Locul Fetelor Nou-Venite (84)
Raspunsuri - Pagina 15
JoAnn spune:
buna fetelor
sunt frantaaaa....de cat am muncit azi,
sunset am vazut azi cateva berze , dar nu m-a bagat niciuna in seama cred ca nu erau alea bune ....
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Mutatul asta de la aspirante se pare ca a demoralizat multa lume. 9+ |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
citat din mesajul lui JoAnn buna fetelor sunt frantaaaa....de cat am muncit azi, sunset am vazut azi cateva berze , dar nu m-a bagat niciuna in seama cred ca nu erau alea bune .... www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
AysTea spune:
Fetelor, am si eu o dilema, sunt z20 si de vreo doua zile am din cand in cand ameteli. Am fost in z10 la ovulatie si am prestat, dar nu stiu daca sa ma bucur sau o fi astenia de primavara. Eu nu sunt foarte sensibiloasa de obicei si nu am probleme cu schimbarile de anotimp, singurele dati cand am mai ametit a fost cand tineneam cure de slabire, dar acum nu e cazul. Ati mai auzit de simptome atat de devreme sau sunt eu paranoica
douradoudou spune:
citat din mesajul lui AysTea Fetelor, am si eu o dilema, sunt z20 si de vreo doua zile am din cand in cand ameteli. Am fost in z10 la ovulatie si am prestat, dar nu stiu daca sa ma bucur sau o fi astenia de primavara. Eu nu sunt foarte sensibiloasa de obicei si nu am probleme cu schimbarile de anotimp, singurele dati cand am mai ametit a fost cand tineneam cure de slabire, dar acum nu e cazul. Ati mai auzit de simptome atat de devreme sau sunt eu paranoica Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu |
cine stie...nu zic nu...dar oricm e mult prea devreme pt test..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
babiela spune:
seara buna fetele mele, azi am fost schimbul 2, am ajuns de vreo jum de ora acasa, am papat si acum un pic la tv, dar inainte am intrat sa va pupacesc oleaca
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
citat din mesajul lui babiela seara buna fetele mele, azi am fost schimbul 2, am ajuns de vreo jum de ora acasa, am papat si acum un pic la tv, dar inainte am intrat sa va pupacesc oleaca -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor
A monopolizat soztul laptopul si acum s-a gandit sa ma lase si pe mine
Maine dimineata ma duc la analize si trebuie sa ma trezesc devreme din cauza prolactinei
AysTea eu sper din suflet sa fie ,dar e devreme pt un test
Va pe toate si sper sa se mai animeze un pic topicul
In primavara asta,musai sa vina barza
cos_minutza spune:
Am facut TSH si prolactina in ian. cand mi-a intarziat menstruatia si mi-a iesit la limita superioara.Am mers la un medic care vine din Ungaria si mi-a dat Brocriptim pt a o scadea.Tot acest medic mi-a dat sa fac analize hormonale(din cauza de ovare polichistice) si acestea include si prolactina.
In primavara asta,musai sa vina barza