Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
Bells spune:
Buna BURTICI cu BEBICI!
Fac prezenta ca in fiecare zi ![]()

Ariciu

, sa nu te lasi invinsa, viata merge inainte orice ar fi, esti puternica nu esti singura din lumea asta(singurul cuplu in prag de divort), eu cred ca toate in lumea asta se intampla cu un motiv, poate se v-a rezolva si nu veti ajunge aici, indiferent cum v-a fi ai grija de tine si de bebeii tai si nu ne uita, macar te putem consola la nevoie cu o vorbulita buna.

Chichiuta si Mihaelka tin pumnii, asteptam vesti bune si carucioare colorate 

Buburuza - felicitati pentru bebic sanatos si jucaus, multaaaaa sanatate la amandoi

Pupicesc

toate burticile o zi MINUNATA 

!
Ioana,
15+
pianna spune:
Salutare burtici!
Eu am fost racita zilele astea, am primit concediu medical toata saptamana. M-am si speriat pt ca incepusem sa fac si putina febra, am mancat grepfuit la greu si-mi luam temperatura din 5 in 5 minute. Acum sunt mai bine, am doar nasul infundat si parca imi curg mucii pe interior
. Nu stiu ce e exact dar asta e senzatia pe care o am.
Cu ocazia asta am fost si la eco sa vad daca a fost bebe afectat cumva. Am suportat cu stoicism glumele medicului cum ca raceala a fost doar un pretext ca sa vin la eco, nu m-am suparat pe el in primul rand ca e baiat de treaba si in plus mai avea si dreptate
.
Bebe e bine, are 9 saptamani si aprox 2 cm. A inceput sa faca si arcuiri in burtica, nu simt nimic bineinteles dar l-am vazut la eco.
ariciu sa-ti iasa lucrurile asa cum vrei tu. 
9+
chichiutza spune:
Haideti felelor c-am reusit sa scap mai repede!![]()
Ariciule, nu mi-a venit sa cred ce-am citit!!! Nu conteaza care-s motivele si de ce s-a ajuns aici, tu esti puternica si-ai sa mergi mai departe cu capul sus. Daca ai luat decizia asta e clar ca nu e pripita. Noi te iubim, suntem aici ori de cate ori ai nevoie de o ureche care sa te asculte, sau un sfat care sa te ajute. Nu renunta, bebeii tai au nevoie de tine! Se va deschide o usa, apoi alta si apoi alta... Si mai vino pe la noi, te asteptam cu drag!
Acus despre mine, IT'S A GIRL!!! Madutza se pare ca mama omida este o impostoare, care ia banii clientilor pe minciuni!
Suntem bine, TN 1.2, CRL 5.6 cm, zburdam si ne miscam in voie! Toate-s bune si frumoase dupa toate masuratorile si-am recoltat si sangele pt DT. Multumesc din suflet tuturor pentru urari, sper ca nu v-am dezamagit!![]()
As vrea si eu o gradinuka...din pacate la bloc ma lupt cu niste ghivece de colo pana colo... Vine ea ziua aia in care o sa am o bucatica de pamant cu care sa ma joc, ca tare-mi plac florile!![]()

Chichiutza 
12+
eveline spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Chichiutza, bravoooo....!
Sa fie sanatoasa printesica...si ce masuratori bune are.....felicitari!
12+ si mamica de
Bianca
ioana_naomi spune:
Chichiutza felicitari !!! ne bucuram pentru ca ne-ai adus vesti bune, sa ai o fetita sanatoasa si voioasa
.
Iar despre gradina iti impartasesc si eu supararea ... si eu tot la bloc... si ma uit cu jind la ce scriu burticile despre gradinile lor, dar las ca ne facem noi mari si o sa avem gradinile noastre o sa vezi, pana at 
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
kiti2205 spune:
Chichiuta - felicitari pentru fetita!!!! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea 

Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici!
Aseara nu am mai fost pe aici, desi discutiile erau interesante
pentru ca m-a lovit somnul rau de tot...bine ca mai vreau la toaleta peste noapte si asa am inchis pc-ul![]()
Vesti bune multe pe aici, si una mai neplacuta...aici o sa imi spun parerea foarte sincera si foarte personala: ARICIULE, UN BARBAT NU MERITA PREA MULTA ATENTIE!!!!!!!!!! Acum ca sunt cu pregatirile pentru nunta, si tot nu sunt de acord cu casatoriile...e un pitic pe creierul meu care imi tot spune ca in zilele noastre a face,,acte" cu cineva e o cheltuiala dupa...sunt de acord ca de multe ori e un succes sa fii casatorit, dar cand apar discutii, certuri si altele, si trebuie sa scapi de toate astea doar cu avocati/tribunal/etc...mai bine lipsa... Copiii vor creste, si de esti puternica, ii poti educa mult mai bine singura. Da, e greu ca trebuie sa ii si intretii, dar e posibil sa fii surprinsa mai tarziu cat de bine te poti descurca...
Spun toate acestea datorita faptului ca lucrand in invatamant cunosc foarte multe cazuri in care dupa despartirea parintilor copiii au fost mult mai linistiti si fericiti...
Sper sa nu fiu ,,condamnata" pentru felul in care gandesc, dar chiar simteam sa spun cele spuse...si ar mai fi...multe...
Mariuk, de azi 12+
Clabuc spune:
Chichiutza, felicitari pentru fetita!!!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
11+
Poze Clarinda
chichiutza spune:
Multumesc fetelor! Sunteti tare scumpici!
Nici nu credeam ca tati va fi atat de fericit ca e fetita! Se uita acolo pe ecran si nu intelegea mare lucru, dar cand i-a zis dr s-a luminat de veselie!
Ma declar foarte fericita si multumita azi! Maine probabil voi redeveni isterica, dar sa ne bucuram de clipele bune ![]()
Mai era cineva azi cu eco, bafta multa multa!
va
pe toate!
Cristina
12+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_naomi Chichiutza felicitari !!! ne bucuram pentru ca ne-ai adus vesti bune, sa ai o fetita sanatoasa si voioasa .Iar despre gradina iti impartasesc si eu supararea ... si eu tot la bloc... si ma uit cu jind la ce scriu burticile despre gradinile lor, dar las ca ne facem noi mari si o sa avem gradinile noastre o sa vezi, pana at ![]() burtica de 15+ yupiiiii !!! http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png |
intr-o zi sigur o sa avem si noi! Nici nu ma gandesc! Stiu ca presupune ceva munca, dar si cand stai intre ele...

Cristina
12+