e JALE!!!