inscrierea la gradinita - un cosmar!?
Raspunsuri - Pagina 2
Eseea spune:
hai ca iar ma bagati in sperieti 
eu vreau sa ma duc sa inscriu fetita oficial, la gradi de care apartinem, in perioada oficiala de inscrieri. Inteleg ca inca nu se stie cand incep inscrierile, nu? In alti ani cand a fost exact?
oare am vreo sansa?
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
gabriella1 spune:
cea fara copii
.De fapt,voiam sa spun ca atat timp cat pe noi, educatori/invatatori/profesori domn' ministru ne injumatateste, s-ar putea sa ne oferim voluntari prin parcuri.Mai rau e cand se va strica vremea.In rest...Dumnezeu cu mila !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roli25 spune:
Eseea eu ti-as recomanda sa mergi sa vorbesti cu directoarea inainte sa vezi cum sta treaba la gradinita respectiva.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eseea spune:
Roli
, pai am fost deja, uite am scris aici ( am mai vb noi la subiectul asta
):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72072&whichpage=28
ce sa fac oare?
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
roli25 spune:
Eseea, uitasem. Nu stiu ce sa-ti zic ca si pe mine ma dispera sistemul asta haotic. Vad ca fiecare directoare face cum o taie capul. Eu una nu mai am incredere in nimeni si nimic, dupa ce directoarea cu care vorbisem inca din noiembrie mi-a zis ca nu-s probleme si sa vin la 1 mai, iar acum mi-a inchis gura cu lista ei.
Nu am incredere nici in cea de-a doua, care mi-a zis ca nu face liste. Asta, mi-a zis insa sa vin in prima zi de inscrieri, daca vreau sa am sanse.
Acum am 2 variante si nici nus tiu daca vreuna va fi castigatoare:
1. sa ma duc cu "dreptul" la prima si nu stiu daca ma va inscrie. Si aici am dilema...imi ia pachetul si apoi nu ma inscrie, sau daca il ia am garantia ca ma inscrie???
2. la a doua gradi sa ma duc in fiecare zi, sa vad cand afiseaza inscrierile.
Asa mi-e de scarba...ca daca as da pe dinafara de bani l-as lasa pe cel mare la particulara unde e acum si e f bine si l-as da si frate-sau tot acolo. Dar, din pacate, nu se poa'.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eseea spune:
Roli, EXACT aceleasi dileme le am si eu!! eu cred ca nu e necesar insa sa mergem in fiecare zi la gradinita sa vedem cand incep inscrierile, nu cred ca incep pana pe la sf lui aprilie, nu? si nu se anunta asta prin presa, tv, etc?? pai inebunesc daca merg in fiecare zi la gradinita.
si la noi e vorba de 2 copii ( cel mic e inca prea mic dar...) . pai daca platesc 2 gradinite particulare, degeaba ma mai duc la serviciu zau, mai bine raman eu cu ei pana la adanci batraneti.![]()
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
Lala_D spune:
Eu stiu ca intai este perioada reinscrierilor la gradinite luna mai si in iunie , in general intre 1-15 ar fi inscrierile.
Asta fiind varianta oficiala de anii trecuti.
Cea neoficiala consta in inscrierea pe lista directoarei/ educatoarei.
Androix spune:
Hai, mey, doar v-am mai promis o data ca va anunt eu aici pe forum cand incep reinscrierile! ![]()
In fiecare an asa se face: mai intai se fac reinscrierile ca sa se stie exact cate locuri mai raman si apoi dupa reinscrieri e perioada de inscrieri. Va puteti interesa de gradinite dinainte, mergeti sa le vedeti, sa vorbiti cu directoarele, dar eu cred ca majoritatea va vor chema in perioada oficiala pentru ca majoritatea sunt cu capul pe umeri. Nu inteleg asta cu lista cum de nu se teme si o flutura asa degajata, cand nu stie cu cine poate sa stea de vorba.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Eseea spune:
Andreea, chiar te rog sa ne anunti.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
Kariris spune:
E un adevarat haos. Si eu stiu ca oficial inscrierile, daca ar fi ca anul trecut, se fac in iunie.
Totusi se ocupa locurile de pe acum. se iau fise de inscriere se duc completate si cand inc ep inscrierile uite asa nu vor mai fi locuri. Raspunsul va fi: avem copii care au frati in gradi si au prioritate si restul de locuri s-au ocupat.
Azi am dat un tel la o gradi foarte aproape de mine si mi-a spus sa vin in mai. Dupa ce am insistat putin zicand ca am gemene si nu-mi permit sa raman pe dinafara, a zis, "bine haideti saptamana viitoare dupa sarbatori".
Asta dupa ce am "aranjat" inscrierea la alta gradi aproape de firma noastra si unde, la fel mi-au spus ca in aprilie vom completa fisele si vor fi ca si inscrise.. acolo am apucat sa dau o mica atentie doamnei de legatura pentru ca ne-am vazut chiar pe 1 martie si nu puteam merge fara nimic. I-am dus un martisor.
Dar nu suport sa trebuiasca sa dau spaga sau sa cotizez o anumita suma ca sa mi le inscrie. aaa, ca vreau eu dupa aceea sa le cadorisesc, e treaba mea, nu ma poate opri nimeni sa le duc cadouri si zilnic, daca am eu chef dar daca simt ca e cat de putin conditionata inscrierea de asa ceva mi se face greata instantaneu!
Va tin si eu la curent cu ce mai aflu, insa tare m-as mira ca in perioada de inscriere oficiala sa ne astepte cu portile deschise si locurile libere...
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna